Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

As keturgalvi turiu visa gyvenima, cia jau genai mano tokie, tik kai nesportavau, tai jis toks ispleres buvo i sona, aisku lasiakas ant virsaus. Bet pradejus sportuoti jis man pagrazejo, nors kazkiek dar padidejo, bet atsirado raumuo virs kelio ir is vidines puses, tai kazkokia koja proporcingesne gaunasi, daug graziau. O va dvigalvi jau reikia nuo nulio auginti, tai nezinau, gal po kokiu metu ir bus rezultatas biggrin.gif Nes tikrai, kur neturi raumens, tai sunku uzauginti ir isryskinti.

Ir treneris man sake, kad mano tas keturgalvis, labai greitai issiplete, net per ryskus, lyginant su kitais raumenimis. Bet dabar supratau, ka jis norejo pasakyti. Jauciu jis bijojo, kad as kaip ir dauguma panu (cia kaip suprantu, tos pradedancios) issigasiu per didelio keturgalvio ir mesiu sporta visai biggrin.gif Nes jis man net keite kelis pratimus, kad dirbtu tik dvigalvis, uzpakalis, bet kuo maziau keturgalvis apsikrautu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 10, 17:28)
nelabai, geležįų kilnojimai raumenį augina, su namų įranga sunkiai tai įsivaizduoju. Na nebent pratimus atliktų laaabai lėtai, kas kažkiek atstoja didesnius svorius. Bet kadangi moteriai apskritai sukiai tas raumuo auga, tai namų sąlygomis užgaiš laiką ir vargu ar nenusivils rezultatais  smile.gif  namie galima suformuoti gražius raumenis, bet masės priaugti žymiai sunkiau  smile.gif

Tai ir as ta pati jai pasakiau,bet pagalvojau,kad galiu ir klysti,o ji begioja,lanko aerobika,tai dar labiau mazina svori biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 07 10, 21:58)
Tai ir as ta pati jai pasakiau,bet pagalvojau,kad galiu ir klysti,o ji begioja,lanko aerobika,tai dar labiau mazina svori biggrin.gif .

Truputį reikėtų sporto šaką pakeisti... biggrin.gif
Atsakyti
Uz savaites skrendam su seima i LT. Ten su vaikais busiu iki vasaros galo. Taigi geras menuo bus be sporto sales. Taciau jau mastau kokius pratimukus galeciau vis padaryt BE amunicijos (kamuoliai, kilimeliai, svarmenys, netgi sportbaiciai.), nes apie tai negali but nei kalbos- vietu, kur gyvensiu bus minimum 4, daug nusimato pramogu, giminiu lankymu ir siaip susitikimu, poilsio... Taciau viduj kirba nenoras apleist sporto, mastau, kad niekam neskaudes, jeigu tol, kol drybosiu su vaikais ant zolytes- padaryciau kokius atsilenkimus, gal atsispaudimus, kojom kazka, daug vaiksciojimo, plaukiojimas.. g.gif Nes bus "biski" gaila tiesiog ta forma prarast. Nors gal taip greit ir neprarasiu? g.gif

Ai nu tai is to ir klausimas isplauke: jei zmogus pastoviai sportuoja, na sakykim reguliariai lanko sporto kluba (kaip as- 3-4 kartai per savaite)- kiek laiko reikia NESPORTUOTI, kad figura imtu bliuksti? g.gif Nezinau ar teisingai cia klausiu as.
Nemanau, kad per menesi "pyst" ir pavirsiu varle, nes mityba vistiek kiek galesiu prisiziuresiu, judejimo bus daug (viena su dviem vaikais sveciuose blink.gif - plius esu baisi pedante, po saves ir vaiku lakstau lakstau ir lakstau su skuduru. doh.gif doh.gif )
Vis uzmatydavau tokiu komentaru, kad neva kai sportuoji, sutvirtini tuos raumenis ir sportuot nustoji (tarkim liga kokia)- tai tie raumenys pavirsta "tesla", riebalais.) Bet nejaugi?
Na atseit kulturistas, jei meta sporta, pradeda "normaliai" maitintintis, vartoti alkoholi, ir panasiai-tai is raumenu kalno virsta storu zmogum. Ar cia mitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 07 13, 10:12)
Uz savaites skrendam su seima i LT. Ten su vaikais busiu iki vasaros galo. Taigi geras menuo bus be sporto sales. Taciau jau mastau kokius pratimukus galeciau vis padaryt BE amunicijos (kamuoliai, kilimeliai, svarmenys, netgi sportbaiciai.), nes apie tai negali but nei kalbos- vietu, kur gyvensiu bus minimum 4, daug nusimato pramogu, giminiu lankymu ir siaip susitikimu, poilsio... Taciau viduj kirba nenoras apleist sporto, mastau, kad niekam neskaudes, jeigu tol, kol drybosiu su vaikais ant zolytes- padaryciau kokius atsilenkimus, gal atsispaudimus, kojom kazka, daug vaiksciojimo, plaukiojimas.. g.gif  Nes bus "biski" gaila tiesiog ta forma prarast. Nors gal taip greit ir neprarasiu? g.gif

Ai nu tai is to ir klausimas isplauke: jei zmogus pastoviai sportuoja, na sakykim reguliariai lanko sporto kluba (kaip as- 3-4 kartai per savaite)- kiek laiko reikia NESPORTUOTI, kad figura imtu bliuksti?  g.gif  Nezinau ar teisingai cia klausiu as.
Nemanau, kad per menesi "pyst" ir pavirsiu varle, nes mityba vistiek kiek galesiu prisiziuresiu, judejimo bus daug (viena su dviem vaikais sveciuose  blink.gif - plius esu baisi pedante, po saves ir vaiku lakstau lakstau ir lakstau su skuduru. doh.gif  doh.gif )
Vis uzmatydavau tokiu komentaru, kad neva kai sportuoji, sutvirtini tuos raumenis ir sportuot nustoji (tarkim liga kokia)- tai tie raumenys pavirsta "tesla", riebalais.) Bet nejaugi?
Na atseit kulturistas, jei meta sporta, pradeda "normaliai" maitintintis, vartoti alkoholi, ir panasiai-tai is raumenu kalno virsta  storu zmogum. Ar cia mitas? g.gif

Gali padaryti pritūpimų, įtūpstų, kojas pakilnot atsigulus ant šono, keturiom klupint, atsispaudimų, atsigulus ant pilvo mentes kelti aukštyn juosmeninei daliai ir presui pratimų. Labai daug ką galima prisimąstyti smile.gif
"Išsileidžia" po sporto labai skiritngai žmonės. Pvz tokie žmonės kaip aš ar mano draugas be sporto kūstam, nes sumažėja raumeninė masė. Man ne taip greit, prireiktų gal mėnesio kokio, o jam užtenka 2 savaičių. Plius po tokių 2-3 savaičių pertraukų sunku pakelti buvusius svorius, dažniausiai pradedi nuo mažesnių.
Šiaip iš esmės kadangi tu tik lieknėji, svarbu palaikyk mitybą ir kiek įmanoma skirk fizinio krūvio namų sąlygomis. Kažko blogo nutikt neturėtų.
Raumuo ir riebalai skirtingi dalykai, jie nevirsta vieni kitu. Riebalų yra prisivalgoma, o ne prisikvėpuojama. Jei metęs sportą paleidai ir mitybos rėžimą, tai taip, apaugsi tais riebalais. Jei toliau tvarkingai valgysi, tai viskas kas atsitiks, nebebus tokie stangrūs raumenukai, bet niekuo ten neapaugsi.
Kultūristų čia nelyginkime, jie ĖDA žiauriai daug, pažiūrėkite kokie jų skrandžiai iššokę per varžybas, presai kaip balionai, nes kemša daug daug kartų per dieną nežmoniškomis porcijomis kad augti+anabolinius steroidus naudoja. Anabolikai, jei kokybiški, neleidžia tiek kauptis riebalui, plius prieš varžybas nevalgai angliavandenių, todėl jie neatrodo apmesėję. Realiai kol jie ne sezono metu augina masę, visi jie nuo tokių kiekių daugiau mažiau apmėsėję būna. Natūralu, kad metę savo anabolinių steroidų kursus, sportą ir apleidę mitybą, jie palieka stambūs, nes skrandžiai išsitampę, valgyti norisi tiek pat, bet nebežiūri nei ką valgai, nei sportuoji mirksiukas.gif kultūristas ir eilinis žmogelis smarkiai skiriasi.
Atsakyti
Gal tokia mankstele praverstu 4u.gif

http://www.tv3play.l...?autostart=true
Atsakyti

Ačiū smile.gif
Vakar treneris parodė vieną pratim kojom/užpakaliukui tai ohoho , atrodo nedaug tepadariau, bet išsižergus ir skausminga šiandien. Nors apskritai išvis vakar labai trumpai treniravausi. Užreko vieno naujo pratimo šiknai ir rankom, tai prisiminiau pačią pradžką, kai LABAI jutau raumeniskitą dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 14 liepos 2014 - 22:57
Kas cia per pratimas-zudikas? bigsmile.gif
Atsakyti
Aš vakar keičiau programą. Treneris nusprendė pažudyt mane. Pritūpimai prie štangos ir superserija su lenkimu. Po to pritūpimai prie hantelių ir superserija su lenkimu. ir t.t., išėjau šlapia kaip paršelis biggrin.gif nemėgstu ištvermės treniruočių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 07 14, 22:55)
Kas cia per pratimas-zudikas? bigsmile.gif


Ai kad nemokesiu aprasyt tikrai. schmoll.gif Pavadinimo nezinau, man to pratimo neuzrase, tik patara patobulint Lying Glutes.
Zozdiu guli ant sono ir spardai ora dviem budais. g.gif
user posted image
Guli stai taip, kaip paveikslely, o ta virsutie koja lenki per keli- t.y.-kelenu sieki krutines ir atgal tiesi o ora, bet auksciau nei sita moteris, o koju pirstai ziuri zemyn. Padarai bent 20 tokiu spyriu, virsuj tada sustoji (kuo auksciau) ir tada dar 20 kitokiu spyriu- tiesiog koja lenki per kelena. Bet koja laikai auksta, pirstai zemyn. Leidi zemyn. Na ir kartoji ta pati kitai kojai. Ir tada darai antra "raunda". Jauciasi slaunys ir sitie raumenys:
user posted image

Dar patobulino pritupimus vienai kojai su kamuoliu, dabar darau taip:
Isivaizduok moteris sita dabar dabar itupus ir ji stojasi ir ta jos kaire koja (kuri numesta i gala) kyla i virsu- ta prasme kelenu siekia krutines. BET nugara atremta i kamuoli. rolleyes.gif Tai darbelis lygsvarai neblogas.. negaleciau isskirt KAS dirba labiausiai, nes visas kunas sukaupta tuo metu, kad nenugriut, plius ta koja aukstyn zemyn, aukstyn zemyn "varineja", tai reikia labai labai sukaupt save ir kuna, kad ties treciu "aukstyn-zemyn" kamuolys neisslystu is po nugaros. laugh.gif
user posted image

Kas dar...ai dar sita patobulino (na pasunkino): guliu ant kamuolio ir darydavau abiem rankom mostus i sonus su 3kg hanteliukais (pastaruoju metu emiau po 4 kg):
user posted image
Tai dabar viena ranka laikai virsuj ir "mojuoji" su kita. Kaip suprantu pratimukas krutines raumenim ir kaip jis sake- tiem "sparneliam" na kur is po liemeneles islenda doh.gif , palei pazastis, na supratot, bet - sita pratima darant po viena ranka- paradokas, bet LABAI jauciasi subine doh.gif (ir vel ta subine). Nes visgi guli ant kamuolio ir dar turi kontroliuot save, kad liemu butu tiesiai, na kaip tiltelis..
Siandien dariau, nu OK kol rankos dar gali- tai jauciu, kad subine jau popa. doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti