Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės darbas užsienyje

QUOTE(Kalalina @ 2014 05 07, 21:41)
Taip as turejau omenyje kad aukle veztis kartu:) o 200 euru tai nzn kur cia tokios kainos imanomos:) 

randa kartais zmones tokius, kur tikrai i nevilti uzspausti, tai ir naudojasi proga. Tipo, geriau 200e nei nulis. Arba apgavo is karto.
Mano pazistama rado skelbima del darbo Vokietijoj. Skambino i liet.numeri, kalbejo su lietuve. Ta pasake, kad alga 250e uz savaite. Nuvaziavo drauge, padirbo menesi ir gavo...250e uz ta menesi. Ir dar vokieciai pasake, kad jei per mazai tai neimk ir von namo, jie daugiau nemokes. Ir dar sugebejo pasakyt, kad kaip lietuvei tai ir taip dideli pinigai!
Ir cia pries mazdaug 10 metu buvo....
Atsakyti
O dieve tikrai nekokia pAtirtis... Tikiuosi mums pavyks susirasti gera ir patikima aukle su kuria rasim bendra kalba:)
Atsakyti
Kiekvienas atvejis skirtingas...ir manau Jus pati turit apgalvoti kiek ir ka galite tai auklei pasiulyti...

As pati dirbu aukle svetimoj salyje. Ir pirma seima buvo Amerika ir cia vaziavau tiesiog padet..tik pragyvemimas nekainavo o atlyginimo negavau..bet visvien dziaugiaus kad man kazkas duoda sansa pamatyt amerika..bet aisku ten dirbau tik 3men.cia del vizu kitaip neisejo, o ir toks susitarimas buvo.

Dabar pusantru metu dirbu Skandinavijoje. Cia ziurint du vaikus gaunu 2500LT ir pragyvenimas nekainuoja.uz toki atlyginima ir tvarkau namus ir priziuriu vaikus po 10val darbo dienom..

Bet manau svarbiausia ko aukle tikisi ir kodel vaziuoja i uzsieny dirbti..Aisku jei ji nori uzdirbt milionus tai tada tikrai sunku bus jei..nes as dirbau daug metu lietuvoj su vaikais ir i uzsieny vaziavau su noru pamatyt pasaulio! Tad patarimas rast aukle kuri be jusu vaiku rastu ka veikti, tad jei tikrai nebus sunku palikus namus ir draugus.

Dar manau lb svarbu yra grafikas..as turiu laisvus savaitgalius..kas lb svarbu..Ypac isvaziavus visam savaitgaliui grizus jauti prisipildes jegu o ir vaikai taves lb pasiilgsta...

Tad linkiu jums tiesiog pasiulyti ka jus patys galit ir butinai rinkites toki zmogu kuriam isvaziavus butu gerai...tada ir jums ir jei bus gerai...nes as lb patenkinta isvaziavimu..pamaciau gyvenima svetur, pakeliavau ir grisiu i lietuva dziaugdamasi kad tai geriausi metai gyvenime...Tad manau nereik galvot kad zmogus palikdamas viska daro tai is nevilties.. ir tikrai ta dariau ne del pinigu...ir siais laikais yra skypai, tad tikrai ner taip baisu viska palikti.

o kiek pati skaicius skelbimus ir domejusi, tai aukliu atlyginimai prasideda nuo 1000lt ir pragyvenimas...

Atsakyti
tokiu, kur noretu maziau uzdirbt, bet pasauli pamaryt, tikiu, kad gali nemazai atsirast,bet.... ar tikrai kiekviena isvaziavus pamato ta pasauli? Mano pazistama ta pasauli (Vokietija) mate tik pro autobusiuko langa. Pasaulio pamatymui svarbu, kur seima gyvens ir ar gaus aukle laisvalaikio.
Atsakyti
Manau cia nuo kiekvieno charakterio ir susitarimo priklauso. Amerikoj ir mane sunkiai isleisdavo kazkur, kai mama 10 ryto iseidavo ir 10 vakaro eme grizinet, tada as vaika i autobusa ir vazinejom kartu !

Ir kazkaip ziuriu ne aukles raso, o svarstomi kazkokiu aukliu atsiliepimai, kurios isnaudojamos..Manau vaziuodamas turetum zinot kur vaziuoji...
Atsakyti
toks darbas ir algos tikrai priklauso nuo aplinkybiu, jei aukle turi kur gyventi ir tik ateina ir priziuri vaika tai zinoma 200 euru yra ne kas, bet jei ta aukle gyvena kartu su seima, valgo, prausiasi, naudojasi internetu, ziuri televizoriu (visa tai kainuoja) tai jau kita kalba, aisku 200 euru ir tokiu atveju ne kas, bet koks 350£ manau gan normalus atlyginimas.
Daug kas sneka, kad oi cia pasibaisejimas tokius pinigus gauti, fabrike tiek vos ne per savaite uzdirbi, bet visi pamirsta, kad isgyvenimas irgi kainuoja, ir kad atmetus visas nuomos kainas, maista, vandeni, dujas, kelione i darba, na ir visus kitus mokescius lieka gal net maziau nei tas 350£ ir dar nugara lenki kaip arklys farike.

Mes savo dukrai turejome aukle is Lietuvos, gyvename UK, butent tiek ir mokejom, lektuvo bilieta is LT ir atgal nupirkom mes, visas maistas buvo musu apmokamas aisku visi mokesciai tap pat, nors ir su aukle buvo susitarta,kad kas saldytuve tas naudojama, bet aukle isigudrino is musu ir daugiau uzdirbti, taigi net nesiteike pati pirkti saldainiu, gerimu ir pramogu, viska mes turejom moketi, o ji tik pinigelius taupe ir dejo i kruva, kol visa diena beveik prasededavo prie kompo, kadangi musu dukra buvo visai mazyte, 4 menesiu.Savaitgaliai laisvi, mes dirbdavom nuo 8 iki 5 vakaro, taigi kiekvienas vakaras irgi laisvas.
Tai vat, nemanau,kad cia yra kuom skustis, pabuvo 8 menesius parsiveze beveik 10 000 litu ir nugaros lenkti nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre1222: 09 birželio 2014 - 10:40
QUOTE(giedre1222 @ 2014 06 09, 10:39)
1. bet jei ta aukle gyvena kartu su seima, valgo, prausiasi, naudojasi internetu, ziuri televizoriu (visa tai  kainuoja) tai jau kita kalba, aisku 200 euru ir tokiu atveju ne kas, bet koks 350£ manau gan normalus atlyginimas.
Daug kas sneka, kad oi cia pasibaisejimas tokius pinigus gauti, fabrike  tiek vos ne per savaite uzdirbi,  bet visi pamirsta, kad isgyvenimas irgi kainuoja, ir kad atmetus visas nuomos kainas, maista, vandeni, dujas, kelione i darba, na ir visus kitus mokescius lieka gal net maziau nei  tas 350£ ir dar nugara lenki kaip arklys farike.
2. taigi net nesiteike pati pirkti saldainiu, gerimu ir pramogu, viska mes turejom moketi,
3.o ji tik pinigelius taupe ir dejo i kruva,
4.kol visa diena beveik prasededavo prie kompo, kadangi musu dukra buvo visai mazyte, 4 menesiu.
5. pabuvo 8 menesius parsiveze beveik 10 000 litu ir nugaros lenkti nereikejo.

1.Vokietijoj kai moterys priziuri didukus, tai uzdirba nuo 1000 euru per menesi + maitinimas + nemokamas kambarys. Tai 350 svaru ar euru per menesi tikrai ne alga del kurios verta isvaziuot svetur, gyvent pas svetimus zmones, kalbet svetima kalba ir but toli nuo seimos. Na, nebent namie badas, tai taip.
2.tai nereikejo pirkt saldainiu, gerimu ir pramogu, kame beda?
3. o ka turejo daryt, jei netaupyt? Pragert? Prarukyt ar jumi dovanas pirkt? Zinokit, siaip jau ne darbdavio reikalas, kur jo darbuotojas savo alga leidzia.
4.jei susitaret, kad bus su dukra ir papildomai pvz. netvarkys kambariu, tai kokie dabar priekaistai, kad sedejo prie kompo? Vaika priziurejo, tai kame dar reikalas?
5.pavydit, kad mergina uzsidirbo? Juk to ir vaziavo. Ar gal norejot, kad pati uz savo darba (buvima anor jusu) butu jum susimokejus?


P.S. idomiai zmones masto g.gif samdo zmogu, moka pinigus, o paskui pavydi, kad tas ka uzsidirbo blink.gif
Atsakyti
[quote=Terroriste,2014 06 09, 16:25]
1.Vokietijoj kai moterys priziuri didukus, tai uzdirba nuo 1000 euru per menesi + maitinimas + nemokamas kambarys.

1.Visu pirma Vokietija yra ne Anglija kaip ir visur kitur gyvenimo lygis skiriasi
2.Labai jau interpretuojat mano pasisakyma, piktumo nors kibirais nesk smile.gif doh.gif saldainiai ir vaises buvo perkama todel, kad nesam bjaurybes ir zmogu priemem kaip seimos nari.
3.ne,dovanu mums nereikejo, tai mes jai dovanu pirkom.niekada ir neklausiau kur pinigus lleidzia
4. sedejima prie kompo nepateisinu kai tuo metu reikia bendrauti su vaiku.Nesakau tada kai vaikas miega.
5.kvaila is vis galvoti, kad samdyciau zmogu , mokeciau pinigus tam, kad pavydeti (labai jau idomi mastysena smile.gif )
Tiesa pasakius neturiu pareigos tokiai arsiai poniai/panelei aiskintis, kaip ir jus manes teisti ar kritikuoti.

Esme mano buvo pasakytata, kad kiekviena situacija skitinga, vieniems gal tai badas namie, kitiems uzdarbis, ir nereikia pulti tik proga suradus, jeigu jums moka 100 euru +pragyvenimas tai valio.kiekvineas renkasi tai ko nori ir tai, kas tinka.
Nemanau kad dirbdama namuose ne toki sunku darba ir uzsidirbti pinigu, kuriuos beveik visus sutaupai yra blogai, na bet kiekvienam savo kiek matau
Atsakyti
o man atrodo, kad pagal jusu pasisakyma, tai pavydo nors kibirais semk. Dirbo zmogus, uzsidirbo, bet priekaistai (pavydas?) vistiek per krastus liejasi.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 06 10, 20:24)
o man atrodo, kad pagal jusu pasisakyma, tai pavydo nors kibirais semk. Dirbo zmogus, uzsidirbo, bet priekaistai (pavydas?) vistiek per krastus liejasi.


Na del to, kas jums atrodo ar neatrodo, man galvos visai neskauda smile.gif

Esme ne priekaistuose, o uzdarbyje, juk apie tai tema.

Jeigu taip jau pavydeciau ,kaip jus teigiat, tai sedeciau namie ir niekam nei skatiko neduociau.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 06 09, 15:25)
1.Vokietijoj kai moterys priziuri didukus, tai uzdirba nuo 1000 euru per menesi + maitinimas + nemokamas kambarys. Tai 350 svaru ar euru per menesi tikrai ne alga del kurios verta isvaziuot svetur, gyvent pas svetimus zmones, kalbet svetima kalba ir but toli nuo seimos. Na, nebent namie badas, tai taip.




QUOTE(giedre1222 @ 2014 06 09, 23:09)

1.Visu pirma Vokietija yra ne Anglija kaip ir visur kitur gyvenimo lygis skiriasi


oj geras lotuliukas.gif ne nezinojau, kad taip jau Anglijos ir Vokietijos pragyvenimo lygiai pasikeite, kad DE 1000e jau nedaug visai, o UK 350 svaru liuks alga lotuliukas.gif
O gyvent ir dirbt abiejose valstybese teko.
Atsakyti
Na matau nebus lengva nei nustatyti norima atlyginima nei rasti gera aukle. Bet pas mus biski kitokia situacija mums reikalinga pagalbininke , aukle viena namuose beweik niekada nubutu su vaikuciais. nes as pati nedirbanti ir wisada namie bunu . Na ir aisku mes palnuojame keliones +maistas+ gywenimas ir pan mes apmokame:)
Atsakyti