QUOTE(Rasma @ 2014 06 11, 12:56)
[color=yellow]Pvz. draugei prieš širdelės operaciją galėjau verkdama pasakyti, kad labai labai labai bijau...bijau, jog numirsiu, bijau, jog vaikai nebeturės mamos. O ji mane suprato, man net nereikėjo sakyt..vyras apkabino ir mane paguodė "ką čia kalbi nesąmones, viskas bus gerai, gyvensi", kaip kirviu nukirto..jis tikrai ne toks žmogus, kad valandų valandas klausytų mano verkšlenimų ir aš pati
apie ka ir kalbu....
vyriska paguoda....

tos, kurios labai aukstina "tik su vyru" rysi, turbut nuolat nelygina: vat, su drauge kalbu, bet kaip man neidomu, tuoj pas vyra skubesiu - bus idomiau.
arba drauge skambina, kazkokia beda, o as gurksnoju sau vyna su vyru, ir manes nieks neismus is veziu....
nesinoretu isvis bendrauti su "vien i vyra" uzsukta moterimi.
saikas turi buti visur.
labai grazu sakini skaiciau: mylekite savo vyrus, kitus zmones; mylekite visa sirdimi, bet neatiduokite jiems savo sirdies....
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 06 12, 07:23)
Given ir Rasmos atveju, tas artimiausias žmogus yra draugė, nes nesusiklostė tokie santykiai su šeimos nariais.
as jau minejau apie savo drauge.
ji nuo mokyklos laiku, daug man padejus ir as jai, ji man gyvybe karta isgelbejo (neperdedu), ar irgi jai - kitais budais.
nesuprantu, kam lyginti santuoka ir draugyste. ar man reikejo pabegti nuo drauges ir ziauriai ASIRI-BO-TI, jei jau sukuriau santuoka su vyru?

turiu draug pavyzdziu, kur moteris turi ir artima drauge, ir gera vyra.
o jums pavydas ar kaip, kad tik vyru galit pasitiket, tik jam pasakotis, o su drauge tik apie vargana plauku laka?
gal nebandykime taip jau pavirsutiniskai sulyginti visko.
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 06 11, 12:57)
Jau n kartų jums rašiau, kad turiu draugių, turiu ir labai gerų, su kuriomis susitikus po, pvz., 3 metų, vistiek fantastiškai gera kartu,
tu vis pabrezi: susitinki su draugemis pora syk metuose...c'mon - tai tikrai ne draugyste; o labai mieli pazistamu santykiai. pyk nepyk. turbut nesat vaziavusios viena kitai padet vidury naktu, nesat vaiku saugojusios. nesi patyrus ka reiskia, kai drauge tikrai daug atiduoda del taves, laika, jegas, sirdi, o ne vien tik kava kartu isgeriat ir AT-SI-RA-POR-TUO-JAT apie savo skirtingus ir tolimus gyvenimus...nes kas belieka, kai bunat tiek daug nesimate...

nepyk, kad as sarkastiskai.
nes tu taip pat sarkastiskai.
draugyste vien nevykusioms santuokoms, ju priedui, prilygini.

Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 06 12, 07:23)
Kiek teko studijuojant psichologiją domėtis, žmogui, kaip socialinei būtybei, yra būtinas artimiausių žmonių ratas, tačiau jį sudaro vos keli asmenys (nes negalima turėti kelių dešimčių "artmiausių sielų"). O kas tą ratą užpildo, jau kitas reikalas, jei pasisekė sukurti tvirtus santykius su vyru, su sese/broliu, mama/tėčiau, natūralu, kad draugai jau lieka už to pačio artmiausio rato.
tai kad labai klysti.
apie tai as ir kalbu - kad butinas artimuju ratas, ne "vien vyras ir mama", ir artimuju ratas GRIEZTAI NERA vien kraujo/seimos nariu ratas. psichologija ir pabrezia, kad i artimuju rata ieina, tevu seima, dabartine seima, ir netgi (ne paskutinej vietoj) drauge, o gal net dvi.
is kur cia tas noras - tik kraujo gimines itraukti i artimuju seimos nariu rata?