
Aš Marfas tik vakar pasėjau,tai įdomu kaip čia su dygimu bus ,kai visoms taip ne kas
nors pernai tai iš 5 visos sudygo,tik tiek kad ilgiau reikėjo laukt nei kitų..

Labai nebarkit, merginos. Bet aš ir vėl su savo juokigais pirmokės klausimais. Raudonkepuraitės, Kmicio, Promyk, Heinz, Betalux, Sabalos veislių sėklas, auginsiu lauke. Pasėjau su rezervu, nes namuose buvo šaltoka, galvojau, kad nukentės daigumas.
Išvaizdą daugiau mažiau žinau šių pomidorų, pasiguglinau ir jūs pasigyrėt kai kuriais. Tik va nežinau koks skonis jų, odelės kietumas, t. y. kuriuos pasilikt į stiklainius, o kurie skanesni valgymui.
Nes pagal tai mažinsiu kuriuos nors daigus (nežinau kiek ten vietos lauke liks su paprikom draugaut).
Išvaizdą daugiau mažiau žinau šių pomidorų, pasiguglinau ir jūs pasigyrėt kai kuriais. Tik va nežinau koks skonis jų, odelės kietumas, t. y. kuriuos pasilikt į stiklainius, o kurie skanesni valgymui.
Nes pagal tai mažinsiu kuriuos nors daigus (nežinau kiek ten vietos lauke liks su paprikom draugaut).
QUOTE(ate42 @ 2014 04 08, 08:41)
Jolituxx, gal to likerio ir norėčiau, bet nebent keistis, nes jau širdis neleidžia tavęs daugiau išnaudoti. Visa palangėpaprikom nukrauta. Ačiū, tau.
O aš jau nepamenu kam ką siunčiau





QUOTE(Pou @ 2014 04 08, 20:42)
Labai nebarkit, merginos. Bet aš ir vėl su savo juokigais pirmokės klausimais.
Kmicic nėra ypač skanūs valgymui, bet labai tinka konservams savo sultyse ar šiaip marinate (o, dar obuolių sultyse, niamm). Heinz pristatomi kaip tinkamiausi padažams, bet mes su drauge nepastebėjom nei spalvos intensyvumo, nei tirštumo, nei skonio ypatingo... Kiti trys yra žemaūgiai, ankstyvam derliui, klasikinio skonio - kiek su rūgštele. Konservuoti nemėginau, bet bent jau padažams tikrai tiks.
Papildyta:
QUOTE(snaige123 @ 2014 04 08, 16:20)
juodas dramblys
O kokios dar veislės? Mes gal atkalbėsim - arba suagituosim sėt?
QUOTE(jolituxxx @ 2014 04 08, 22:17)
O aš jau nepamenu kam ką siunčiau
Nu nea, mainų nenoriu, kad ir kokį stebuklą turite- aš jau neturiu kur kišti papildomų
O to likerio iš aplinkinių niekam neįsiūlau- mat žalias tai jau nepomidoras
reik aplinkiniams raudonų ir geltonų, dzin jiem tos veislės
Vieną atliekamą pasirodo turiu, kitą sau pasiliksiu 





na va, jus cia apie likeri kalbat, o as vis apie absenta svajoju. Noriu jo ir viskas


Perskaiciau ka parasiau, ir paciai juokinga pasidare, rasom kaip kokiu gerimu zinoves

nesu girdėjus pomidoro pavadinimu absentas. parodykit, kas per stebuklas.
Raso, kad nuostabaus skonio, labai aromatingas
http://s32-temporary...d/-88693455.jpg
http://s38-temporary...6/-88693455.jpg
Cia dar galima apie ji pasiziureti
http://tatianastomat...m/wiki/Absinthe
http://s32-temporary...d/-88693455.jpg
http://s38-temporary...6/-88693455.jpg
Cia dar galima apie ji pasiziureti
http://tatianastomat...m/wiki/Absinthe
[quote=ginaja,2014 04 09, 08:55]
Raso, kad nuostabaus skonio, labai aromatingas
tik kažin kaip su derlingumu
kai perskaičiau, kad išvestas sukryžminus su brandywine, tai ir kilo tokios abejonės, nes tas tai derlingumo antirekordininkas.
bet dėl sportinio intereso kitiems metams paieškočiau
Raso, kad nuostabaus skonio, labai aromatingas
tik kažin kaip su derlingumu

bet dėl sportinio intereso kitiems metams paieškočiau

Cit. Apie Marfas arba gerai, arba nieko
Tikėt jomis reikia, juk tikėjimas kalnus nuverčia

Tikėt jomis reikia, juk tikėjimas kalnus nuverčia

[quote=Šv. Barbora,2014 04 09, 09:07]
[quote=ginaja,2014 04 09, 08:55]
Raso, kad nuostabaus skonio, labai aromatingas
tik kažin kaip su derlingumu
kai perskaičiau, kad išvestas sukryžminus su brandywine, tai ir kilo tokios abejonės, nes tas tai derlingumo antirekordininkas.
bet dėl sportinio intereso kitiems metams paieškočiau
[/quote]
Na man derlingumas gal antroj vietoj
Pirmoj skonis- noresi paragauti ko daugiau ivairiu ir skaniu pomidoru
Irgi galvoju kitiems metams reiks pasiieskoti seklu
[quote=ginaja,2014 04 09, 08:55]
Raso, kad nuostabaus skonio, labai aromatingas
tik kažin kaip su derlingumu

bet dėl sportinio intereso kitiems metams paieškočiau

[/quote]
Na man derlingumas gal antroj vietoj


