Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvybės langelis

Nuotaika,

Minėjote, kad dar nepadavėte dokumentų teismui. T.y. nuo Jūsų pačių priklauso kaip greitai tai padarysite. Dėl to ir nusprendžiau įmesti nuorodą žemiau.

Žmonės nežino, nes spaudoje rašoma kitaip. Atkreipkite dėmesį į 11 punktą:

Kai vaikas randamas gyvybės langelyje


QUOTE(nuotaika @ 2014 05 12, 16:07)
Nerašiau, nes dar ėjo tie 3 sunkūs baisūs mėnesiai. Per tą laiką galėjo biologinė apsigalvoti. Na leliui jau 3 mėnesiai, niekas neatsrado. Norėjom nuo 3 mėnesių, nes nežinojau kaip reiktų ištverti tuos 3 mėnesiu, bet pasirodo išvėrėm smile.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2014 05 17, 01:33)
Nuotaika,

Minėjote, kad dar nepadavėte dokumentų teismui. T.y. nuo Jūsų pačių priklauso kaip greitai tai padarysite.  Dėl to ir nusprendžiau įmesti nuorodą žemiau.

Žmonės nežino, nes spaudoje rašoma kitaip. Atkreipkite dėmesį į 11 punktą:

Kai vaikas randamas gyvybės langelyje

musu mazyle buvo palikta lygoninei,sekancia diena po gymdimo.tai manau jau butu geriau,jeigu butu gyvibes langelyje.nes butu greiciau patekusi i seima.o dabar tik po metu buvo irasyta i bendra eile.kodel?todel kad motina gymdytoja buvo zinoma,nes gymde lygoninei ir palikta.ir metus laiko institucijos bande ja jeskoti,giminaiciu,priversti paimti vaika,ji islaikyti.BET.manau taip neturi buti.jeigu paliko,praeina 3 men.ir viskas,turi buti itraukta i sarasa.o ne metus laiko buti globos namuose.mano tokia nuomone.
Atsakyti
Sveikos, mamos. Rašau magistrinį darbą gyvybės langelių tema, galbūt jūs turite kokios teisines informacijos apie tai? del iteisinimo ju ir pan, nes as esu radusi tik toki dokumenta, kuri ikele nare auksciau g.gif Buciau dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2015 01 14, 18:18)
Sveikos, mamos. Rašau magistrinį darbą gyvybės langelių tema, galbūt jūs turite kokios teisines informacijos apie tai? del iteisinimo ju ir pan, nes as esu radusi tik toki dokumenta, kuri ikele nare auksciau  g.gif Buciau dekinga.

Civilinė teisė, kodeksas, trečias tomas.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Kiek skaitau, visur busimi iteviai dziaugiasi, laimingomis pabaigomis paemus kudiki is gyvybes langelio, sekmingai islaukus tuos baisius tris laukimo menesius ir ivaikinus vaikuti.
O gal yra tokiu, kam ne taip sekmingai viskas baiges?
O kas tokiu atveju? Ar buvo sunku atiduoti jau paauginta kudiki? Juk kol tikroji mama susitvarke teismo keliu DNR tyrimus, turbut praejo nemazai laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga4: 19 spalio 2015 - 22:59