Įkraunama...
Įkraunama...

Bexsero - vakcina nuo meningokoko B

QUOTE(ItaBita @ 2016 03 07, 13:26)
geras patarimas. Nes teta nesugeba perskaityti kas parasyta. O su vakcinu agentu gincytis tas pats kas su pliku pesiotis.


nesvarbu, kas cia diskutuoja, kas uz, ar pries, svarbu kokia info mes galime sioje temoje perskaityti, nei labai tikiu jusu nuomone, nei kazkurios kitos, bet visokia info reikia dalintis, tarkim is jusu as pasigedau pilnos nuomones, kazka lyg bandete sakyti, bet neuzbaigete minties, nereikia bijoti kitu, jei turi tvirta, pagrista nuomone, prasome destyti ja rolleyes.gif
Atsakyti
Informacija, kurią turėtų žinoti tėvai:
http://www.briefrepo...ow-3926712.html
http://www.liverpool...ngitis-10908461
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 07 kovo 2016 - 13:23
As ne nuomones bijau, bet matau, kad nekaltas pamastymas o ne teiginys, apie epigenetika isvirto i puolima. As neteigiau MenB vakcija bloga. O kalbejau apaskritai. Tiesiog sita vakcina yra naujausia ir apie ja dabar daug kalbama. Bet endemik ( ar kokios nors kitos privacios klinikos atstove uzsipuole lyg bandyciau paskutini kasni is jos atimti.
Taip lyga baisi, ir ploju zmonems kuriantiems vakcinas, vaistus ir kitokius budus kovai. Ir as uz tai, kad vaikai butu sveiki ir laimingi. Tiesiog rekombinantinis baltymas yra kai lastele ( siuo atvejus e.coli bakterija) modifikuoja taip, kad jinai pradeda gaminti ne savo, o tikslini baltyma ( kiekvieno vaisto atveju skirtinga). Ta baltyma atskiria ir isvalo, sustandartizuoja. Viskas valio.
Vakcinos kurejai gera patikima kompanija. Jei praejo FDA auditus. Reiskiasi taiko AUKSCIAUSIUS kokybes standartus. Jokiu budu neteigiu, kad vakcina bloga. Dar karta kartoju toms kurios tanke, neteigiu, kad vakcina bloga ar sukelia mutacijas. O epigenetika dar irgi labai jaunas mokslas, kuris tik pradeda aiskintis genu pakitimus ( ijungimo/ isjungimo) mechanizmus. Todel realiai nepakanka ilgalaikeje perspektyvoje duomenu, kad tikrai galima butu atmesti itaka tolimesnems kartoms. Ir cia kalba eina, ne tik apie jusu reklamuojama vakcina, kalba eina apie daug ka, tame tarpe ir apie modifikuota maista ir dar daug faktoriu.
Ir tai yra gal labiau filosofinis pamastymas.
O jei tamsta istraktavote, kad ketinu sumazinti jums klientu, tai atsiprasau. Tikslo tokio neturejau. Bet savo nuomone pareiksti taip pat turiu teise, kaip ir jus.


Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2016 03 07, 12:25)
kackac,
labai vertinu jusu info  4u.gif

4u.gif Malonu, kad yra vertinančių.

Puiki, atsakingai mąstančių žmonių iniciatyva:thumbup.gif
http://www.delfi.lt/...a.d?id=70618788
Papildyta:
QUOTE(ItaBita @ 2016 03 07, 17:02)
Ir tai yra gal labiau filosofinis pamastymas.

O jei tamsta istraktavote, kad ketinu sumazinti jums klientu, tai atsiprasau. Tikslo tokio neturejau. Bet savo nuomone pareiksti taip pat turiu teise, kaip ir jus.

Šaunu, jog, pagaliau reiškinius ėmėte vadinti tikraisiais vardais. 4u.gif

Kartoju dar kartą specialiai jums - vakcinomis neprekiauju ir SM forume klientų klinikoms neverbuoju. Tad gana eskaluoti šitą kliedesį. Ties tuo siūlau ir pabaigti šia diskusiją. 4u.gif
Atsakyti
ItaBita, o koks tikslas nekaltai ir nenorint nieko blogo lyg tarp kito "numesti" teiginį, jog oponentas yra tiesiogiai finansiškai suinteresuotas teigiama info apie vakciną ? mirksiukas.gif Nebent, tai nėra nekaltas pamąstymas ir esate visiškai tikra, kad kackac atstovauja Endemikui ar dar ten kažkam, bei galite savo samprotavimus pagrįsti mirksiukas.gif Bexsero yra tikrai labai šviežia vakcina. Rekombinantinio baltymo naudojimas vakcinose- ne.(neabejoju, kad apie tai žinote) . Galbūt galite savo nuogąstavimus paremti šiai dienai turimomis žiniomis apie kitų šia technologija pagrįstų vakcinų patirtį? Ar tai ir paliksite stadijoje "kas galėtų paneigti galimybę" g.gif cool.gif
Atsakyti
Ok. Supratau, kad kita nuomone nei jusu yra sutinkama kaip smeistas....

Tebunie


Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2016 03 07, 19:54)
Ok. Supratau, kad kita nuomone nei jusu yra sutinkama kaip smeistas....

Tebunie


Dangė tiesiog prašė Jūsų pateikti argumentus savo nuo nuogastavimus. Jei to nesugebate padaryti, išties susidaro įspūdis, kad rašinėjate vėjus.
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2016 03 07, 19:54)
Ok. Supratau, kad kita nuomone nei jusu yra sutinkama kaip smeistas....

Tebunie

Kita nuomonė apie ką? cool.gif Jei apie kackac darbovietę ir asmeninius interesus, tai čia viskas paprasta: arba žinot, arba ne mirksiukas.gif Jei apie mutageninį rekombinantinių baltymų poveikį, tai tikrai būtų įdomu padiskutuoti, tik iki šiol neaišku, kuo grindžiate savo įtarimus. Jei apie nuostatą, jog į "šviežias" vakcinas(ar medikamentus apskritai) reikia žiūrėti išlaikant sveiką atsargumą ir kritiškumą- tai čia net visai galiu pritarti. Bet be paranojos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kanadoje gyvenantys tėvai - natūropatinio gydymo propaguotojai, stojo prieš teismą. 2012 metais jie savo sergantį 19 mėnesių sūnų savarankiškai "gydė" papildais bei augaliniais preparatais, ko pasekoje vaikas mirė nuo meningito komplikacijų:
http://www.cbc.ca/ne...erway-1.3479460
Atsakyti
Kitų šaltinių aprašyta ta pati mažo berniuko istorija:
http://www.buzzfeed....OEXZ#.atvya8RZE
http://www.rawstory....ad-of-medicine/

P.Australijos šeimų iniciatyva įtraukti MenB vakciną į Nacionalinės imunizacijos registrą:
http://www.abc.net.a...liament/7229504
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 09 kovo 2016 - 13:09
Šiame puslapyje tėvai viešina savo patirtis ir išgyvenimus, jų vaikui susidūrus su meningito diagnoze:
https://www.meningit...ngitis-stories/
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2016 03 07, 13:53)
Kodel kiekviena tema baigiasi ''turgumi'' ? ir ne viena negali tiesiog patyleti...  doh.gif

Pritariu
Idomesne nuomone keleto Zmoniu, o ne istisai to pacio komentaras
Atsakyti