Kaip sako niekada nesakyk niekada. Stai jau greitai bus desimt metu kaip geriu kontraceptines piliules ir ju apsauga niekada neabejojau. Pastoti su pirmuoju lialium stai pries pora metu jas zinoma buvau nutraukusi ir visas "darymo" procesas uztruko apie 7menesius

Siandiena Markuciui 16 menesiu ir apie natra gal dar butu ir ankstika galvoti jei ne

netiketas nestumas. Jei ne nuovargis ir draugiu pastabos testo turbut ir nebuciau dariusi ir toliau gerusi savo kontraceptines iki nezinau kada, nes man jau du menesiai

Kaip pamaciau dvi juosteles galvojau kad to pirmoji dar pranyks nes buna tokiu testu kur dvi isryskeja, o po to viena pradingsta, bet net ir po puses valandos ji vis dar tesipuikavo mano teste.

siurprizas zinoma labai malonus juolab kad ir laukti bus trumpiau, bet tada kokias gi kontraseptines prieones naudoti, jei jos yra nepatikimos. Pas daktare suzinojau, jog piliule patikima tik 97% taigi mano vyras greitai paskaiciavo jog vidutiniskai kiekviena pora gyvenanti kartu 10 metu turi galimybe nestumui net ir naudojant piliules?

Taigi jei pastojame su prazarvatyvais, su spiralemis ir piliulemis, tai ka naudoti?