QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 06 12, 11:04)
Ir kaip sunku pripažinti, kad oponentas kartais teisus
pasakykit, ką aš parašiau apie jus, ko jūs pati nerašėte. ką aš "žinau" tokio, ko jūs nesakėte

?
Trukt už vadžių ir vėl iš pradžių
Aš reagavau į tai, kad jūs parašėt, jog nėra jokių artimų santykių su šeimynykščiais/šeimos nariais. Jei jūs būtumėt konkrečiai parašiusi, kad už viso to slepiasi vyras, tai nebūčiau sureagavusi. Man "šeima/šeimos nariai" ir "šeimynykščiai" yra platesnė sąvoka už "vyras"
Cituoju:
"
Given ir Rasmos atveju, tas artimiausias žmogus yra draugė, nes nesusiklostė tokie santykiai su šeimos nariais.
Tik turėtumėt suprasti, kad tos, kurioms pasisekė turėti artimus šeimynykščius, nėra asocialios".

.
Lyg kažkur aš būčiau apie tai kalbėjusi, labai abejoju. Nes su šeimynykščiais mano santykiai dar geresni nei su drauge. Kai manęs klausia apie šeimą, tai aš visad pasimetu, nes man šeima visų pirma - ta, su kuria mane sieja kraujo ryšys (ir ta šeima nemaža, ir ta šeima labai artima (tiek atstumu, tiek bendravimu)).
Nebent jums šeima - tik tai, ką sukūrėt dviese su vyru?
Bet jei ir taip būtų, tai mano šeima - penki asmenys. Ir teigti, kad nesusiklostė santykiai su šeimos nariais irgi truputėlį keista

Nes nežinau kur esu apie visą šeimą rašiusi?
Palikim tą vyrą pašonėje, svetimas jis man žmogus, kaip ir draugė lygiai taip pat svetima (ar suprantat bent kokiam kontekste tai rašau dabar?). Abu sutikau kažkur, kažkada, kažkaip. Su abiem būta visko, bet va myliu abu ir viskas

Ir abu man jie svarbūs. Iš jei kažkuris iš jų man iškeltų ultimatumą rinktis "arba jis/arba ji" - neišsirinkčiau nė vieno
QUOTE(Razul @ 2014 06 12, 11:46)
Tai kur tada artumas, kas jusu santykiuose tokio ypatingo, ko nera su kitais? Nebent gyvenate taip, kad galite bet kam papasakoti 80 proc. savo patirciu ir isgyvenimu?
Galbut tai buvo tai, ka tuo metu norejote isgirsti, nors ir visiska nesamone.
Vaikais butu pasirupine jusu vyras, ju tevas, ir seima, tikrai ne drauge, net jei butu tam nuosirdziai pasiryzusi.
Taip, aš neturiu tokios bėdos, kad man reikėtų svarstyti ką galiu, ko negaliu sakyti. Kalbu apie tai, ko nebijočiau, jog kažkas perskaitys, sužinos, išgirs ir t.t.
O ko nekalbu, tai nekalbu su niekuom. Absoliučiai. Yra dalykų, kuriuos karstan nusinešiu.
Yra tokių dalykų ir iš draugystės patirčių, kur nepasakoju, tad ir artumo masto čia nepademonstruosiu...kuom ta draugystė skiriasi, man užtenka žinoti, tą būti išgyvenus ir labai vertinti.
Tai žinau, mergikės, kad nesąmonė tai ką norėjau išgirsti. Bet svarbiausia, kad gavau tai, ko laukiau vienodai iš visų. Ir gavau iš draugės. Šeima bijojo man pasakyti tą sakinį "bet jeigu tu numirsi", lyg aš būčiau kažkokia nemirtinga

Esmė buvo net ne tame, kas bus "kai aš numirsiu"..esmė buvo tame, kad man reikėjo įgarsinimo, jog nors kas nors pripažintų, kad aš galiu numirti ir kad su vaikais viskas bus gerai. Ir kad pasaulis bus koks buvęs.
Man reikėjo tai suvokti ir tik tai suvokus aš sugebėjau nurimti ir prisipildyti optimizmo.
O šeima labai labai labai visokeriopai palaikė, kad tik visiems taip.