Įkraunama...
Įkraunama...

Skanaus!

O šiandien kepiau Bandeles su pudingu 4u.gif Tik man jos išėjo Bandelės su lašinukais ax.gif ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgand @ 2006 08 07, 14:32)
Va mano keptos "Sagutes"

user posted image

o varskes tinginys jau saldytuve šala tuoj ir ji paragausim

Sagutės nuostabios, bet vaikas... thumbup.gif
Atsakyti
as irgi darau su viena pakeliu sokoladiniu, kitu paprastu sausainiu, manau, kad kartu galejo buti, jei varske sena.
Atsakyti
Musmiryte, ačiū 4u.gif Tikiuosi ką nors pagaminsi ir pati smile.gif

Sonatag smile.gif , smagu, kad tinginys patiko 4u.gif O ir uogų derinys nestandartinis, reikės pamėginti ir man ax.gif

Jurgand, ir sagutės gražios smile.gif, ir sagučių valgytoja thumbup.gif

kriziuk, ačiū smile.gif O vyniotinis ir šaltas skanus, bet retai lieka tiek, kad atšaltų tongue.gif

dute1, smagu, kad patiko smile.gif O džemą naudojai skirtą kepiniams, ar paprastą? g.gif

lanaa, gaila kotletų... tongue.gif

vanilla_ice, kiek kartų dariau - niekada nejutome jokio kartumo... g.gif O šokoladiniai sausainiai man šiame tinginyje (beje, kaip ir paprastame) labai tinka ir patinka... smile.gif Gal tikrai, kaip sako Shiduh, varškė kalta? g.gif

buzhiuk, ačiū 4u.gif O kurią kiaulės kūno dalį kepei? Nes aš kepiau nugarinę, tai pasirodė šiek tiek sausoka g.gif

Sandriuks, prašome plačiau apie lašinukus g.gif smile.gif







Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2006 08 07, 11:54)
Na ir aš šiandien pirskiu produktų ir pradėsiu bandyti Sanotinos receptus. Pradžiai tai visų išgirtą varškės tinginį bandysiu pasidaryti. Labai jau viskas apetitnai atrodo smile.gif Būtinai rezultatus pranešiu  4u.gif Nu jau Sanotinos vyras ir vaikai, tai turėtų būt apsipatenkinę turėdami tokią kulinarę žmoną ir mamą.


Ir aš skubu padėkoti Sonatinai už varškinio tinginio receptą 4u.gif Tikrai labai skanau ir be galo sotu (daug iš karto nesuvalgysi) - man jo užteks visai savaitei. Sakiau kitą kartą darysiu iš pusės normos, nes aš tik viena valgau smile.gif Vyras pas mane saldumynų schmoll.gif , bet sakė atrodo gerai ir skaniai kvepia. Reiks dar paieškoti tarp receptų ką galima padaryt iš vištos krūtinėlės neįprasto, nesudėtingo bet skanaus.
Atsakyti
siandien zadu daryt zuvi prancuziskai tongue.gif oj, sonatina, susukai tu su savo receptais man galva... pas pacia namie pilna knygu, zurnalu, net lentyna luzta, o as dar is interneto tuos receptus seivinuos doh.gif lotuliukas.gif nu liga, nekitaip blush2.gif
Atsakyti
lanaa, deja ir aš sergu šia liga... blush2.gif doh.gif Na bet vis tiek maloniau gaminti pagal jau išbandytus receptus... Nors gi ir knygose bei žurnaluose jie jau išbandyti... g.gif

O vakar pas mane namie vyko sesulės mergvakaris smile.gif Tad gaminau šiek tiek maistelio ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif
Aš vakar kepiau pyragą su varške ir raudonaisiais serbentais, tai thumbup.gif gavosi. Tik vienas mažutėlis gabalėlis beliko, tai šiandien vakare vėl kepsiu. Reikės į darbą atsinešt, juk reikia bendradarbiams pasirodyt kaip skaniai pyragus kept moku blush2.gif blush2.gif blush2.gif Čia, žinoma, dėka Sonatinos wub.gif
O dabar, mieloji, pasakok, kokių čia grožybių ir skanybių pridarei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 08 08, 10:20)
siandien zadu daryt zuvi prancuziskai  tongue.gif oj, sonatina, susukai tu su savo receptais man galva... pas pacia namie pilna knygu, zurnalu, net lentyna luzta, o as dar is interneto tuos receptus seivinuos  doh.gif  lotuliukas.gif  nu liga, nekitaip  blush2.gif

O tau vyras nesako, nu kiek galima pirkti lotuliukas.gif Mane pastoviai tarkuoja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2006 08 08, 09:33)
lanaa, deja ir aš sergu šia liga... blush2.gif  doh.gif   Na bet vis tiek maloniau gaminti pagal jau išbandytus receptus... Nors gi ir knygose bei žurnaluose jie jau išbandyti... g.gif 

O vakar pas mane namie vyko sesulės mergvakaris smile.gif  Tad gaminau šiek tiek maistelio ax.gif



megstu as ir is knygu marmalint, ypac, kur tikrai geros knygos, su graziom nuotraukom ir gerais receptais... as jas isvis kaip romanus skaitau blush2.gif tik tiek, kad knygos niekur nepabegs, a vo cia zinok, ar nedings tavo tema...

daba greit pasakok, ka ten pridarei bigsmile.gif matau atrodo farsiruotas slyvas, jei neklystu sluoksniuoti pyrageliai ar kazkokios mini bandeles. da kazkokia zakuske is cikorijos... o tau tas kartumas cikorijos patinka? as kazkada, paskaicius, kad ji labai naudinga organizmui, nusipirkau ir... sudziovinau saldytuve, bo man kazkaip cikorijos skonis nilabai...o kuom pomidorai idaryti ? ir kas ten per padazas, kur sviezios darzoves?
Papildyta:
QUOTE(tavi @ 2006 08 08, 09:42)
O tau vyras nesako, nu kiek galima pirkti lotuliukas.gif Mane pastoviai tarkuoja. doh.gif


na vyras zino, kad as ligone siuo klausimu, tai mes susitare, kad kiekviena karta, kai einam i parda, as dar i kokia kulinarine knyga nusiperku tongue.gif svarbiausia, kad jos neguli be naudos lentynoj, o yra naudojamos... daba va nusiziurejus knyga apie kava... zaraza apie 200 lt kainuoja doh.gif lotuliukas.gif jau geri metai kaip vis knygyne pavarvinu seile, ale jauciu bresta reikalas pirkt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 08 rugpjūčio 2006 - 09:02
O buvo taip... tongue.gif Maximoje radau labai nupigintų cikorijų, tai nusipirkau paragauti... Iš esmės skanu, kartumas kažkaip nesijautė g.gif

user posted image

Cikorijos su pelėsiniu sūriu

Cikorijos lapelius atskirti nuo gūžės, nuplauti ir nusausinti... Į vidų dėti sutrupinto pelėsinio sūrio, ant viršaus dėti riekelę konservuotos kriaušės ir aprišti kumpio juostele smile.gif

user posted image

Sluoksniuotos tešlos suktinukai su sūriu

Sluoksniuotos tešlos lakštą plonai iškočioti, pabarstyti 1 a. š. česnako miltelių (arba per spaudyklę išspaustomis 2 - 3 skiltelėmis česnako), užberti smulkiai sutarkuoto fermentinio sūrio, susukti vyniotinį (kraštą patepti kiaušinio baltymu, kad neatsiklijuotų), supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 min., kol gražiai apskrus smile.gif

Alyvuogės sluoksniuotoje tešloje

Sluoksniuotos tešlos lakštą plonai iškočioti ir supjaustyti siauromis juostelėmis. Įdarytą alyvuogę susukti į tešlos juostelę, kol vienas tešlos kraštelis užeis ant kito, ir prismeigti mediniu smeigtuku. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 min., kol gražiai apskrus smile.gif
Atsakyti
O koks ten padažiukas prie daržovių? essen.gif
Atsakyti