QUOTE(guste87 @ 2014 04 15, 21:56)
o ar atsitiko kas blogo? gero?
Man taip pat butu labai idomu suzinoti, ar atsitiko visgi kasnors tokio lemtingo?
Kadangi taip pat jau kazkur pusmeti mane labai daznai persekioja 11.11
Prasidejo irgi nuo laikrodzio, ypac telefone ir kompiuteryje. Po to pradejo jau vaidentis 11.11 visur

Is pradziu juokinga buvo

Artimi zmones netikejo, jie net nemato kur tie skaiciai yra, kai pvz einame kazkur kartu, o man jie patys i akis kazkaip lenda. Po to kai pradejau jiems pirstu baksnoti, kad vel va cia, ten ar ten sitie skaiciukai, tuomet ir artimieji pradejo labai stebetis, na sako tikrai ir juokinga, ir keista ir idomu. Tai pradejau sita 11.11 fotografuoti, kai tik vel man jie akis pradeda badyti, sakau papke reiks tokia ant bajerio uzsivesti su pavadinimu 11.11
O rodosi jie man ivairiom formom (jau nebe tik laikrodziuose): automobiliu numeriai smezuoja daznai, reklamos buklete - kaina 11,11 , ant namo kampo numeris ant vienos ir is kitos puses 11 11 keleta kartu buvo, issokancios ikyriai i aki lendancios reklamos, kur tel. numerio pabaigoje atskirai 1111 , ir t.t. jau visu ir neprisimenu, kiek daug ju buvo.. Na tiek sutapimu dar niekada nebuvo. Kazin gal tikrai ka reiksti galetu..