Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

Laimingos kartu user posted image
Nors daug kas mano, kad Garliavos istorija jau baigėsi ir reikia ją pamiršti. Vaikas išlaisvintas ir gyvena su mama toli nuo savo skriaudėjų. Mano nuomone nereikia šios istorijos pamiršti, nes kaltieji turi atsakyti už suluošintus žmonių likimus, už vaikų ašaras netekus mamos ar tėčio, bei motinų godas dėl nužudytų savo vaikų. Už tokius darbus reikia atsakyti pagal įstatymą. Ir atsakyti turi ne tik besislapstanti seimūnė, bet ir politikieriai kurstę patiklių naivuolių aistras. Kas mano taip pat, kviečiu toliau bendrauti šioje temoje.
Seime už dviejų savaičių bus svarstomas bėglės imuniteto klausimas. Tikiuosi apkalta bus. O tada jau lauksim parvežamos, tikiuosi kitas generalinis nesėdės kai kieno kišenėj ir turės tvirtą stuburą.
Iš komentarų:
Atvyksta Valys i Garliava Venskines ieskot, daro krata, narso po visus uzkaborius, neranda. Atidaro miegamajam spinta, o ten Venskiene stovi - pikta, su felicitava veliava rankoj, psichotropine kaldryte apsisiautus...Sako Valiui: -Nu ka, isgama, radai?! Valys sutrikes: - eeeee.....as dar Amerikoj paieskosiu...
Manau Delfinė nesupyks jei iš kitos temos įkelsiu jos žinutę
Jau netgi GRUnevičiūtė (R.Janutienė) teigia, kad visi žino, kur ta NV -
Rūta Janutienė kur ji yra žino ir Valys, ir prokurorė, tirianti byla, ir JAV pareigūnai, kurie aju du kartus atnešė Venckienei šaukimą, bet ji jo neima, o kadangi byla ne ekstradicijos, tai tuo reikalas ir baigiasi. Taigi, išsidirbinėja prokuroras, bet jis nėra savarankiškas tokiose bylose, tai justi Daukanto aikštės letenėlė. Birželio 3 d., 15:17 (FB siena)
Anksčiau buvo nors šiokia tokia prasmė Valiui nejudinti NV, nes 6 balsus iš drąsiakelio frakcijos gautų prieš savo atstatydinimą. O dabar? Kai jau nušalintas?
Čia DG nori viską tyliai numarinti? Nors tiek pagelbėti globojamiems neteisiesiems - kad tie neteisieji išvengtų teisingumo, nes pati DG mano kitaip, jau nusprendusi, ir savo teisingumą dabar Valio neveiklumu vykdo?

M.Milinienė bando dar judinti http://www.lrytas.lt...kams-i-akis.htm - Marija Milinienė tikisi pažiūrėti savo sūnaus žudikams į akis, M.Milinienė http://tv.lrytas.lt/...057761400221231 : įrašai parodytų, kad mergaitė nebuvo tvirkinama I, M.Milinienė: prokuratūra vilkina bylas, kad nesusieitų galai II. "„Esu susipažinusi su kai kuriais telefoniniais pokalbiai, ten figūruoja ir kai kurių politikų pavardės, aiškiai matosi jų įtaka, jų pagalba. Kai skaičiau šių pokalbių išklotines buvau šokiruota leksikos kuria kalbėjo šios šeimos nariai. Seimui būtų naudinga paklausyti tuos pokalbius ir tuos keiksmažodžius, tuos baisius išsireiškimus“, - kalbėjo M.Milinienė." Tikrai būtų naudinga paviešinti tuos pokalbius, jie būtų kaip įkaltis ir EŽTT teisme...
Atsakyti
labai gaila.kad jauna moteris buvo apdergta,net išvykti reikėjo,gaila,kad seimui metų reikėjo,kad apkalta įvyktų,ir dar nežinia kaip nubalsuos,aplamai labai gaila,kad įstatymai mūsų valstybėje ne visiems vienodi.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...rdos-teisma.htm
Aina sau blink.gif . Negi Dalytė pradeda blaivytis ax.gif bigsmile.gif . Visi teisėjai tokie būtų, nebijantys nusikaltėlių, nesvarbu, kad ir Seime sėdinčių ax.gif . Bendraujantys su visuomene. Pagarba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 birželio 2014 - 13:12
Pasirodo, JAV teisėsauga greitai sureagavo į Lietuvos pusės prašymą padėti ieškant Seimo narės. Tačiau amerikiečių paieškos vaisių nedavė – net garsiojo Federalinių tyrimų biuro (FTB) agentai „Drąsos kelio“ lyderės nerado.

http://www.delfi.lt/...5#ixzz34G0sMZaM

doh.gif
Atsakyti
Pedofilijos lazda N.Venckienei smogė kitu galu
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 06 12, 21:46)

http://www.delfi.lt/...o.d?id=65032761
Pajudėjo reikalai thumbup.gif . Gal pasibaigus rinkimams, kai nebereikia naivių rinkėjų palaikymo, ir JE atsitokės ax.gif . Nebetrukdys tyrimams ax.gif .
Aš vis laukiu nesulaukiu EŽTT sprendimo Laimutės byloje prieš Lietuvą.
Atsakyti
Bankrutuos Lietuva. Garliava tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Prisiminkite, kokia anuomet buvo socialinė, politinė padėtis Lietuvoje. Žmonės prie Seimo rinkdavosi daužyti langų. Reikėjo nuleisti garą. Seimo nariai net pasikeisdami važinėdavo prie N.Venckienės namų. Aišku, ne dėl mergaitės. Dėl savo politinių interesų.

Kas galėtų paneigti, kad pakeliant žmonių mases neturėta minčių net apie santvarkos pakeitimą?“ – retoriškai klausė K.Betingis, ir šiandien įsitikinęs, kad ši istorija buvo kryptinga kai kurių asmenų veikla.

Jei taip, gal nereikėtų stebėtis, kad N.Venckienė taip ilgai nepargabenama į Lietuvą. Gal jos pasirodymas kam nors kelia baimę?

„Mano nuomone, jei ji būtų sugrąžinta, viską papasakotų. Kas kūrė planus, su kuo ji tardavosi.
.....
– Teisėsaugos siekis – nepateikti N.Venckienei realių kaltinimų. Juk jie labai rimti – buvo pasikėsinta į valstybės pamatus. Šiuo atveju jau būtų taikomi visai kiti Baudžiamojo kodekso straipsniai.

Tačiau tada į viešumą išlįstų labai svarbios pavardės. Kas medų vežiojo, kas jį kopinėjo, su kuriais politikais, padėjėjais ir patarėjais buvo derinamos pozicijos. Tik atvirumas leistų pabaigti tą bylą. Ir to labiausiai bijomasi.

– Jūs taip pat bijote garsiai įvardyti tas pavardes?

– Ne, aš nebijau. Tai ir Vytautas Landsbergis, ir prezidentė D.Grybauskaitė, kurie yra viešai parodę paramą N.Venckienei. Ir visas būrys mažesnių eilinių – Darius Kuolys, Saulius Stoma, Povilas Gylys, kiti. Tik reikia paanalizuoti, kodėl jie taip kalbėjo, kokie ir su kuo buvo jų ryšiai.

Daug kas pasikeistų paanalizavus ir pasekus N.Venckienės pinigų srautus. Iš kur jie atkeliaudavo? Knygų leidimas, renginių organizavimas, koncertai patvory, interneto puslapių kūrimas, žmonių samdymas sekimui, sekimo įranga. Iš kur tie pinigai?

Teisėsauga turėtų tai nagrinėti nepaisydama pareigybių. Juk po to daug žmonių – jūs, aš, aukų giminaičiai tapome taikiniais. O valstybės santvarkai buvo iškilusi reali grėsmė.

http://www.lrytas.lt...ikagoje.htm?p=6
Lavaste šaunuolė. Labai taikliai viskas parašyta... Ir per 5 metus gali visa tai nueiti užmarštin, deja. Gal atsiras nauja "tragedija" galinti sugriauti valstybės pamatus... O gal visgi kas inicijuos apkaltą ir viskas pajudės greičiau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE
Per meno akciją „Neužmiršim, nesitrauksim“ D. Grybauskaitė paraginta pasirūpinti, kad Garliavos mergaitė galėtų bendrauti su seneliais
biggrin.gif


ir biggrin.gif
" Manyčiau, kad Lietuvos Aukščiausiojo teismo (LAT) nutarties nevykdymą reiktų traktuoti žymiai griežčiau ir rimčiau, nes VALSTYBEI NĖRA NAUDINGA DEMONSTRUOTI TEISINĮ NIHILIZMĄ. Todėl šis nusikalstamas ignoravimas privalo kelti pavojaus signalą, kad su vaiku gali būti kažkas labai negerai, dėl ko turėtų būt organizuojami neatidėliotinai visuomenės veiksmai su tikslu, siekiant kuo greičiau išgelbėti, galimai, suluošintą mergaitę, jei ji, išvis, dar gyva. Kad, ji gali būt nužudyta, trinant atmintį, (o tai visai realu pagal teisėjo A.Cinino pranešimą apie atminties trynimą ir pagal L.Lavastės prasitarimą apie L.Stankūnaitės dukros kapą, tai pranešus ir net Tautos neatsiprašius), šiandieną apie pietus į prezidentūrą dėl galimo mergaitės nužudymo turėtų kreiptis buvęs, beveik, mano mokiniu (nuo 10-ties metukų mano organizuotose slidžių žygiuose dalyvavęs) Andrius Lobovas, kuris turėtų įteikti Prezidentei pareiškimą dėl galimo šio atvejo.

Apgailėstauju, kad neparašiau rimto straipsnio-hipotezės dėl mergaitės sveikatos akivaizdaus sugadinimo iki galimo suluošinimo ir, galimai, blogos psichologinės aplinkos po antrojo prievartinio vaiko išnešimo, nežiūrint kad vaikas buvo traumuotas po pirmojo smurtavimo kovo 23-čiąją, ir Kauno psichiatrų buvo išrašyta pažyma antstolei, kad būti atidėti teismo vykdymą iki vaiko pasveikimo, bet vis tiek vaikas buvo pakartotinai prievartautas sergantis-nepasveikę su didžiausiu stresu, kurio organizmas galėjo ir neatlaikyti. Bet mano planuotą mano viešą kreipimąsi į Prezidentę (taip kaip pernai viešas į Vilniaus savivaldybės VTAT skyriaus vedėją Liną Juškevičienę; apačioje jo nuoroda), paruošti nepavyko, nes buvo suorganizuotas akivaizdžiai, iš išorės inspiruotas sąmokslas prieš mane, mane klastingai išmetus iš uždarų Facebook-o 3-jų Patvorinių grupių net vienos paros laikotarpyje be jokių priežasčių, matyt, todėl, kad prarasčiau savo kelių tūkstančių valandų įdirbį, tyrinėjant šią istoriją, viską surinktus ir skelbus tų minėtų F.b. uždarų grupių temose bei komentaruose. Mat, savo kompiuteryje nebuvau įsisaugojęs, nes nesitikėjau išdavystės ir, matyt, per kokias šnipinėjimo programas neprietelių buvau sekamas. Šita kiaulystė, gadinanti mano kompiuterius ir elektroninio pašto nustatymus paaiškėjo vakar, kai buvau užblokuotas į savo pašto dėžutę ir kai specialistai nustatė mano užblokavimą bei įsilaužimą į ją. Dar, įdomiau, pas mane šiandieną turi ateiti į namus specialistai tvarkyti nedirbančio kompiuterio, o šis, "išgirdęs, kad jį taisys - išsigando" ir stebuklingai susitvarkė pats. smile.gif

Kadangi patyriau iš visų pusių keistai nepaaiškinamus minėtus trikdžius, todėl atkreipiu dėmesį į gana rimtą galimą situaciją šio AT nutarties nevykdymą, darantį didelę žalą visuomenei, jau nekalbant mergaitei, kuriai yra privalu matyti savo seneliu, gimines ir draugus r bususius bendramokslius, nes vaikas yra gyva būtybė ir ji pagal visus biologijos dėsnius privalo turėti savo šaknis, jų nutraukti ne valia, nes tai labai kenkia normaliam gyvos būtybės vystymuisi. "
autorius
user posted image
Atsakyti
Seimas ketvirtadienį ėmėsi svarstyti „Drąsos kelio“ vedlės Neringos Venckienės mandato panaikinimo klausimą, nes politikė nuo praėjusių metų balandžio mėnesio nelanko Seimo plenarinių ir komitetų posėdžių.

http://www.delfi.lt/...1#ixzz354cGbcto

bigsmile.gif g.gif essen.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 06 19, 11:54)
Seimas ketvirtadienį ėmėsi svarstyti „Drąsos kelio“ vedlės Neringos Venckienės mandato panaikinimo klausimą, nes politikė nuo praėjusių metų balandžio mėnesio nelanko Seimo plenarinių ir komitetų posėdžių.

http://www.delfi.lt/...1#ixzz354cGbcto

bigsmile.gif  g.gif  essen.gif  protest.gif

Reikėtų džiaugtis, bet kažkaip džiaugsmo didelio nejaučiu, gal todėl, kad taip ilgai viskas užsitęsė doh.gif... Gražulis visam gražume, o pletkai sklando, kad kavą geria su žaviom damom http://www.delfi.lt/...e.d?id=65074203, galvojau jau nors Seime nebekliedės, bet pasirodo jokia blondinė jo neištiesins doh.gif . O palaikymo komanda kokia likus doh.gif lotuliukas.gif , visi su demencijos požymiais veide doh.gif .
Na bet gal dabar greičiau parbildins iš JAV nelegalę ax.gif .
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif


pagaidino
Atsakyti