Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų išlaikymo fondas

Bauda gaus finansininke, nes ji nevykdo antstolio pavedimo, ji zinoma nurodys, kad direktorius visus pavedimus tvirtina, o sita tvirtinti atsisako. Tai tada turetu jam kliuti. Su finansininke pas mane geri santykiai, ji net karta padare pavedima be jo zinios, tai gavo velniu. Policijoje liudija mano puseje, pries ji, nors jis ir yra jos sefas, tad gadinti santykiu su ja as nenoriu. Nes nieko nelaimesiu - priteista bauda nueis i biudzeta, o santykiai su ja jau bus sugadinti.
Jis buvo ''svarus'' zmogus, o dabar turi net trys teistumus ir ne administracinius, o baudziamuosius..ir jam dzin. Jam pinigai nera problema, adminstracines baudas i biudzeta jis mokes kiek tik reikes, nes jos simbolines. Be to, jei jau yra teistas uz kazkoki laikotarpi, to laikotarpio prikist jau negali.

Atsakyti
Baudžiamas įmonės vadovas, o ne buhalterė, tuo labiau jis tvirtina pavedimus. LR CPK 585 str. 2 d. ir 3 d.
Atsakyti
Tai vadinasi antstolis mane neteisingai informavo dar iki visu policiju. Bet jei jam jau teistumai nerupi ir antstolio arestuotos imones akcijos, baudos jam tuo labiau. Jis atejes i kazino po 400 eur pradedant issikeicia i zetonus, o tai menesio alimentai uz abu vaikus. Labai laukiu kada jau sulauks vaikai pilnametystes ir tada isvis pamirsiu jo varda.
Atsakyti