QUOTE(milaaa @ 2014 12 15, 22:49)
durum wheat pasta

paprastai visi italiski

kad ir barrila, divela
Ačiū! ! pasirodo ir tokią perku, ir niekad nepagalvojau, kad tas durum tai ne tik pavadinimas

gi pas turkus ar egiptiečius gali gaut kebabų durum ar panašių dalykų galvojau kad čia tik pavadinimas

dabar žinosiu
QUOTE(Pireja @ 2014 12 15, 22:57)
Man irgi bus idomu paskaityti ir pasilyginti, kas kiek euru pravalgo
o tu skaičiuoji vis dar daba?
QUOTE(panele Morta @ 2014 12 15, 23:36)
As va orkaitej butent kepu mazai bulviu, tai paskaiciuoju, tarkim dvi vidutines bulves vienam asmeniui, bet as kepu juostelem, nera nenorinciu pas mus ju, suskrunda graziai. Na jei puseles, prikepu ju daugiau, nes mes kaip atskira patiekala taip darom, tad buna pilna forma prideta, bet velgi pagal bulves dydi paskaiciuoju kiek vienas asmuo ju suvalgys..
aš ir skaičuoju bet dažniausiai kepu 3 bulves vidutinio dydžio mums dviems, pjaustau į ilgas dalis, į maišiuką, aliejaus, prieskonių, suvalgom. arba riekutėm, ir apskrunda gerai.
jei jau lieka ir nesinori mest,tai darau omletą ispanišką su supjaustytom smulkiai bulvėm, mėsyte kokia, daržovėm, sueina.