Gal kas nors susidūrė su tokia problema:
Prieš miegą labai dažnai einu šlapintis, būna, kad lakstau >15 kartų iki kol užmiegu. Vos nueinu į tualetą ir netrukus vėl jaučiu, jog mano šlapimo pūslė pilna ir tai neleidžia man užmigti, nors nuėjusi į tualetą nusišlapinu labai negausiai (net keli išspausti lašiukai sukelia palengvėjimą). Būna, kad lakstau į tualetą taip dažnai, kad tai trukdo užmigti kelias valandas ir tai labai vargina. Pastebėjau, kad tai lyg ir siejasi su stresu, nors gali būti, jog ryšį paaiškina tai, kad jausdama stresą sunkiau užmiegu, tad ir šlapimo pūslei lieka daugiau laiko pakvailiojimams.
Nevartoju kofeino, bent kelias valandas prieš miegą negeriu jokių skysčių, diabetu nesergu. Ši nesąmonė tęsiasi metus ar net kelis. Dienos metu šlapinuosi normaliu dažnumu, na, gal nebent šiek tiek dažniau nei vidutiniškai.
Kas tai galėtų būti ir ar yra koks nors problemos sprendimas?
QUOTE(VHS @ 2014 05 21, 18:51)
Kas tai galėtų būti ir ar yra koks nors problemos sprendimas?
Yra raminamasios zoleliu piliules Persen. Pavartokit jas

aš turiu tą pačią bėdą, galėčiau prieš miegą eiti į tualetą turbūt ir 20 kartų. klausiau gydytojos, net šlapimo pūslės eshoskopo išsiprašiau - viskas gerai. čia nerviniu pobūdžiu daugiau. kiek man aiškino, jeigu neišgėrus daug skysčių naktį, miego metu, keliesi daugiau nei du kartus į tualetą, tada kažkas gali būti blogai. o prieš miegą dėl nervų. dabar stengiuosi pati kovoti, nors ir noriu į tualetą, bet vis tiek neinu. padeda. pradžioj gal sunkiau buvo, bet dabar kelis kartus nueinu ir nebeleidžiu sau eiti. užmiegu ir pramiegu visą naktį be prabudimų