Įkraunama...
Įkraunama...

Youandoil kosmetika

Radau čia tokį visai šviežią reiškinį – You and Oil.

You&Oil

Aliejus maišančią Birutę kažkada pažinojau kaip ekologiško maisto parduotuvės „Rojaus sodas“ šeimininkę, labai įdomu, kaip ta jos gaminama kosmetika?

Laukiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Na galiu pasakyti kad man ju kosmetika super! Tokios grazios veido odos dar nebuvau turejus thumbup.gif nu tik tiek kad ten dabar pastrigimas kazkoks su ju produkcija verysad.gif tai laukiu nesulaukiu kada vel galesiu naudoti 4u.gif dar nepaminejau kad naudojau rinkini ir tonika ir alieju kai tonikas baigesi teko ieskoti kuo pakeisti nes vien aliejukas nebuvo toks efektyvus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziuika666: 08 liepos 2014 - 10:46
Turiu jų aliejukų mišinį probleminei odai. Sudėtis puiki, yra TIK vienas ingredientas kuris gali kimšti poras. Man puikiai tinka, naudoju nakčiai. Naudoju dar tik kelias naktis, bet pabudus oda labai švelni, lygi. Naudoju su levandų hidrolatų (pirktu ne iš jų). Nors mano oda jautri, iš karto reaguoja jeigu jai kas nepatinka, bet kadangi per naktį neišbėrė, neparaudo, naudoju toliau (mano odos tipas: riebi, probleminė, su akne ir randeliais).
Labai puikiai kvepia jų muilai (gavau dovanų). Dar nenaudojau, nes nelabai naudoju gabalinį muilą, bet tarp skalbinių pasidedu, tai skalbiniai šviežiai pakvimpa.
Balzamas lūpoms (maitinantis) su apelsinais - puikus reikalas. Puikiai drėkina, ant lūpų nesijaučia, kaip išsitepus aliejumi. Nėra to smėlio efekto, kokį kartais turi natūralūs lūpų balzamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magrėtė: 25 gruodžio 2014 - 13:37
Niekad net nemačiau tokios, labai įdomu bigsmile.gif
O galima įsigyti tik internete? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(café @ 2014 12 26, 10:23)
Niekad net nemačiau tokios, labai įdomu  bigsmile.gif
O galima įsigyti tik internete?  rolleyes.gif


Aš pirkau LOFTO Kalėdinėje mugėje. Kol kas jie tik internete egzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2014 12 26, 13:12)
Aš pirkau LOFTO Kalėdinėje mugėje. Kol kas jie tik internete egzistuoja.


Ačiū, bandysiu ieškot ax.gif
Atsakyti
Rimi yra
Atsakyti
O kuo skiriasi ar perki va toki koki misinuka ar susimakaluoji pati? Ir as isigijau labai graziai uzkalbino pardaveja, kazkaip nesusilaikiau biggrin.gif Gal yra atsiliepimu apie alieju misini pavadinimu "Nualintai odai"? Ir apie Ki - oil misini "Spuogai"? Ar aliejus naudoja kokybiskus?
Atsakyti
Sveiki!

Matau ši tema jau "užmigusi" bet norėčiau ją prikelti smile.gif))
Pati gavau dovanų nemažai YOU&OIL produkcijos. Galiu pasakyti - vieni geriausių produktų kuriuos turėjau!
Gavau aliejų mišinį veidui - Nualintai odai, tai tikrai, veidas pradėjo švytėti, nebetraukia jo (kas būdavo anksčiau kai tik nusiprausdavau) o ir šiokie tokie pabėrimai dingo:) Taip pat išbandžiau jų plaukų kaukę aliejinę, tai plaukai mažiau slenka ir pradėjo augti!!! thumbup.gif thumbup.gif

Buvau vakar apsipirkti vėl jų salelėje (gedimino g. 9), tai nusipirkau dezodoranta - antiperspirantą, ki-oil nuo prakaitavimo ir ki-oil "spuogai". Ir kol kas esu labai patenkinta, negaliu atsidžiaugti, nes galiu nebestresuoti dėl prakaito kvapo ar šlapių pažastų blush2.gif ax.gif

Tikrai rekomenduoju šituos produktus! smile.gif

Beje, dėl Ki-Oil Spuogų išbandysiu artimiausiu metu ir parašysiu atsiliepimąsmile.gif)
Beje, mielosios, gal kas bandėt plaukų šampūnus jų? Kaip poveikis?
Labai domina ar labai riebalina plauką ar ne... blush2.gif g.gif
Atsakyti