QUOTE(Shiduh @ 2006 06 26, 12:14)
as pvz.: pietums siandien gaminau varskes kukulius, pakelis varskes, manai, krakmolas, idarui keptos morkos su svogunais + baltas padazas.
PRAŠAU, parasyk tikslesnes proporcijas

ir kokie manai, virti?
Juk galma juos idaryti ir "vakarysksciais kotletais" manau.
QUOTE(Lalaa @ 2006 08 29, 15:54)
Pati tai valgysiu saltybarscius, o vyrui saltybarsciai +
saslykas is desrialiu
o tai tik taip vadinate, nes kepat ant ieėsmuko, ar dar kaip pamarinuojat?
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 05, 13:53)
Saunuole

jei yra kur pasildyti tai isvis

man irgi patinka valgyti pacios gaminta maista
man labiau "galva skauda" ka seimynai pietums palikt ir kad maziesiems, grizusiems is mokyklos butu nesunku pasisildyti patiems
QUOTE(edituka @ 2006 09 12, 15:34)
as uzvakar viriau saltiena is puse galvos , taijau labai popigiai gaunasi, o siandien tai sumustiniu keptuvej kepsiu pyragelius is sluoksniuotos teslos, o idaras farsas , svogunai, morkytes
parasyk, kaip tai darai

ar cia kokia ipatinga sumustiniu keptuve

kad galma kept sloksniuota tesla
as iprastineje

sumustiniu keptuveje vaikams pakepu tokiu "bandeliu" - 2 riekutes forminio batoniuko, patepamas sviestuku, o idarui varske pertrinta su cukrumi ir cinamonu, galma ir vaniles . galma ir obuolio itarkuot. Skanus ir ka tik iskepti, ir pasildyti mikrobangej
ir dar....niekas neminejot KOLDUNU - darbo nemazai, bet jau tikrai labai pigu
Čeburekai - bet irgi....reikia daug laiko....