Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl savo nedrąsumo neturiu draugų

As ,dar nesu Mamyte,bet noreciau pasisakyti savo tokia ,beda,noreciau ,kad man padetumete ...
Man bus 13 metu ,busiu 8-toke ,Esu nedrasi ,tyli.....
Tarp klasiokiu esu drasi,bendrauju ,kalbu ,o tarp kitu klasiu ar zmoniu ,esu nedrasi ,tyli,jai ko paklause tylei atsakau,nedrasei...
Turiu 1 geriausia drauge,ji mano klasioke, pries ja turejau dar 2 geriausias drauges,jos irgi buvo klasiokes,bet vis nutolau nuo ju ,bet iki dabar tebeturiu dabartine geriausia drauge,ji isvisu geriausia, uzjaucia,padrasina ir t.t Kaip tikra geriausia drauge! As anksciau su ja nebendraudama isvis nebuvau drasi,net su klasiokais biski bijodavau sneketi ,o su ja bendraudama vis drasejau ir drasejau! Ji sakydavo ,kuo tuoliau ,tuo labiau tu draseji! Bet vistiek as nedrasi,tyli...
Kai ji per pertraukas ,nori iseiti su draugem ,susitiki ,pasisneketi ,ji zino ,kad as sedesiu kamputi liudna ,gal pasisnekesiu su klasiokais ,bet busiu liudna,sedesiu tuolete viena pati...Tai ta problema ,kad as per savo nedrasuma ,neturiu draugiu ,bandau drasi buti ,kalbeti ,bet man nepavyksta,neturiu draugiu ,tik ja viena .....
Kai buvau mazesne,atrodo buvau pati drasiausia,bet kuo augu ,tuo daugiau bijau visko..
Mano visos baimes,nedrasumas....
Patarkite ,prasau sad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Žinok, iš nedrąsių žmonių išauga labai drąsūs, protingi ir sumanūs žmonės. Jie nepuola karštakošiškai įrodinėt savo teisybės, bet apsvarsto.
Paauglystėje tas yra būdinga daugeliui... Ir nebūtinai, tas, kuris išorėje elgiasi drąsiai, toks yra ir viduje. Jis tokiu būdu gal slepia savo baimes (pavyzdžiui, iššaukiančiu elgesiu).

Aš iš savo patirties galiu pasakyti: paauglystėje buvau labai nedrąsi. Bijodavau net grūstis į perpildytą autobusą. Negalėjau laisvai atsakinėti prieš visą klasę.

Tačiau einant metams supratau kai ką:

Dauguma žmonių yra susirūpinę kaip jie patys atrodo, todėl nekreipia dėmesio, jei tavo suknelė nėra gražiausia ar ant nosies iškilo spuogas (nebent jis būtų tikrai įspūdingas).

Dauguma jaudinasi taip pačiai kaip aš darydami ką nors jiem neįprasto ar sudėtingo, todėl nebijau prisipažinti ką nors darydama, jei jaudinuosi.

Visi žmonės taip pat mokosi gyventi, kaip ir aš. 4u.gif
Atsakyti