Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

user posted image
user posted image
Nagų priauginimas - tai dirbtinis nagų prailginimas specialiomis nagų priauginimo medžiagomis. Šiuo metu naudojama daugybė įvairių priauginimui skirtų priemonių - akrilas, gelis, porcelianas, įvairūs audiniai, kuriais padengiamas nagas (šilkas, fiberglass ir kt.). Pagal cheminę sudėtį visos šios medžiagos priskiriamos vienai cheminei šeimai - akrilatams. Akrilai naudojami ir fiksuojamiems plaukų lakams, kitoms nagų priemonėms, nes sukuria patvarią, greitai džiūstančią, vandeniui nepralaidžią plėvelę.

Nagų priauginimas akrilio pagalba
Akrilas yra kietesne medžiaga negu gelis, jis taipat tvirčiau laikosi ant nagu negu gelis. Akrilo nagu priauginimas gali būti atliktas ant tipsu ir ant formeliu. Akrilas tai skystis ir pudra, kurie susijungia ir džiūsta ore susidarydamas kieta masė. Formuojant akrilo nagus yra tam tikras kvapas, bet šiuo metu galima ir naudoti bekvapy akrilą.
Akriliniai nagai labiau tinka toms moterims, kuriosdirba daugiau fizinio darbo. Taigi akrilo nagai labiau tinka pardavėjoms, padavėjoms ir t.t.

Nagų priauginimas gelio pagalba
Gelis taip pat yra akrilatas, is esmes akrilas ir gelis yra vienas ir tas pats, tik tiek kad skirtingose fizinėse būsenose, gelis yra tiršta masė, džiovinamas tik specialioje UV spindulių lempoje. Gelis stingdamas išskiria šilumą, todėl nepatartinas silpniems pažeistiems nagams, nes įmanomas pažeistos nago plokštelės nudeginimas.

Priaugintų nagų priežiūra
Priauginti nagai reikalauja priežiūros. Iš pradžių, žinoma, reikės prie jų priprasti ir kai kuriuos buitinius veiksmus- sagstyti sagas, spausdinti klaviatūros mygtukus, rištis batų raištelius- atlikti itin atsargiai; virtuvės, namų ūkio darbus dirbti su pirštinėmis, o duoti antausius vyrams- apskritai užmiršti.

Kas 2-3 savaitės yra daroma korekcija (papildymas), nors yr air tokiu motetų kurios papildymo gali laukti ir 5 savaites. Kodėl vienos moterys su nageliais gali vaiskcioti 2-3 savaites o kitos net 5. Tai priklauso nuo nago augimo tempo, jei nagas greit auga, automatiškai papildymą teks atlikti greičiau.
• Nagu laka patartina valyti su beacetoniniu nagu lako valikliu.
• Ryte ir vakare odeles apie nago plokštelę įtrinkite aliejaus lašą. Tinka ir buitninis alyvuogių aliejus. Prieš tai imerkite šaukštą į karšta vandenį , palaikykite, poto į jį įpilkite aliejaus, palaukite sekundėlę ir veliau įtrinkite.
• Mūvėkite pirštines atliekant namų ruošos darbus, sodo darbus bei naudojnt buityje chemines priemones (ploviklius, skalbimo miltelius ir t.t.). Netrumpinkite nagu žirklėmis, tiktai dilde.
Nagų priauginimas - mitai ir faktai

Labai dažnai tenka girdėti įvairių mitų apie nagų priauginimą. Daugelis jų gimsta dėl žinių trūkumo ar nesupratimo, taipogi ir dėl konkurencijos. Manikiųristės atliekančios priauginimus tik su viena medžiaga peikia kitą. Nors nagų priauginimas vis labiau populiarėja, informacijos apie šią paslaugą surasti gana sunku. Todėl pabandysime atsakyti į kelis dažniausiai kylančius klausimus.

Mitas: Natūralus nagas nekvėpuoja po priaugintais nagais
Faktas:
Dar biologijos vadovėlyje skaitėme, kad nagas - tai suragėjusi odos dalis. Jis nekvėpuoja. Bet kuris profesionalus meistras paaiškins, kokiu būdu nago plokštelė gauna maitinamąsias medžiagas, kurios reikalingos ir visam organizmui. Patį svarbiausią vaidmenį nago maitinime atlieka kraujotaka, pernešanti būtinas medžiagas per kapiliarų sistemą, esančią po nagų, o ne ant jo.

Mitas:
Geliniai nagai atrodo natūraliau už akrilinius
Faktas:
Dažniausiai taip teigia neprofesionalūs meistrai, dirbantys tik su viena medžiaga. Viskas priklauso ne nuo medžiagos, o nuo meistro kruopštumo, išsilavinimo nagų priauginimo srityje, "rankos atidirbimo". Geras meistras ant vienos rankos priaugins gelinius, ant kitos akrilinius nagus, o plika akimi nebus įmanoma atskirti, kur kokie nagučiai yra.

Mitas:
Akriliniai nagai yra tvirtesni nei geliniai
Faktas:
Akriliniai nagai yra kietesni, o geliniai elastingesni, tačiau teisingai parinkus medžiagą bei priauginimo technologiją ir vieni, ir kiti yra stiprūs. Silpnesniems nagučiams siūloma dėti gelį, kietam, tvirtam nagui - akrilą. Tačiau tai tik bendros nuorodos. Kiekvienu atveju reikia išnagrinėti konkrečią situaciją. Juk kai slenka plaukai, ieškome šampūno nuo slinkimo, tačiau nepuolame visiems aiškinti, kad šampūnas nuo pleiskanų - niekam nereikalingas daiktas. Taip ir su nagučiais - vienai klientei tinka akrilas, kitai gelis, trečiai porcelianas, o ketvirtai - visos trys priemonės. Deja reikia paminėti, kad labai retais atvejais klientei netinka nė viena medžiaga. Tuomet belieka puoselėti savo natūralų nagutį.

Mitas:
Akrilo nagai kenkia natūraliam nagui, geliniai - nekenkia(arba atvirkščiai)
Faktas:
Dažniausiai tokie mitai gimsta dėl meistrų, dirbančių tik su viena iš medžiagų - tik su geliniais arba tik su akriliniais nagais. Tikindami, kad viena ar kita medžiaga yra toksiška, jie net neįtaria, kad tiek akrilas, tiek gelis turi tą pačią cheminę prigimtį. Į savaime stingstančio akrilo sudėtį įeina du komponentai: 1) specialus skystis (likvidas) arba monomeris, susidedantis iš etilmetakrilatų. 2) polimerinė pudra (polimeras, panašus į polimetilmetakrilatą). Pudros sudėtyje yra cheminis katalizatorius, kuris reaguodamas su monomeriu polimerizuojasi (stingsta).
Tuo tarpu bet kokio gelio pagrindas yra oligomeras, junginys, kurio molekulės susideda iš keleto monomerinių grandinių.
Neseniai atsiradę porceliano nagai taip pat yra tų pačių sudedamųjų cheminių elementų junginys. Dirbant šia technologija ant tipso tepasi gelio sluoksnis ant kurio dar barstosi akrilo milteliai. Vadinasi vaizdžiai tariant - akrilo ar gelio nagai tai "tas pats varškėtis, tik vienas keptas, o kitas virtas. Porceliano nagai tuomet varškėtis pirma išvirtas, po to apkeptas".

Mitas:
Priaugintus nagus po pusės metų reikia nuimti
Faktas:
Teigdami, kad po pusės metų privaloma daryti pertrauką, dažniausiai meistrai prideda dar vieną frazę: "Kad nagas pakvėpuotų". Kadangi jau anksčiau išsiaiškinome, jog nagas nekvėpuoja ši priežastis išnyksta. Taigi kiek jūs pageidaujate tiek jūs ir nešiokite tuos nagus. Tačiau kartais, nepriklausomai nuo nešiojimo laikotarpio, klientė tiesiog pavargsta nuo priaugintų nagų. Tuomet, be abejo, medžiagą verta nuimti.

Mitas:
Priauginimas labai sugadino nagus
Faktas:
Priauginimas pats savaime nagų sugadinti negali. Pateiksiu kelias pačias pagrindines priežastis, dėl kurių priauginimo periodu gali būti sugadinti natūralūs nagai:
1. Neprofesionalus meistras, kuris:
• nemokėjo parinkti jums tinkamos priemonės
• dirba su nekokybiškomis medžiagomis
• dirba su nekokybiškais ir nešvariais įrankiais
• neturi pakankamai profesionalių žinių apie nagų priauginimą (perdaug nušlifuoja natūralų nagą priauginimo arba papildymo metu, neišlaiko reikiamų dirbtinio nago proporcijų ir t.t.)
2. Klientės klaidos:
• uždelsia atlikti papildymą (jo metu ne tik medžiaga padengiamas ataugęs nago tarpelis, bet ir iš naujo perskirstomi svorio centrai, kurie yra labai svarbūs priauginamų nagų nešiojimo kokybei)
• priaugintų nagų naudojimas "vietoj atsuktuvo", t.y. klientė pamiršta, kad priauginti nagučiai yra rankos puošmena, o ne darbinis įrankis, nors ir tvirtesni už natūralius
• klientė pati namuose imasi korekcijos, trumpinimo , siaurinimo ar kitų veiksmų, kurių metu pažeidžiami dirbtinio nago svorio centrai bei proporcijos
Visos šios išvardintos priežastys veda prie vieno rezultato - priauginto nago lūžio. Kiekvieno lūžio metu pridėtinė medžiaga nuo smūgio atkelia keletą mikroplaušelių nuo natūralaus nago. Kadangi keičiant nulūžusį nagą reikia nuimti medžiagos likučius, o taip pat ir atskilusius plaukelius, natūralus nagas suplonėja. Nuo to, savaime suprantama, jis pasidaro ir jautresnis ir silpnesnis. Jei lūžis pasikartoja dar kartą, nagas plonėja dar labiau.
3. Neteisingas priaugintų nagų nuėmimas:
• priaugintas nagas yra nulupamas žnyplučių ar kokio kito aštraus daikto pagalba (tokia procedūra, nors ir kaip atrodytų, kad lengvai atsikėlė medžiaga nuo natūralaus nago, nusineša mažiausiai 2-3 viršutinius nago sluoksnius)
• nuimant gelį perdaug nudildžiuotas nagas, dažniausiai naudojant per grubią dildę arba ją perdaug spaudžiant
• nuimant akrilą per ilgai mirkoma acetone, kuris išsausina natūralų nagą
Tačiau, kad ir kaip nagai būtų sugadinti priauginimo periodu, natūralus nagas nepaliaujamai auga ir atsinaujina. Plokštelė pilnai pasikeičia maždaug per 3-4 mėnesius. Jei ir tuomet nagai yra silpni, vadinasi, tokie jie buvo ir prieš priauginimą

Akriliniu nagu formavimas:
1. Nusiplaukite rankas ir nuvalykite dezinfekuojamuoju skysčiu.
2. Patepkite odeles aplink nagus odelių minkštikliu. Specialiu odelių atstumdymui skirtu įrankiu pašalinkite odeles nuo nago plokštelės.
3. Susidariusias odelių liekanas nuvalykite dezinfekuojamuoju skysčiu
4. Švelnia dilde pašalinkite blizgesį nuo nago plokštelės.
5. Nuvalykite dulkes sausu šepetėliu.
6. Nuvalykite nagus dezinfekuojamuoju skysčiu.
7. Padenkite nagus vienu bonderio sluoksniu.
8. Padenkite tipso kišenėlę klijais ir priklijuokite tipsą prie nago plokštelės.
9. Specialiomis žnyplėmis sutrumpinkite tipsą.
10. Dilde pašalinkite laiptelį tarp tipso ir natūralaus nago bei vidutinio grubumo dilde suteikite nagui pageidaujamą formą.
11. Nupoliruokite nagus ir tipsus švelnia dilde.
12. Nuvalykite dulkes sausu šepetėliu
13. Nuvalykite nagus dezinfekuojamuoju skysčiu ir leiskite jiems pilnai išdžiūti.
14. Padenkite nagus vienu bonderio sluoksniu.
Akrilo nagų formavimas ant nagų arba tipsų
15. Kai priklijavote tipsus sekdami viršuje esančias instrukcijas, padenkite tik
natūralaus nago plokštelę bonderio vienu sluoksniu.
16. Padenkite nagus akrilo mase, naudodamiesi vienu iš trijų žemiau nurodytų būdų.
17. Kietu teptuko galu stuktelėkite suformuotą nagą. Sklindantis duslus garsas rodo, kad nagai yra išdžiuvę. Dar drėgną nagų paviršių nupoliruokite (viena kryptimi) naudodami dildę.
18. Nudildinkite ir nupoliruokite nagus.
Akrilo nagų formavimas ant formų
19. Padenkite tik natūralaus nago plokštelę vienu bonderio sluoksniu.
20. Pritaikykite prie nago daugkartinio naudojimo formas
21. Formuokite nagus, vienu iš žemiau nurodytų būdų.
22. Kietu teptuko galu stuktelėkite suformuotą nagą. Sklindantis duslus garsas rodo, kad nagai yra išdžiuvę. Nuimkite formas ir dar drėgną nagų paviršių nupoliruokite (viena kryptimi) naudodami dildę.
23. Nudildinkite ir nupoliruokite nagus.

Trijų rutuliukų metodas
Pirmas rutuliukas, naudojamas laisvojo nago galiuko ir „šypsenos“ linijos formavimui
Antras rutuliukas, naudojamas „stress“ punkto ir nago sutvirtinimui
Trečias rutuliukas, naudojamas sklandžiam perėjimui nuo odelių ir nago suformavimo užbaigimui
Dviejų rutuliukų metodas
Pirmas rutuliukas, naudojamas laisvojo nago galiuko ir „šypsenos“ linijos formavimui
Antras rutuliukas, naudojamas „stress“ punkto ir nago sutvirtinimui. Šiuo žingsniu baigiamas nago formavimas.
Vieno rutuliuko metodas
Naudodami didelį ovalo formos ar plokščią teptuką, suformuokite didelį akrilo masės rutuliuką ir padėkite jį ant nago „stress“ linijos
Greitai teptuku pastumkite akrilo masę link odelių , link nago šonų ir pratęskite link laisvosios nago dalies.
Mazo rutuliuko formavimas:
panardinti teptuka i akrilo skysti ir nubraukti 1-2 kartus nuo saves i indelio krasta nuo pat teptuko sereliu pradzios(teptuko saknele) iki galo. Teptuko galiuka braukti pudros pavirsiumi apie 1.25cm., palaukiant keleta sekundziu kol skystis pritrauks reikiama pudros kieki(suskaiciuokite iki 3), istraukite teptuka. Rezultatas- mazas,ne per sausas ir ne per slapias akrilo mases rutuliukas.
Vidutinio rutuliuko formavimas:
panardinti teptuka i skysti ir nubraukti 1-2 kartus nuo saves i indelio krasta nuo teptuko sereliu vidurio iki galo. Teptuko galiuku braukti pudros pavirsiumi 1.25cm., palaukinat keleta sekundziu kol skystis pritrauks reikiama pudros kieki(suskaiciuokite iki 3), istraukite teptuka. Rezultatas-vidutinio dydzio,ne per sausas,ne per slapias akrilo mases rutuliukas.
Didelio rutuliuko formavimas:
panardinti teptuka i skysti ir nubraukti 1-2 kartus nuo saves i indelio krasta tik tektuko gala. Teptuko galiuku braukti pudros pavirsiumi apie 1.25cm.,palaukiant keleta sekundziu(suskaiciuot iki 3),istraukti teptuka. Rezultatas-didelis,ne per sausas,ne per slapias akrilo mases rutuliukas.
Teptuko nuvalymui i indelio krasta skaicius priklauso nuo oro salygu(kuo silciau,tuo daugiau skyscio reikes).

-mazas akrilo rutuliukas- nuo saknies iki galiuko.
-vidutinis akrilo rutuliukas- nuo vidurio iki galiuko.
-didelis akrilo rutuliukas- nuo galiuko.

Papildymas ir korekcija:
1. Nusiplauti rankas
2. Neacetoniniu lako valiksiu pasalinti lako likucius
3. Dezinfekuoti rankas
4. Elektrines frezos pagalba sutvarkyti apatine nago puse,t.ypasalinti atsokusia nuo tipso naturalaus nago dali bei isigerusius nesvarumus
5. Patepti klijais ta panages vieta,kur naturalus nagas ribojasi su tipsu
6. Atstumdyti odeles apie nago plokstele lazdele ar kristaliniu akmeneliu
7. Pasalinti odeles nuo nago ploksteles
8. 180grit grubumo dilde svelniai pasiausti nago pavirsiu ir pasalinti atsokusia akrilo dali
9. Sulyginti pavirsiu tarp naturalaus nago ir ant jo esancio akrilo sluoksnio. Koreaguoti nago ilgi ir stori. Taip sutvarkyti visus vienos rankos nagus.
10. Ant naturalaus nago dalies tepti nuriebalintoja
11. Kol nuriebalintojas dziusta,180grit dilde pasalinti atsokusia akrilo mases dali nuo kitos rankos nagu. Ant naturalaus nago dalies tepti nuriebalintoja
12. Koreaguoti abieju ranku nagu ilgi ir stori 180girt dilde
13. Dilde susiausti nago pavirsiu,kad jis taptu matinis
14. Sepeteliu ar sausa kempinele nuvalyti dulkes nuo nago pavirsiaus
15. Akrilo nagu gruntu padengti tik naturalaus nago dali ir leisti priemonei pilnai isdziuti
16. Patikrinti ar tinkamai pasalinta atsokusi akrilo mase. LINE OUT- skysciu padengti vieta,ribojancia naturalu ir dirbtini naga. Palaukti 2minutes
17. Kartokite visa akrilo nagu formavimo eiga

GELIO NAGŲ FORMAVIMAS
1. Paruošiame darbo vietą. Sudedame reikalingas priemones ir instrumentus, patiesime popierinį rankšluosti po ta vieta kur bus tvarkomi nagai
2. Dezinfekuojame savo ir kliento rankas
3. Pašaliname seną nagų laką jai toks yra
4. Atidžiai apžiūrime kliento rankas ir nagus ar nėra lygos ar infekcijos požymių
5. Atstumdome ir pašaliname odeles nuo nago plokštelės
6. Nuriebaliname nagus specialiai tam skirta priemonę
7. Suteikiame nagui reikalingą formą
8. Švelniai šiaušiame nago plokštelę dildydami nago augimo kryptimi (švelnia dilde ar blokeliu)
9. Parenkame tinkamą tipso rūšį ir dydį
10. Klijais patepame tipso kišenėlę, pridedame tipsą 45 laipsnių kampu ir prispaudžiame prie natūralaus nago per kišenėlės liniją, palaikome taip kelias sekundes, jai yra klijų perteklius nuvalome jį servetėle
11. Patrumpinam tipsus iki reikalingo dydžio suteikiame jiems reikalingą formą
12. Nudildome laipteli esanti tipso ir natūralaus nago zonoje (stress zona), kad jo nebesijaustu
13. Pašiaušiame tipų paviršių geresniam sukibimui
14. Vėl Nuriebaliname plaukiame kol išdžius tepame bonderį kišame keliom minutėm į lempą
15. Užtepame pirmą ploną gelio sluoksnį, tepame geli švelniais sukamais judesiais, pradedame nuo natūralaus nago ir tokiais judesiais judam prie tipso galo trumpais potėpiais nubraukdami gelį į priekį
16. Laikome UV lempoje tiek kiek reikia gelio sustingimui (2-3min)
17. Išėmus ranką iš lempos paviršius lieka lipnus, neliekit ir nevalykit jo!!
18. Tepame antrą storesnį gelio sluoksnį. Teptuką su paimtu geliu uždedame streso zonoje, Paskirstome gelį švelniais judesiais, iš pradžių link odelių, o paskui link tipso galiuko. Stengtis teptuko galiuku paskleist gelį neliečiant teptuku nago potėpio judesiais išlyginant gelio sluoksnį
19. Laikome UV lempoje
20. Nuvalome lipnumą
21. Sulyginame nago pavirsiu dildinant (tik nereikia persistengt ), o jai išeina nagą suformuot gražiai (ne duobėtas, taisyklinga arka, iškeltas Stress‘o punktas...) tada tik pašiaušiame paviršiu blokeliu
22. Nuvalome dulkes nuo nago plokštelės
23. Tepame UV Top Coat (Seler, Stiklas...)
24. Laikome UV lempos šviesoje (Jai naudojate Top Coat‘ą kur lieka lipnus sluoksnis tada ištraukus iš lempos reikėtų jį nuvalyt)
25. Užtepame ir įmasažuojame į odeles odelių aliejuką.
26. Darbas baigtas! SEKMĖS!

GELIO NAGŲ KOREKCIJA ( PAPILDYMAS )
1. Paruošiame darbo vietą. Sudedame reikalingas priemones ir instrumentus, patiesime popierinį rankšluosti po ta vieta kur bus tvarkomi nagai
2. Dezinfekuojame savo ir kliento rankas
3. Pašaliname seną nagų laką jai toks yra
4. Atidžiai apžiūrime kliento rankas ir nagus ar nėra lygos ar infekcijos požymių
5. Atstumdome ir pašaliname odeles nuo nago plokštelės
6. Jei būtina patrumpiname nagus
7. Pašaliname galimas oro dėmeles, sutvarkome įskilimus jai tokie yra, pašaliname atšokusį gelį jai toks yra
8. Sulyginame perėjimą iš natūralių nagų į gelio
9. Pakeičiame nulūžusius nagus jai tokie yra (tipso klijavimas 10 punktas nagų formavime)
10. Nuriebaliname ataugusią natūralaus nago plokštelę
11. Švelnia dilde pašiaušiame natūralaus nago plokštelę nago augimo kryptimi
12. Nuvalome dulkes
13. Vėl Nuriebaliname palaukiam kol išdžius
14. Tepame bonderį kišame į lempą keliom minutėm
15. Tepame pirmą gelio sluoksnį, pradedame nuo ataugusios dalies, sukamais judesiais įmasažuojame gelį, tada link nago galiuko potėpio judesiai
16. Laikome UV lempoje
17. Tepame antrą storesnį gelio sluoksnį. Teptuką su paimtu geliu uždedame streso zonoje, Paskirstome gelį švelniais judesiais, iš pradžių link odelių, o paskui link tipso galiuko. Stengtis teptuko galiuku paskleist gelį neliečiant teptuku nago potėpio judesiais išlyginant gelio sluoksnį
18. Laikome UV lempoje
19. Nuvalome lipnumą
20. Sulyginame nago pavirsiu dildinant (tik nereikia persistengt ), o jai išeina nagą suformuot gražiai (ne duobėtas, taisyklinga arka iškeltas Stress‘o punktas...) tada tik pašiaušiame paviršiu blokeliu
21. Nuvalome dulkes nuo nago plokštelės
22. Tepame UV Top Coat (Seler, Stiklas...)
23. Laikome UV lempos šviesoje (Jai naudojate Top Coat‘ą kur lieka lipnus sluoksnis tada ištraukus iš lempos reikėtų jį nuvalyt)
24. Užtepame ir įmasažuojame į odeles odelių aliejuką.
25. Darbas baigtas! SEKMĖS!

NAGŲ PRIAUGINIMAS
http://www.nagupasau...a...ti&publid=1

NAGŲ PRIAUGINIMO EIGA. TIPSAI
http://www.nagupasau...a...ti&publid=2

NAGŲ PRIAUGINIMO EIGA. FORMELĖS
http://www.nagupasau...a...i&publid=25

NAGŲ DAILĖ SPALVOTU GELIU
http://www.nagupasau...a...i&publid=34

SENA TEMA http://www.supermama...?...959075&st=0
Papildyta:
QUOTE(freimule @ 2014 04 07, 11:09)
Kaip jūs gražiai nufotografuojate nagus?


Gražus darbas smile.gif O dėl foto,pas mane ta pati problema doh.gif Bet nieko gero ir nebus,kol fotiko normalaus neturėsiu, gaila,bet greitu laiku tokie pirkiniai nenusimato verysad.gif

QUOTE(naga naga @ 2014 04 07, 13:49)
Beje, ar tikrai ten taip buvo, kaip man pasirodė iš naujienų, kad modeliavimo čempionate tik viena dalyvė buvo ir čempione tapo?

Taip tik viena, specialiai šeštadienį variau kad pažiūrėt konkurso, o dalyvė viena,ir ta su akrilu doh.gif Už tai sekmadienį, dailės konkurse jau buvo daugiau dalyvių
Atsakyti
Mergaites,kaip geriausiai nuvalyti dulkeles pries stiklą, kad tepant ji neprisiveltu,ant nago tepant stiklą,lieka dažnai baisiai negraži geliniu nagu pabaiga, nago išore. Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 07 balandžio 2014 - 20:59
QUOTE(freimule @ 2014 04 07, 09:09)
Merginos, aš su savotišku klausimu biggrin.gif

Kaip jūs gražiai nufotografuojate nagus? Nu man visiškai nieko panašaus nesigauna į tikrąjį efektą sad.gif Ar čia reikia profesionalaus fotiko, nebesuprantu... Vakar padariau gyvatės raštą, nu suuuper gražūs nagai gavosi, pačiai seilės tįso. Fotkinam fotkinam, nu kaip š, taip š....  doh.gif  fotografuoju su iphonu, šiaip su juos nuotraukos gražios gaunasi, bet sakau gal čia lempa turi daug įtakos...


Aš tai fotkinu su fotikua rba telefonu, bet visada be blico smile.gif nes blicas man visas spalvas iškreipia smile.gif Ant UV lempos pasietiesiu bambukinį/medinį kilimėlį, ant jo sutaisau rankas, apšvietimui skirtą lempą prilenkiu kuo arčiau ir tada fotkinu smile.gif Na kažkas panašaus gaunasi:

user posted image

user posted image

Tik čia jau senos foto biggrin.gif O šeip norėčiau veidrodinio fotiko, ale rupūžės brangūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naga naga @ 2014 04 07, 11:49)
Buvau ir EMI seminare...Nesakau, kad priemonės blogos, bet jos labiau toms, kurios tingi pačios eksperimentuot ir mėgsta klausyt šventai nurodymų.


Buvau ir as jau anksciau EMI seminare, ir man juokingiausia buvo, kai paneles dar net neisklausiusios puola pirktis priemoniu, o paskui sedi, klausineja kokio storio teptukas, kokie blizguciai, kokia folija ir vel bega dasipirkineti tu priemoniu doh.gif Nors aisku priemones geros, del to nesigincysiu, bet tikrai visko pirkti nereikia, kad isgaut dauguma rezultatu
Atsakyti
Saldzioji18 del blogai sudetu nagu ir kad nesilaiko man N.O.B.E.L, tai tikrai ne tas variantas, pas ta meistre as jau 3-4 metus modeliuku pabut atvazuoju, plius nagucius daro irgi gal kokius 8 metus, konkursuose dalyvauja, ir pirmas vietas gauna Ir tikrai ja pasitikiu 101% Nesamoniu ir blogai nepadarytu.

QUOTE(Garseen @ 2014 04 08, 07:31)
Buvau ir as jau anksciau EMI seminare, ir man juokingiausia buvo, kai paneles dar net neisklausiusios puola pirktis priemoniu, o paskui sedi, klausineja kokio storio teptukas, kokie blizguciai, kokia folija ir vel bega dasipirkineti tu priemoniu  doh.gif  Nors aisku priemones geros, del to nesigincysiu, bet tikrai visko pirkti nereikia, kad isgaut dauguma rezultatu

Nu jau nu jau, as tokia irgi buvau smile.gif Ir nemata nieko tame blogo. Nes pvz pas mane labai trumpa atmintis. Tai kai kazka rodo vadinasi leki ir perki ko norisi ir ko neturi.



Del graziu nuotrauku, pries tai turejau ne veidrodini, tai su juo irgi puikiausios nuotraukos gaudavosi. Svarbu fotografuot Makro funkcija. Dabar turiu veidrodi (ir norisi vis geresnio doh.gif ) tai ne visada juo irgi gaunasi, buna ir taip kad ir spalvu neperteikia, taip kad pirkt veidrodi vien ,kad nagus fotkint tai schmoll.gif Nusipirkt paprasta su Makro funkcija.

Na merginos as jau apsilankiau pas BaZhana.
Saldzioji 18 tu sakei kad noretum isbandyti ta gum gel. Tai va agate studio turi ta gum gel, tik pas juos kitaip vadinasi.
Produkcija tai seip sau, mano lempa "lieva" tai joje blogai viskas stingo- polimerizavosi (arba nestingo), reikia keist i vokiska kad gerai stingtu-polimerizuotusi , tai tas man visai nepatiko.
Siaip dizainus darem su pigmentas ir vitraziniais dazais, skysti akmenys. Tai va kaip jais naudotis sito as nedaug zinojau, parode kaip susimaishyt visokias spalvas, kaip ishviso vyksta spalvu maishymas thumbup.gif (aisku gerai pasikapscius visa info rasi internete ar youtubej, bet man patogiau kaip mane pasisodina ir liepia daryt). Tai tuo dziaugiuosi labai , nes manau kad BJMaster uz panashu kursa buciau daugiau sumokejus (trigubai). O cia labai negrangiai ir visokiu naujoviu prisiziurejau ir prisiklausiau ir prisisbandziau.
user posted image
user posted image

Ir del Alergiju sad.gif deja, bet pradejus naudoti senses flex dazus lenda man alergija sad.gif grynai per tas vietas kur atsukineju butelaity ir valau nuo teptuko dazus ar laikau teptuka sad.gif DAr vis tikiuosi kad ne tame ten problema. Gal kazkas kitkas dirgina.
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2014 04 08, 08:30)
Nu jau nu jau, as tokia irgi buvau smile.gif Ir nemata nieko tame blogo. Nes pvz pas mane labai trumpa atmintis. Tai kai kazka rodo vadinasi leki ir perki ko norisi ir ko neturi.



Ne, turiu omenyje, kad matesi, jog kai kurios dar nieko negirdejusios apie tas priemones, o viska bego pirktis iskart, nieko neisklausiusios smile.gif Na kaip sakoma "kur minia - ten ir as"
Atsakyti
QUOTE(Garseen @ 2014 04 08, 09:23)
Ne, turiu omenyje, kad matesi, jog kai kurios dar nieko negirdejusios apie tas priemones, o viska bego pirktis iskart, nieko neisklausiusios smile.gif Na kaip sakoma "kur minia - ten ir as"

Aš tai kadangi jau žinojau ką noriu pirkt, prieš visus seminarus, kol dar nebuvo tiek daug žmonių, viską susipirkau smile.gif po seminarų tik papildomai pasigirebiau prancūzui teptuką blush2.gif
Atsakyti
Va va ir as atėjus žinojau ko noriu, ir buvo tik 3 rinkinukai krakeliuro tai griebiau nieko nelaukdama nes po seminaro butu belikę tongue.gif Pelyte kiek mokejot uz kursą? Beje kaip jai sekasi kalbet lietuviskai? Nes kai parašo ka nors fb tai sunkiai eina suprast
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2014 04 08, 10:42)
Va va ir as atėjus žinojau ko noriu, ir buvo tik 3 rinkinukai krakeliuro tai griebiau nieko nelaukdama nes po seminaro butu belikę  tongue.gif  Pelyte kiek mokejot uz kursą? Beje kaip jai sekasi kalbet lietuviskai? Nes kai parašo ka nors fb tai sunkiai eina suprast

Seminarai dailes juokingi po 70lt. O jei didesne grupe tai drasiai sedi nuo 10 iki 18-19h. Vakar mes buvom dviese tai be pertraukos dirbom nuo 10 iki 16.30.
Kalba jinai normaliai, ne visur linksniai teisingi, bet tas man netrukde. Nepyksta jei pataisai ar padedi. sake aciu. Bandem dar ishsiverst siokius tokius terminus kartu. Pirma karta isgirdau kad odeliu atstumejas yra kiurete blink.gif

sakiau reiks sarasha visu vertimu pasidaryt kas ka reiskia ir kokia odele ka reiskia.
Atsakyti
Panos, iš tikro mane pralinksminot Pelenėj atpažindamos mane iš nagų. Tai gerai ,kad tokius matomus pasidariau, o tai va, visos eitų pro šalį ir nepastebėtų, čia tai nors kažkas pakalbina lotuliukas.gif Taip kad kitąmet visos darykitės, kad ir aš visas atpažinčiau biggrin.gif


QUOTE(pelytte @ 2014 04 08, 10:30)
Ir del Alergiju sad.gif deja, bet pradejus naudoti senses flex dazus lenda man alergija sad.gif grynai per tas vietas kur atsukineju butelaity ir valau nuo teptuko dazus ar laikau teptuka sad.gif DAr vis tikiuosi kad ne tame ten problema. Gal kazkas kitkas dirgina.

O kam pirštinės reikalingos darbe? biggrin.gif Aš jokio gelio buteliuko ir jokio teptuko nepaimu į rankas be pirštinių, apskritai jaučiu fobiją viskam kas limpa prie rankų , šlykštu ir tiek, o dar kai žinau kad alergiška esu..
Atsakyti
O as jau gelytes pradejau piesti. Orams atsilus vel poreikis pasireiske... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 04 08, 13:44)
O kam pirštinės reikalingos darbe?  biggrin.gif Aš jokio gelio buteliuko ir jokio teptuko nepaimu į rankas be pirštinių, apskritai jaučiu fobiją viskam kas limpa prie rankų , šlykštu ir tiek, o dar kai žinau kad alergiška esu..

rogrinta isbandytas reikalas, dar labiau suaktyveja alergija doh.gif tada ne vien ant keliu prishtiniu, bet ir per visas rankas eina doh.gif Uzpraeitais metais vienu metu atrodziau kaip bomzas arba narkomane ishpuvusiais prishtais blink.gif Pavasaris , o as su pirstinem visur akd niekas nepamatytu kukio grozio mano rankeles buvo verysad.gif oda ant keleto pirshtu buvo juoda. Oba ieskojau guglej info ir radau savo grazuolius. Bet tada dar grazus buvo nepajuodave.
user posted imageuser posted image

Vo radau rogrinta kad tu kazkokias kitokias pirshtines naudjo kurios nealergizuoja. kas per pirshtines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 08 balandžio 2014 - 20:47