Įkraunama...
Įkraunama...

Antikedofilija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 19, 22:52)


Naujas straipsnis

Koks naujas? Jis jaučiasi užmirštas, gal galvoja seną TEISIBE iš naujo parašydamas primins apie save prieš rinkimus. Gal Puteikis vietoj Krupčinskienės kaip vėlaivą panaudos ax.gif . Nebeįdomi ta venckienė niekam. O Songailos gaila, ligonis, arba gal apsimeta tokiu. Bet delfi lygis irgi geras, negi nebeturi apart kliedesių kažką spausdinti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 19, 21:52)
Nera patikima "violetine"puse, bet korumpuotas rezimas nera niekuo ne geresnis.
Va kur didziausia problema. Ka cia galima issiaiskinti?

Naujas straipsnis pries rezima. manau tiesiog priminimas, su kuo turime reikala is valdzios puses

https://www.delfi.lt...e.d?id=83572035

Kai kurie idomus faktai, kuriuos rezimas bande nustumpt i uzmarsti

Patriotes, na nereikia jusu propogandiniu nuomoniu... Politbiuro jusu i garbes lenta neides... Mateme, kaip R. Kalanta dare beprociu. Nors ten irgi visokiu nuomoniu buvo, bet rezimu bandymai netinkancius pateikt kaip beprocius nera nauji.

Ta dare ir baznycia ir seni diktatoriai ir nelabai seni totalitariniai rezimai.

Man idomus klausimas... Kam cia reikejo ta Venckiene atitempti? kam tai naudinga?

Cia rinkimu dalis ar kaip?


nu jeigu klausi, būsiu mandagi ir atsakysiu: niekam ji neįdomi ir nereikalinga, išskyrus baudžiamojo proceso kodeksą, įpareigojantį perduoti bylą ir kaltinamąją į teismą.
Atsakyti
blogai, kai žmogus tiek prišikęs Lietuvai patampa net nebeįdomus. Vadinasi, tada jinai laimėjo
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 12 14, 13:31)
o Tau pačiai normalus atrodo elgesys su vaiku?


Stankūnaitės sesuo Naruševičienė tuo metu viena iš pirmųjų buvo pasipriešinusi garliavos teisininkų klanui, susipykusi su jais. Todėl tapo taikiniu.

as jau pacioje pradzioje sios istorijos sakiau, kad kedziu gimine nera geri zmones, man nei tevo elgesys neatrode logiskas,kai itk pradzioje jis ta video paviesino... jei jau taip butu buve, ka jie sako, nei veliau tetos, tas cirkas su policija tai buvo virsune, tiek vaika isnervuoti reikia, ir taip matesi, kad jie jos nemylejo, ka ten nemylejo, is vis dra reiktu patikrinti, gal ji ne Kedzio, nes as tai nesuprantu, kaip taip su savo vaiku, anuku elgtis galima...
as tai nesuprantu,kodel ji visi dar nesedi?
tuos irasus privaletu paveisinti, kad visi pagaliau isgirstu savom ausim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 20 vasario 2020 - 14:08
QUOTE(mjforever @ 2020 02 20, 13:06)
nu jeigu klausi, būsiu mandagi ir atsakysiu: niekam ji neįdomi ir nereikalinga, išskyrus baudžiamojo proceso kodeksą, įpareigojantį perduoti bylą ir kaltinamąją į teismą.


Nuo kada Lietuva yra teisine valstybe?

Ai tiesa, juk ir Stalino rezimas turejo konstitucija
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 20, 14:24)
Nuo kada Lietuva yra teisine valstybe?

Ai tiesa, juk ir Stalino rezimas turejo konstitucija

baiktu viskas gerai su valstybe 15 ar kiek ten vienos bylos neisprendzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 02 20, 15:24)
Nuo kada Lietuva yra teisine valstybe?

Ai tiesa, juk ir Stalino rezimas turejo konstitucija


chroniškas kankinys biggrin.gif
Atsakyti
kaip Jums violetinės rietenos tarp Karolio Venckaus ir Krivicko ? Man tai malonios, taip jiems visiems ir reikia, ant tokio dirvono išaugo biggrin.gif


cituoju Guogos ( "Drąsos kelias") facebook


"DK nebevaldo pletkų
Reikalai DK viduje sparčiai blogėja. Dar prieš nepilnas tris savaites sutarėme, kad apie artimiausias politines partijas kalbėsime kuo palakiau, nes priešingu atveju gausis kaip visuomet – išsidrąskysime tarpusavyje ir elitas pasiims viską.
Prieš dvi savaites prasidėjo inkštimai kodėl parėmėme vieną ar kitą giminingos partijos atstovą ar jo mintį. Juos lydėjo kalbos, kad iš tiesų tai išverstakailis, tik apsimeta Lietuvos draugu.
Prieš savaitę man pradėjo lieti priekaištus kodėl protarpiais palankiau atsiliepiu apie vieną ar kitą kolegą iš kitos partijos – tokios, su kuriomis dar neseniai svarstėme susijungti. Įsijautę aiškino, kad dėl to išrinks ne mūsų žmones, o jų partijos atstovus.
Prieš keletą dienų prasidėjo intensyvus spaudimas nerašyti ničnieko gero apie kitų partijų žmones ar jų mintis. Aiškino, kad nesuprantu koks žiaurus dalykas yra politika. Apie vieną kitos partijos atstovą, kurios mintį epizodiškai parėmiau, išplatino kompromituojančią informaciją vidiniais kanalais.
Vakar apie jį Karolis Venckus paleido netgi specialų vaizdo klipą, kuriuo neaišku ko dar siekė be to kad suniekinti asmenį. Ne tik šis asmuo, bet ir visa jų partija iškart nuo mūsų atsitvėrė. Kartu veikiausiai užsivėrė ir jiems priklausantis interneto portalas, kuris palankiai nušviesdavo Neringos reikalą.
Žodžiu, įsisuko nevaldoma savidestrukcija. Tris kartus įspėjau tiek Neringą, tiek jos aplinką, kad apkalbos veda į žlugimą. Tačiau mes jau keletas dienų esame sekta, kur apie kitus, ne partijos žmones, draudžiama teigiamai atsiliepti.
Pastarąsias savaites turėjau progos nemažai pabendrauti tiek su Neringa, tiek su kitais Klonio gatvės dalyviais. Dar labiau įsitikinau, kad jie nemeluoja. Manieji pasakojimai apie šiuos žmones nuoširdūs.
Tačiau norint ko nors pasiekti politikoje turi turėti gerąją akį – pirmiausia matyti žmonėse gera. Biblija įspėja, kad apkalbos pražudo sielą, piktas liežuvis veda į pražūtį.
Bėda dar nėra įsisenėjusi ir galbūt „Drąsos kelias“ atsitokės. Jei ne, bus kaip visada. Tik šį kartą tebus tai pamoka ant visos šalies. Politika privalo būti morali arba tai ne politika, o savidestrukcija."


Krivickas:

" Viešas atsakymas į Karolio Venckaus šiandien apie mane paskelbtą melą. Karoli Venckau esi melagis ir šunssnukis. Kodėl melagis? Nes meluoji. Kodėl šunssnukis? Nes žinai, kad meluoji, bet vistiek tai darai. Pirma. Prieš keletą dienų pagaminai ir išplatinai video, kuriame pasirinkęs Tapino stilius patyčių formą feisbuke parankiojai tarpusavyje niekaip nesusijusių citatų. Ir jas kandžiai pakomentavai. Melo ten nėra...." ir t.t.t

viskas facebooke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 07 rugsėjo 2020 - 12:08
vieni kitu tikrai verti abi puses tokios pat..... gaila va to vaiko uzaugusio Venckiene ir savo sunu itrauke i ta mesla.
Atsakyti