Įkraunama...
Įkraunama...

Odos defektai po nudegimo

Laba diena, pries 4 metus 3 metu vaikas nudege sauleje, patyre 2-3 laipsnio nudegimus. Po to ivykio liko nedideli randai ant peciu, o gana dideliame plote (krutine, ranku virsus, peciai) oda prarado pigmentacija (neidega).

1. Norejau paklausti, ar siuo metu egzistuoja nors kazkoks, kad ir chirurginis budas, odos pigmentacijos atstatymui? Ar toks budas is viso nera israstas?

2. Kaip maskuoti neidegancia oda, kad jos spalva susilygintu su sveikos galincios idegti odos spalva, (kokie savaiminio idegio tepalai, maskuojantys kremai tiktu BUTENT vaikui (dabar jam 7 metai), kad butu kuo naturalesni, nesukeltu alergijos, nepakenktu odai)? Gal galima naudoti VITICOLOR - nors rasoma, kad nuo baltmes...bet gal tiktu ir mums?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulytele: 12 kovo 2014 - 11:01
QUOTE(Saulytele @ 2014 03 12, 11:55)
Laba diena, pries 4 metus  3 metu  vaikas nudege sauleje, patyre 2-3 laipsnio nudegimus. Po to ivykio liko nedideli randai ant peciu, o gana dideliame plote (krutine, ranku virsus, peciai) oda prarado pigmentacija (neidega).

1. Norejau paklausti, ar siuo metu egzistuoja nors kazkoks, kad ir chirurginis budas, odos pigmentacijos atstatymui? Ar toks budas is viso nera israstas?

2. Kaip maskuoti neidegancia oda, kad jos  spalva susilygintu su sveikos galincios idegti odos spalva, (kokie savaiminio idegio  tepalai, maskuojantys kremai tiktu BUTENT vaikui (dabar jam 7 metai), kad butu kuo naturalesni, nesukeltu alergijos, nepakenktu odai)? Gal galima naudoti VITICOLOR - nors rasoma, kad nuo baltmes...bet gal tiktu ir mums?


Laba diena,

rekomenduočiau jums kreiptis į dermatologą. Jis geriau galėtų parekomenduoti gydymą. Operaciniu būdu pigmentacijos pakeisti negalima.

Pagarbiai
Kęstutis Maslauskas
Atsakyti