Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(tany @ 2014 07 17, 11:39)
zieminius cesnakus dar nekasam?




Aš tai juos ir dabar iškasčiau. Maniškiai tik vietą užima. blush2.gif Tokie šiaip sau.
Mano mamukas pasakė, kad kasime rugpjūčio mėn. smile.gif O kasti tai nelabai ką turėsime. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 07 17, 11:01)
Siandien ir as nukasiua cesnakus, o jus kasas pinat? Kur laikot, rusy? Nera pas mane ju daug, ale vistiek, kokia viena kasa iseitu. esu macius, kad nupjauna tuios lapus, kazkiek koto paliekant ir laiko taip, ar skirtumo nera?


turbūt nėr skirtumo. Aš nepinsiu. Pas mane anų tiek užaugo, kad girliandą aplink namą turbūt supint galėčiau.
Kol išdžiūsta, pakabinu pašiūrėj, paskui nupjaustau ir vėsioj vietoj medinėse dėžutėse laikau.
Papildyta:
QUOTE(Anrita @ 2014 07 17, 11:07)
Aš tai juos ir dabar iškasčiau. Maniškiai tik vietą užima. blush2.gif  Tokie šiaip sau.
Mano mamukas pasakė, kad kasime rugpjūčio mėn.  smile.gif  O kasti tai nelabai ką turėsime. rolleyes.gif


jei česnakai labai nugeltę, tai iki rugppjūčio galvelės išsižios. Ilgai neišsilaikys nukasti.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 07 17, 11:04)
Kai jau laikas skinti, susiraičiusi paršiuko uodegėlė ima tiesintis.


nu reiks apžiūrėt paršiuko uodegėles, buvau visą gabalą palikus sėklos atnaujinimui
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 17, 12:09)
turbūt nėr skirtumo. Aš nepinsiu. Pas mane anų tiek užaugo, kad girliandą aplink namą turbūt supint galėčiau.
Kol išdžiūsta, pakabinu pašiūrėj, paskui nupjaustau ir vėsioj vietoj medinėse dėžutėse laikau.
Papildyta:
jei česnakai labai nugeltę, tai iki rugppjūčio galvelės išsižios. Ilgai neišsilaikys nukasti.




Supratau. rolleyes.gif Apie česnakus nieko nenutuokiu. Šiandien važiuosiu į savo daržą. Pažiūrėsiu, kas ten su jais darosi. Jei bus nugeltę, tada nebelauksim rugpjūčio mėnesio tongue.gif
Reiškia, viena lysvelė atsilaisvins bigsmile.gif
Reikėtų kažką į ją pasėti g.gif .
O ką? Gal tiktų kinietiški kopūstai?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 07 17, 09:32)
mirksiukas.gif jei dieta - tai liesą kefyrą imi, visiems kitiems riebesnį
neteisingai. imi riebiausia kefyra bet kuriuo atveju. jeigu dieta - valgai ne su uogiene, o su grietine ir vaikstai puse dienos patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 07 17, 11:15)
naminė ricota - įmeti kefyro pakį į šaldiklį nakčiai, paskui nuluptą sušalusį turinį pakabini virš kriauklės dviguboj marlėj. kai atšyla ir nuvarva - ricota pagaminta.




Niekad nebandžiau. Pabandysiu, turėtų būti skanu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 07 17, 11:29)
neteisingai. imi riebiausia kefyra bet kuriuo atveju. jeigu dieta - valgai ne su uogiene, o su grietine ir vaikstai puse dienos patenkinta  mirksiukas.gif


oi ne, kai buvo dieta, tai tikrai be riebalų valgiau, net pienas, kefyras ir varškė 0-1 proc.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 07 17, 12:29)
neteisingai. imi riebiausia kefyra bet kuriuo atveju. jeigu dieta - valgai ne su uogiene, o su grietine ir vaikstai puse dienos patenkinta  mirksiukas.gif




Gera dieta rolleyes.gif - valgyti su grietine! bigsmile.gif
Atsakyti
o taip! moteru grozis tiesiogiai su riebalu susijes: oda, nagai, ragai, moteriski hormonai - visiems riekia riebaliuko. riebiai, bet NE SALDZIAI daug tikrai nesuvalgysit. paiimkit plaktos grietineles ir palaizykit - is pradziu skanu, bet greitai atsivalgot, o jeigu primaisysit cukraus i ta grietinele - suesit belekiek ir dar noresit. taigi bukim gudrios ir vaiksciokim grazios, lieknos ir svarbiausia - sveikos! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 07 17, 13:33)
o taip! moteru grozis tiesiogiai su riebalu susijes: oda, nagai, ragai, moteriski hormonai - visiems riekia riebaliuko. riebiai, bet NE SALDZIAI daug tikrai nesuvalgysit. paiimkit plaktos grietineles ir palaizykit - is pradziu skanu, bet greitai atsivalgot, o jeigu primaisysit cukraus i ta grietinele - suesit belekiek ir dar noresit. taigi bukim gudrios ir vaiksciokim grazios, lieknos ir svarbiausia - sveikos! wink.gif




Man labiausiai patiko moterų grožis ir "ragai" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 07 17, 11:15)
naminė ricota - įmeti kefyro pakį į šaldiklį nakčiai, paskui nuluptą sušalusį turinį pakabini virš kriauklės dviguboj marlėj. kai atšyla ir nuvarva - ricota pagaminta.

Tai čia ricotta varškė gaunasi,ne sūris biggrin.gif Man gardžiausia iš šaltibarščiams skirto kefyro.

Aš česnakus nukasiau tik tuos,kurie buvo žiemą prasikalę.Tie pagelto.Ir mažesni užaugo.O kiti dar žalutukai.Gal kasiu,kai jau reiks sodint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 17, 16:54)
Tai čia ricotta varškė gaunasi,ne sūris  biggrin.gif Man gardžiausia iš šaltibarščiams skirto kefyro.

Aš česnakus nukasiau tik tuos,kurie buvo žiemą prasikalę.Tie pagelto.Ir mažesni užaugo.O kiti dar žalutukai.Gal kasiu,kai jau reiks sodint  biggrin.gif

O man neskanu ta kefyrinė ricotta schmoll.gif

Ką tik išsiroviau česnakų, atai maniškiams dar reik savaitę žemėj patupėti, dar nėra lukštų.
Atsakyti