Sveiki visi, čia užsukę
Pagaliau pribrendau ir aš savo kampui SuperMamų forume. Interneto platybėse esu žinoma kaip Blue moon Handmade, čia - kaip Žvaigždėta. Jau keli metai, užklydusios mūzos vedama, kuriu papuošalus.
Turiu savo puslapį facebook'e, kur galima pamatyti kai kuriuos mano darbus.
Esu iš Mažeikių, bet reikalui esant visus savo darbus siunčiu registruotu paštu.
Jei kas kris į akį, visada esu pasiekiama asmenine žinute, taip pat mane rasite mano puslapyje facebook'e arba čia temoje

Pagaliau pribrendau ir aš savo kampui SuperMamų forume. Interneto platybėse esu žinoma kaip Blue moon Handmade, čia - kaip Žvaigždėta. Jau keli metai, užklydusios mūzos vedama, kuriu papuošalus.
Turiu savo puslapį facebook'e, kur galima pamatyti kai kuriuos mano darbus.
Esu iš Mažeikių, bet reikalui esant visus savo darbus siunčiu registruotu paštu.
Jei kas kris į akį, visada esu pasiekiama asmenine žinute, taip pat mane rasite mano puslapyje facebook'e arba čia temoje

Temą norėčiau pradėti paskutiniu savo darbu: Pavasariškas gaivios mėtų spalvos vėrinys. Žaliojo agato kabošonas, upiniai perlai, nefrito skalda, amazonito skalda, čekiško stiklo kristalai, čekiškas biseris, stiklo karoliukai, žalvario spalvos detalės.