Bulves paprastai išviriau, o kopūstus taip: supjausčiau šviežią kopūstą, įtarkavau kelias morkas, patūšinau tada įdėjau grietinės, kečupo, prieskonių pagal skonį ir įpjausčiau dešrelių kiek turėjau, tai šeimyną valgė ir pirštus laižė
Aš vakar gaminau kopūstus su bulvėmis
Bulves paprastai išviriau, o kopūstus taip: supjausčiau šviežią kopūstą, įtarkavau kelias morkas, patūšinau tada įdėjau grietinės, kečupo, prieskonių pagal skonį ir įpjausčiau dešrelių kiek turėjau, tai šeimyną valgė ir pirštus laižė
Bulves paprastai išviriau, o kopūstus taip: supjausčiau šviežią kopūstą, įtarkavau kelias morkas, patūšinau tada įdėjau grietinės, kečupo, prieskonių pagal skonį ir įpjausčiau dešrelių kiek turėjau, tai šeimyną valgė ir pirštus laižė
Pas mane liko kelios virtos bulves, tai as jas sumaliau su mesmale, idejau miltu ir krakmolo per puse, viena maza kiausini ir prieskoniu. Padariau mazus kukulius ir isvyriau pasudytame vandenyje. Valgem su grietine, galima dar ideti sviesto
:
dar jeigu yra papriku, galima farsiruoti su farsu. I farsa ideti dagiau riziu, ir pakepintu svogunu su morkom.
O man dar labai patinka toks receptikas is cukiniju.
Supjaustai svogunus ir morkas, pakepini, tada idedi smulkiai pjaustita cukinija, dar pakepini, na + prieskoniai, druskyte. O pabaigoj imusi kokius 2-3 kiausus, dar galima krapu ideti. laaabai skanu. Tinka vakarenei.
O man dar labai patinka toks receptikas is cukiniju.
Supjaustai svogunus ir morkas, pakepini, tada idedi smulkiai pjaustita cukinija, dar pakepini, na + prieskoniai, druskyte. O pabaigoj imusi kokius 2-3 kiausus, dar galima krapu ideti. laaabai skanu. Tinka vakarenei.
Vakarienei viriau perlinių kruopų košę į kurią bebaigiant virti įtarkavau bulvę. O ant viršaus užsipylėme spirgučių padažą.
QUOTE(ziza @ 2006 09 27, 15:53)
Vakarienei viriau perlinių kruopų košę į kurią bebaigiant virti įtarkavau bulvę. O ant viršaus užsipylėme spirgučių padažą.
Papildyta:
QUOTE(myma @ 2006 09 20, 11:24)
Aš vakar gaminau kopūstus su bulvėmis
Bulves paprastai išviriau, o kopūstus taip: supjausčiau šviežią kopūstą, įtarkavau kelias morkas, patūšinau tada įdėjau grietinės, kečupo, prieskonių pagal skonį ir įpjausčiau dešrelių kiek turėjau, tai šeimyną valgė ir pirštus laižė

Bulves paprastai išviriau, o kopūstus taip: supjausčiau šviežią kopūstą, įtarkavau kelias morkas, patūšinau tada įdėjau grietinės, kečupo, prieskonių pagal skonį ir įpjausčiau dešrelių kiek turėjau, tai šeimyną valgė ir pirštus laižė
QUOTE(Korsikiete @ 2006 09 28, 11:19)
bent jau man tai daug skaniau
o as vakarienei gaminau saldzia sriuba.
Turejau dar kelis obuolius is kaimo, supjausciau (pries tai ispjaustinejau kas netinkama, nes krituolei buvo tai jau...). I verdanti vandeni iberiau labai smulkiu makaronu saujale, paskui supjaustytus obuolius sumeciau, pora saukstu saldytu juoduju serbentu, galima ir kitu uogu aisku, ant galo cukraus, ir krakmolo ismaisyto saltam vandeni (as tai turejau kisieliaus akcijinio tai puikiausiai tiko). Dar galima razinu ideti, bet mano brangusis ju nemegsta.
Visai nebrangu ir labai tinka kai norisi konors skanaus.
Turejau dar kelis obuolius is kaimo, supjausciau (pries tai ispjaustinejau kas netinkama, nes krituolei buvo tai jau...). I verdanti vandeni iberiau labai smulkiu makaronu saujale, paskui supjaustytus obuolius sumeciau, pora saukstu saldytu juoduju serbentu, galima ir kitu uogu aisku, ant galo cukraus, ir krakmolo ismaisyto saltam vandeni (as tai turejau kisieliaus akcijinio tai puikiausiai tiko). Dar galima razinu ideti, bet mano brangusis ju nemegsta.
Visai nebrangu ir labai tinka kai norisi konors skanaus.
Nagi mamytes negi visai nieko nebegaminat
Iskau kokios idejos rytojaus oetums
Iskau kokios idejos rytojaus oetums
QUOTE(Shiduh @ 2006 06 26, 12:14)
as pvz.: pietums siandien gaminau varskes kukulius, pakelis varskes, manai, krakmolas, idarui keptos morkos su svogunais + baltas padazas.
PRAŠAU, parasyk tikslesnes proporcijas
Juk galma juos idaryti ir "vakarysksciais kotletais" manau.
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 29, 15:54)
Pati tai valgysiu saltybarscius, o vyrui saltybarsciai + saslykas is desrialiu
o tai tik taip vadinate, nes kepat ant ieėsmuko, ar dar kaip pamarinuojat?
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 05, 13:53)
Saunuole
jei yra kur pasildyti tai isvis
man irgi patinka valgyti pacios gaminta maista 
man labiau "galva skauda" ka seimynai pietums palikt ir kad maziesiems, grizusiems is mokyklos butu nesunku pasisildyti patiems
QUOTE(edituka @ 2006 09 12, 15:34)
as uzvakar viriau saltiena is puse galvos , taijau labai popigiai gaunasi, o siandien tai sumustiniu keptuvej kepsiu pyragelius is sluoksniuotos teslos, o idaras farsas , svogunai, morkytes
parasyk, kaip tai darai
as iprastineje
ir dar....niekas neminejot KOLDUNU - darbo nemazai, bet jau tikrai labai pigu
Čeburekai - bet irgi....reikia daug laiko....
vakar tusinau raugintus kopustus, isviriau bulviu su desromis







