QUOTE(valiar @ 2014 04 15, 14:24)
Sveiki. Noriu paklausti tos, kurios jau gyvena Ginduliuose, Slengiuose, Triušeliuose, Mazuriškėse. Kaip jūsų vaikai važiuoja į mokyklą. Norime pirkti namą, bet aš neįsivaizduoju kaip vaikams reikės važiuoti į mokyklą, į burelius. Prašau pasidalinkite informaciją, nes kai pagalvoju apie tai, tai ir norėsi pasilikti savo butelyje gyventi.
dar ziurint kur mokyklos ir darbai
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 04 15, 14:39)
-Turbut

. O tu pabandyk paskambint, kur automatika parduoda.
Aciu
--Jei vaikai jau gali vaziuoti vieni su autobusu, tai jais ir vazines, o jei ne, veziosit.
Ziurekit, kad stotele butu nelabai toli. Ginduliuose man nesaugu vaikams gatve pereiti i autobusa

.
- nu man patinka panika sukelti

tegul vyrai patys sukasi is padeties
-- o mieste saugu per gatves eiti

mieste iki stoteles irgi reiks kazkaip dasigauti

maniskis jau su dviraciu vaziuoja I ginduliu parduotuve mano paliepimu

pirma karta buvo baisu- vyras pasislepes su masina vaziavo is paskos, as balkone prastovejau visa laika
QUOTE(gabrielita21 @ 2014 04 15, 15:05)
mes ginduliuose gyvenam, visur veziojam patys, bet vaziuoja mikriukas iki centro kelis kartus, kadangi as pati nuo gimimo cia gyvenu, tai mes kai vaziuodavom i mokykla keliaudavom kasdien iki technikumo tada su autobusu, kai praaugs dar truputi, siemet tik pirmokas ismokysim su mikriuku po pamoku parvaziuot
man kancia buvo I darzeli vezioti, nes buvo kitame miesto gale, o ir darbas nepakeliui, ir laikas nepatogus

o dabar jau kai mokykla ir dar salia darbo- tai pries astuonias kartu ir nulekiame... jau pradesiu pratinti prie mikriuko iki namu ar autobuso pas mociute (jau buciau siais metais pradejus ta reikala, tik kad seneliai musu labai geri ir paslaugus

kad ir nakti is pasaulio krasto anukeli vaziuotu parsivezti

)