Kadangi pastojau netikėtai pradėjus naująjį gyvenimo etapą - įstojau į universitetą į išsvajuotąją specialybę, jau susiradom namą prie universiteto, vyras - naują darbą ten pat, nusprendžiau bandyti mokytis su nauja gyvybe . Tuo labai nustebinau universiteto dėstytojus, kurie siulė man arba atidėti studijas metams arba bent pasiimti akademines po pirmojo semestro... Tačiau mokslus nusprendžiau tęsti. Dėl to buvo gan sunku - pirma dėl streso, nes vis spausavo manę administracija atidėti mokslus, po to dėl praktikos, kur teko labai anksti kelti ir toli važinėti Tačiau viskas praėjo
Susilaukiau atostogų per kurios planavau gimdyt. (37-39sav). Tačiau jos prasidėjo ir praėjo, o pilvinukas liko gyventi. 23egzaminas, aš jau 39+4 jau bijau važiuoti pati, prašau vyrą nuvežti. Suplanuoju po egzo į miestelį apsipirkti, užeinam į kiniečių restoraną, parodu vyrui geriausią europietišką parduotuvę kur perku koldunus ir sūrelius. Galvoju gal aktyvu šopingu pasiskatinsiu :

Pasiskatinau

Skaudėjo pakankamai nestipriai, dar neaišku ar tikrai gimdau. Tačiau vis gi atrodo kad jau. Padedu vyrui suruošti vaikus į mokyklą, einu pailsėti. Grįžta vyras, pamato manę ant pagalvių ir pasteba tai ką ir pati žinau - vis gi aš dar nenoriu gimdyt. Paplepėjom na ir nusprendžiau kad jau pagulėjau

Lovoje įjungiu planšetę su muziką ir skaičiuoklę. Tačiau gulėti nepavyksta. Skauda. Linguoju, lenkiuosi atgal per sąrėmius. Žaidžiu su skara. Sekasi geriau. Nulekiu į dušią. Apsičiupinėju. Kaklelio nerandu, tik jaučiu vandenmaišį. Reiškia virš penkių. Skauda. Dar labiau. Jau šaukiu pyko metu, jaučiu kaip tempasi kaklelis... ir tai verčia manę šaukti... tik taip nejaučiu skausmo.. kai tampu vien garsu...
Girdžiu vyras atveda vaikus. Jie lieka apačioj žaisti su mano drauge. Girdžiu kaip vyresnis šneka skype su žaidimų draugeliais ir nesuprantu kaip jis gali kalbėtis nes juk turbūt jo draugas turi viską girdėt

Liepiu vyrui nieko nelaukti jau ir kviesti midwives. Vyras skambina, jaudinasi. Kitoj pusėj girdi mano dainas... vyro jaudulį.. ir sako don't worry help is on the way

Girdžiu sirenas... esu ant klozeto... leidžiu vandenį į vonią... vanduo manę ramina tačiau sąrėmio pyką prašaukiu... į vonią įsilaužia paramedikai

Dėl viso pykto pabegu nuo jų į vonią, kur jau pripildytą vandens. Jie nueina parsinešti gas and air. Bent kokia nauda

Per patykra praena dar trys sąrėmiai... Septyni santimetrai. Sekantis labai stiprus nutempia manę nuo lovos ant grindu. Pusiau klupiu. Vietomis šaukiu. Atrodo stumiu. Numetu kažkur gas and air nes trukdo šaukti

Viskas. Placenta užgimsta dar gal po pusvalandžio be vaistų arba pagalbos.
Esam laimingi. Ateina vaikai pasigrožėti. Suskaičioja pirštukus, paglosto galvytę. Jis tobulas