QUOTE(RositaK @ 2014 04 03, 10:29)
Zinoma,kad taiko MEMORIAL Stambule-patiems ja taike praeita rudeni

jie ten viska taiko pagal situacija-vyro sperma tokia tinkanti IUI buvo,bet jie pritaike IMSI rado tik keleta superiniu spermiuku. Ir zinoma, dare ICSI. Nei viena is siu proceduru -nei IMSI, nei ICSI-nebuvo niekad taikyta.
jei jau su sperma tokie reikalai tai as is tikruju net nesvarstydama ieskociau klinikos su visu arsenalu taikomu proceduru

ypac jei esat pasiryze daryti ne LT, ir dar pastot is pirmo karto

tuomet geriau griebti jauti uz ragu iskart
QUOTE(KittyKitty @ 2014 04 03, 10:51)
Man rodos, jie vos ne visiems IMSI taiko, ir esu tikra, kad būtent tai mums ir padėjo

Mūsų irgi buvo prasta morfologija, ir būtinai reikėjo atrinkti geriausius, su IMSI net 6 idealių nerado

, nors pagal spermogramą rezultatai buvo visai neblogi. Kai prasta morfologija, nesaugiausias būdas yra ICSI, didžiausia persileidimo tikimybė. Nes per paprastą IVF apvaisina stipriausieji, per IMSI tuos geriausius atrenka, o per ICSI sukiša gana atsitiktinai ir paskui gali būti sklaidos defektų ir t. t. Buvau radus lentelę su persileidimų po IVF statistika, tai po ICSI daugiausia, o po IMSI labai mažai. Aš tai tik už IMSI, jei sperma prasta
Supratau , aciu labai uz patarimus

Nes jau su klinikom pabendravus buvau apsimascius bandyti su ICSI , bet dar pasiskaiciau apie imsi ir icsi taikyma, ir po Jusu patarimu, tikrai darysimes kur yra IMSI ! (embryoscopai beveik jau visur yra, o sio metodo teks pasidairyti ir idemiau atsirinkti) Ojjj kaip sunku apsispresti

Vasaros pradzioj vaziuosim atostogu ten, tai labai ir noriu appointment jau koki uzsirasyti