Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus!

QUOTE(Spyglė @ 2006 08 04, 15:41)
Na aš ne tokia puiki kulinarė,kaip Sonatina,bet galiu parašyti apie šparagines.Naudoju,kaip garnyrą,išverdu sūriam vandenyje,pakepinu svogūno(nemažai),tada suverčiu pupeles,mėgstamus prieskonius ir patroškinu aukštoj keptuvėj.Baigiant kepti,įpilu pomidorų padažo ir sutraiškau česnaką.Valgom ir prie kepsnelių,ir prie papraščiausių dešrelių.Skanus ir šaltas. thumbup.gif



prižadu, kad rytoj ką nors pabandysiu su tom pupelėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 04, 12:37)
Receptas visai nesudėtingas.  irnesakyk.gif Jau esu bandžius tą apie kurį kalba Mille, bet problema yra mūsų orkaitė. Ji jau baisiai sena ir gan prastai šildo. Dažniausiai viską tenka kept ilgiau nei nurodyta. O pyragai dėl to subliūkšta, būna kietesni nei turėtų būt.

Beje, dėl pudingo. Vieną kartą naudojau vanilinį, o kitą kartą grietinėlės skonio. Bet abu kartus buvo schmoll.gif Kaip ir Millei man vanilinis buvo intesyvokas, o jau grietinėlės labai per saldus gavosi.



Tai sakai saldokas gaunasi su grietineles pudingu g.gif

Vat as irgi galvoju, kad visur i receptus ieinanti pudinga teks keisti seniai gerai zinomu ir pazistamu krakmolu smile.gif Arba kitas pudingo rusis isbandyti.

Kai orkaite prasta, tai tikrai ne kas... Mano kol kas nauja, tai megaujuosi gaminimu smile.gif
Nieko nebus, Miss_Lumholdt, teks pirkt nauja ir gaminti, gaminti, gaminti.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien padariau "Balandėlių apkepą" mmmmmmmm tai vyras sakė,kad skaniau nie balandėėliai.O ir viskas gana paprasta ax.gif ax.gif Viską į dubenį,į orkaitę ir tra lia, lia jau ir paruošta puota lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien valgėm varškės tinginį..Be proto skanu...Dariau su šviežiom vyšniom tongue.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Aš irgi dariau varškinį tinginį 4u.gif Skanu thumbup.gif Gal cukraus kiek padauginau,bet šeimyna raito,net ausys lankstos tongue.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas, merginos smile.gif

taibent1, smagu, kad ir tau žuvis patiko smile.gif

Miss_Lumholdt, aš jau ne pirmą kartą gaminau su pudingais ir kol kas niekas net neįtarė, kad buvo naudojami pudingo milteliai tongue.gif Na bet jį visada galima pakeisti krakmolu smile.gif

paprasta, būtinai paragauk šparaginių pupelių smile.gif Žiemą jos gana dažnai pas mus ant stalo kaip garnyras ax.gif

Sandriuks, ačiū smile.gif Ir aš mėgstu patiekalus, kai nereikia labai terliotis... rolleyes.gif

rasulkadz 4u.gif Reikia ir man pagaliau paragauti su vyšniomis rolleyes.gif


Papildyta:
nengamo, koks gražuolis bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū,Sonatina 4u.gif ax.gif
Atsakyti
O vakar iškepiau vištą ant alaus butelio biggrin.gif (mama kadaise kepdavo ant pieno butelio su vandeniu...)

user posted image

ir pagaminau salotų...

user posted image

Kaliaropių salotos su vasabi padažu

200 g šviežios kaliaropės
1 obuolys Granny Smith
2 vidutinio dydžio morkos

1,5 a. š. vasabi miltelių
2 v. š. vandens
1 - 2 v. š. sojos padažo
3 v. š. ryžių acto
3 v. š. aliejaus
1 a. š. medaus
1 v. š. sezamo sėklų

Kaliaropę, morkas ir obuolį sutarkuoti arba supjaustyti plonyčiais šiaudeliais.
Vasabi miltelius sumaišyti su vandeniu. Įmaišyti likusius padažo ingredientus (išskyrus sezamo sėklas).
Dėti daržoves ant salotų lapų, apšlakstyti padažu ir pabarstyti sezamo sėklomis.
Atsakyti
Kaip skaniai atrodo bigsmile.gif essen.gif essen.gif essen.gif Jau taip seniai bekepiau vištą g.gif Būtinai reiks išsikept. O ar nesitaško labai ant butelio? Pamenu bendradarbė taip kepė,tai sakė siaubas,orkaitę kol išvalė,tai...
Atsakyti
Tiesą sakant, dar nežiūrėjau orkaitės... blush2.gif Vakar karštą vištą ištraukiau ir viskas... Reikės eiti pažiūrėti ir bandyti šveisti... g.gif
Atsakyti
nu aš čia neblogą ir klausimą uždaviau ax.gif ax.gif
Atsakyti
sonatina, atėjau padėkoti aciuks.gif

iš visų tavo gamintų patiekalų, balandėlių apkepas nr. 1 essen.gif thumbup.gif , net ir varškinį tinginį pranoko irnesakyk.gif
Atsakyti