QUOTE(Leksa @ 2014 06 11, 10:07)
Kad ir viena dalyve parase, kad drauge apie ja zino 80 proc., o vyras kokius 60. Na, ir kas? Manyciau, kad pas mane skaiciai nebutu labai kitokie. Su draugem esu pazistama netoli jau 30 metu, su vyru tik 10. Logiska, kad daugiau isgyventa, daugiau bendrauta.

TA IR NORIU PASAKYTI.
mano drauge zino daugiau nei vyras gyvenimiska prasme. ji buvo nuo pat mokyklos laiku, zino mano skaudzius santykius, gerbejus; beje, ji pati turejus sunku gyvenima, kraustydavosi su mama is namu i namus; zinome viena kitos reakcijas; silpnybes ir stiprias vietas; kartais zinodavau, kad mano drauge neturi ko valgyt, tai nevalgydavau ir as, kad dienos pabaigoje abi galetume issikepti bulviu ir pajausti ta skurdo ir dvasios bendruma (o galejau gi ateiti pas ja "priskimsus pilva" ir numesti viena lita ar kita.)
drauge mane apgynus nuo trijules prievartautoju; vyras to net nezinojo.
ar man butina buvo pasakotis vyrui apie visus savo exus, nelaimes, prievartavimus, kad patapciau jam artimesne?

tie procentai, kurie jumis sokiruoja, tera matematika; ir pilnai pakanka turint maziau atvirumo procentu su vyru, islaikyti su juo labai intymu rysi.
as, kaip ir Leksa, pritariu, kad su drauge kalbetis galima nuo banaliu iki nebanaliu dalyku, nes gyvenimas is visko ir susideda.
vyr ir drauges lyginti negalima; abu vienodai brangus.
Aimeja, Bites seselis nesuvokia kitu niuansu.
vyras, pvz, gali buti geras ir patikimas, bet is prigimties, pvz, uzdaras ir nekalbus. arba jis gali dirbti 10val per para, ir grizti tik miegoti ir pavalgyti, tai ka, man dziuti vienai po lempa, ir SPECIALIAI RIBOTI pokalbi su drauge, kad tik jai nepasakyciau daugiau nei vyrui?

dar.
forume moterys rypauja, kaip sunku prakalbinti vyrus, kuriems uztenka tik burpt, ir pirst. ne veltui joms patariama, nekvarsint vyrui galvos: pokalbiams yra drauges ar seserys.
taigi, moteriai visada reikes moters, kad ir kokie geri jos santykiai su vyru. kalbu apie tas, kurios labai ekspresyvios, kurios turi poreiki pa dusham issikalbeti; yra gi tokiu, kurioms patinka tik megzt ir knygas skaityti; apie tokias nekalbam.