Įkraunama...
Įkraunama...

baimės, kai artėja 30-metis

QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 20, 12:41)
Manyčiau, dirbtum 24 val. per parą. Tikiu, kad ir miegodama dirbtum. Arba nemiegotum, gal esi robotas.


Nesu robotas, as is vis is prigimties esu peleda ir tingine, bet galvoju, kad visada spesiu ir galesiu issimiegoti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 20, 12:37)
Lankau seminarus ISM ir TVM visus mokslo metus, po kelis kartus i savaite, net ir jei zinau, kad toje temoje gal ir viska zinau, vis tiek nueinu. Knygos verslo, psichologijos pagrinde. TV ziuriu, tik zinias ir laidas susijusias su verslu, jei jau nebuna bloga nuo informacijos kiekio, dar truputi politines ziuriu. Dar pokalbiu laidas, bet ir tai jei tema yra man aktuali. Aisku aktualiausios temos santykiai, politika, verslas. Is uzsienio kanalu Bloomberg, CNN ir BBC. MTV ir VH1 pasileidziu del fono, as su jomis uzaugau, tai gyvent negaliu be ju  ax.gif .
Parodos, muziejai Vilniuje lankau kiek galiu, kiek speju biggrin.gif . Teatrai, koncertai jei randu su kuo nueinu saltuoju sezono metu, kai silta man ore buti svarbiausia. Su kelionem tas pats jei randu su kuo, tai stengiuosi, su jais tartis, kad kuo daugiau saliu aplankyt Europa.

Ačiū. Atrodo informacijos daug, bet konkretaus nieko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 06 20, 12:48)
Ačiū. Atrodo informacijos daug, bet konkretaus nieko.  smile.gif


Viska Jus supratot biggrin.gif , kad tik padurninti, pakvailintin lotuliukas.gif ir prisikabint del ko vyro neturiu lotuliukas.gif .

Tema baigesi todel nenorejau ilgo posto rasyti, galvojau nespesiu ikelti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 20 birželio 2014 - 11:52
QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 20, 11:45)
Nesu robotas, as is vis is prigimties esu peleda ir tingine, bet galvoju, kad visada spesiu ir galesiu issimiegoti  biggrin.gif .

Gal tau gana pvz. pusvalandžio per parą. Plius, nėra vaikų. Nes lieka tik 8 valandos po darbo. Pareini, 3, 4, 5 ryto. Iki 9 namie. Paskui vėl į darbą. Gal tamstai ir gana paroj miegot būtų 30 min. Nu ne visi tokie robotai. Mano seseriei negana pusvalandžio, plius reik su vienu vaiku pamokas ruošti, kitas serga dažnai. Tik tiek esu priėjus išvados- verslininkas nėra žmogus, dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 20, 12:20)
šitas darbas jau 7 pas ją. Visur tas pats.

Šiaip keista. Net prekybos centruose (konkrečiai "IKI", apie kitus nežinau) po bandomojo laikotarpio daugiau nei minimumą moka (aišku, ne kažką daugiau). Giminaitė pardavėja konditerijos skyriuje dirba, tai visai patenkintai - nei kas rėkia (aišku, čia jau kaip su vadove pasiseks), nėra neapmokamų viršvalandžių ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 20, 12:51)
Gal tau gana pvz. pusvalandžio per parą. Plius, nėra vaikų. Nes lieka tik 8 valandos po darbo. Pareini, 3, 4, 5 ryto. Iki 9 namie. Paskui vėl  į darbą. Gal tamstai ir gana paroj miegot būtų 30 min. Nu ne visi tokie robotai. Mano seseriei negana pusvalandžio, plius reik su vienu vaiku pamokas ruošti, kitas serga dažnai. Tik tiek esu priėjus išvados- verslininkas nėra žmogus, dažniausiai.


Taip, taip mes Jus isnaudojam, kad vilas pasistatyti, i Tailandus nuvaziuoti, kad tik Jums blogiau butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 06 20, 11:33)
Trukt už vadžių, vėl iš pradžių.  biggrin.gif Niekas nesako , kad blogai kai būna viena, niekas. Jeigu merginai gerai vienai, tai liuks, tegul būna. Bet panašu, kad nėra gerai, nes žmonės verkauja prie taurės vyno, rašo į SM, verkia į pagalvę. 
Na va Arisotkratei, gerai? Jei gerai vienai, jei dar turi laiko, jei jai maloni kasdienybė be vyro, šiandien , čia ir dabar, tai ir puiku. Tegul taip ir gyvena. Tegul laukia, gal sulauks. Bet va tuos patarimus tokius maždaug,, ar blogai vienai'', ko čia vertis per galvą'', ,, na sutiks dar savo'', ,,oi mano draugė sutiko 35 m. '', ,,ko čia pergyventi'', dažniausiai dalija moterys , kurios pačios tai turi ir tą vyrą/draugą, ir šeimą, ir vaikai auga. Taip būna lengva iš šono kalbėti, kai pati ,,viską '' turi. O va tai kur patarimus dalini, tai reikia gyventi čia ir dabar.

Aišku, geriau padalinus realių patarimų, kaip užmegzti naujų pažinčių, arba tiesiog padrąsinus, jog dar ne viskas prarasta, visa vištidė ima kudakuot maždaug:

O tai tu pasikėlus reiškia;
O tai nenormali turbūt, kad dar viena;
Išvis, ar esi lytinių santykių turėjusi;
Esi viena, nes nieks matyt į tokias kaip tu nežiūri;
"tau turbūt su galva negerai, juk tau jau beveik 30, o tu dar turi kažkokių reikalavimų vyrams? Tu? Tokio Amžiaus? Džiaukis, bile imtų kas dar tave, nors ir į kaimą vištų lesinti..."
Nusileisk ant žemės;


Tiesiog superinis moteriškas palaikymas

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geltona.raudona @ 2014 06 20, 12:52)
Šiaip keista. Net prekybos centruose (konkrečiai "IKI", apie kitus nežinau) po bandomojo laikotarpio daugiau nei minimumą moka (aišku, ne kažką daugiau). Giminaitė pardavėja konditerijos skyriuje dirba, tai visai patenkintai - nei kas rėkia (aišku, čia jau kaip su vadove pasiseks), nėra neapmokamų viršvalandžių ir pan.


Ai baikit, jiems vis tiek atsiras priezasciu nieko nekeisti ir visus koneveikti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra41 @ 2014 06 20, 11:25)
Kaunas. Vadyba.  Vadovauja restorano personalui, rengia renginius, už viską atsako: už aptarnavimą, indų nuomą ir t.t. Už viską. Visur tas pats. Darbina tik už MMA, paskui "priemokos", kurios būna arba ne. Darbo valandos nenormuotos. Visur vienodai. Tai dirba ir kenčia, ir dar net džiaugiasi, kad darbą turi.

su tokia specialybe ir darbo patirtim tikrai galima rasti darba bent uz 1500 ir netgi normalia 8 val darbo diena (nes visai nebutina ant restoranu uzsiciklint ieskant darbo). ir dar Kaune. jinai tiesiog ilindus i ujamo vergo role, nepasitiki savo gebejimais, todel nesudaro ir darbdaviams tinkamo solidaus ispudzio.
o vaikai cia ne prie ko, ne kudikiai jau, tokio amziaus vaikai darbdaviams jau papildomu klausimu nebesukelia, o apie ju sveikatos ar mokymosi bedas, darbinantis nebutina sneket
Atsakyti
As tikrai norejau sioje temoje patarimu biggrin.gif , patiko del pasimatymu organizavimu biggrin.gif . Kartele lieka ta pati, bet reguliuojama biggrin.gif .
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti