Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų ankstyvas susitikimas :)

Stebuklėlį planavom 10 mėnesių, jau maniau nebesulauksim. Bet labai netikėtai, kai su vyru gyvenimas vertėsi aukštyn kojomis, pasibeldė mažylis į mūsų šeimą.
Nėštumas nebuvo sklandus, ligoninė tapo antraisiais namais. Gruodžio 13d nusiuntė vėl į ligoninę, po savaitės dėl stipraus kaklelio sutrumpėjimo išgabeno mane į Kauno klinikas, tuo metu buvo 30 savaičių... Ilgos laukimo savaitės buvo, liūdnos šventės, bet sausio 10 grįžau namo! Ir dar 2in1, tikslas pasiektas! Buvo 34 savaitės tada, jau jautėmės saugiai ir gydytojai atsikvėpė smile.gif
Vasario 3 dieną, su vyru nusprendėm aplankyti jo tėvus, nes tėvas naktį grįžo į Lietuvą. Apie 16.35 jau ruošėmės išeiti, sugalvojau, kad noriu eiti pėsčiomis, nes gydytojai jau liepė vaikščioti. B nuėjo į wc, aš į virtuvę ir pajutau šilumą apatiniuose, pagalvojau išskyros. Kol nuėjau iki miegamojo, tol šiluma stiprėjo. Tada jau buvo: pupi, man vandenys bėga! Vyras: nemeluok tik.
Aš: nemeluoju, bet ir nesu tikra, bet pupi, man atrodo, kad man vandenys bėga!
Tada vyras žaibiškai išlindo iš wc,akys didesnės už jį patį. Nuėjau nusiprausti, paskambinau gydytojai, tai sako jei nesi tikra, važiuok į ligoninę pasitikrinti. Su vyru ilgai ginčijomės, ar imam tašę ar ne, nes nebuvau nusiteikusi gulėti... Na, įkalbėjo, tašė su mumis keliauja. Išsikvietėm taksi, nes kaip tyčia mašiną tą dieną į servisą išvežė. Kol sulaukėm takso, dar keturis kartus pajutau šilumą, bet visą kelią kartojau vyrui: jei nieko nebus, aš tikrai nebesigulsiu, nepriversit, nenoriu, neįkalbėsi, o ir tašę kur dėsim dabar, kam reikėjo, dabar turėsim temptis ją pas tavo tėvus... Na žodžiu, mes priimamajam, ten mane echoskopu pažiūri ir sako, kad iš 4 vandens maišų, vienas jau tuščias. Užlaipino ant stalo, bando skėtiklį įdėti, nelenda... Sako nesuprantu, kišu ranką ir vos palietus nubėgo visi visi likę vandenukai, gydytoja išpučia akis ir sako: nežinau, ar taip gali būti, kaip jautiesi? Stipriai skauda? Kas kiek sarėmiai?
Aš nesupratus guliu biggrin.gif sakau neskauda nieko, visiškai nieko nejaučiu. Gydytoja: tau jau praktiškai 7cm atsidarę!! Mergaitės, greitai, vežam ją! Mano pirma reakcija: kiek??? Bet tai kam aš tada tą epidūrą pirkau? Kur dabar man jį dėti? biggrin.gif
Na, gimdykloj fiksuoja sarėmius, man neša kamuolį ir ratukus vaikščiojimui, atvažiavo gydytoja, visi laksto klausinėja, ar labai skauda, ar kaku nenoriu, o man gerai, nieko neskauda, pilvukas kietėja kas 4min., o aš kaip niekur nieko. Tada 21.10 pamatė, kad sustojo veikla, nusprendė skatinti. Kadangi visoje gimdykloje buvome tik aš su vyru ir personalas, tai visi ir tupėjo pas mane. Apie 21.35 pradėjo skatinti, tada pradėjau jausti skausmą, jis jau buvo stiprus, tada jau viskas natūraliai vyko, stumti tik sunkokai sekėsi. Na, po daugybės bandymu, 22.53 gimė mūsų sūnelis. Truputi plyšau, bet nieko neskaudėjo. Kadangi skaitėsi neišnešiotukas, jį išvežė į intensyvios priežiūros skyrių. Tada mane sutvarkė, tuo metu paskambinom mamoms pasidžiaugti biggrin.gif B tėvai personalui atvežė vaišių, tai oi indai barškėjo biggrin.gif su B pasilikom gimdykloj, tai gydytoja dar atnešė mums irgi pavalgyti ir dar tėveliui įpylė 50g brendžio, o man taurę šampano. Pasveikinom vienas kitą tapus tėvais, pasibučiavom ir visą laiką kalbėjom apie mažyti, taip ilgai lauktą ir taip sunkiai nešiotą, stebuklėlį, mūsų stebuklėlį smile.gif

Žinot, gimdymo bijojau visą nėštumo laiką, vien pagalvojus apie būsimus skausmus kūnas nutirpdavo, bet toli gražu nėra taip baisu, kaip galvojau, o ir šitas gražuolis, kuris dabar guli šalia manes yra vertas visų mano kančių. Dėl jo atiduočiau viską ir dar daugiau!
Atsakyti
aukit dideli ir stiprus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SIURPULIUKAI PER KUNA NUBEGO... blush2.gif O KAD VISOMS TOKS GIMDYMAS BUTU 4u.gif
Atsakyti
Oho, sampanas gimdykloj, nieko sau biggrin.gif
Sveikinimai lengvai ir greit pagimdzius 4u.gif aukit sveiki
Atsakyti
QUOTE(Lotyna* @ 2014 05 17, 19:31)
Oho, sampanas gimdykloj, nieko sau  biggrin.gif
Sveikinimai lengvai ir greit pagimdzius  4u.gif aukit sveiki

Gyvenime taip skaniai nebuvau gėrusi šampano biggrin.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu,kad taip visom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2014 06 04, 23:23)
Sveikinu,kad taip visom biggrin.gif

Va va, linkiu visoms taip lengvai ir greitai, bet laiku! smile.gif
Atsakyti
Sekmes augti!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liolia79 @ 2014 09 09, 01:46)
Sekmes augti!!!!!  4u.gif

Ačiū, auga puikiai mažylis! Negaliu patikėti, jog jam jau 7 mėnesiai... smile.gif
Atsakyti