QUOTE(Gardi @ 2014 06 11, 11:56)
Jau neprisiminsite manęs..
Visų pirma noriu dar kartą padėkot Ex už pernykštes dalybas - aš bene pirmoji čia užsikliedėjau Aladino lempomis, o čia žiūriu jau daug kas augina
Užtat visi ruskeliai - Miodai, Kliuvai, Spasai - tikri pabaisos vytuliai. Vienintelis Mazarinis į pomidorą panašus.
Visų pirma noriu dar kartą padėkot Ex už pernykštes dalybas - aš bene pirmoji čia užsikliedėjau Aladino lempomis, o čia žiūriu jau daug kas augina

Užtat visi ruskeliai - Miodai, Kliuvai, Spasai - tikri pabaisos vytuliai. Vienintelis Mazarinis į pomidorą panašus.
Sveika sugrįžusi į pomidorų trobelę


Prašom, smagu girdėt, kad tave nauja lempa džiugina


O Miodai, Kliuvai, Spasai ir turi būti truputį liekni ir plevėsuojantys pabaisiukai, čia jų toks genetiškai paveldėtas įvaizdis

QUOTE(Gardi @ 2014 06 11, 16:04)
Klausimas visoms ar bent toms, kurios spaudžiate sultis: kokius pomidorus joms daugiausiai naudojat? Nes marinavimui eina slyviniai hibridai labiausiai. Jaučiaširdžiai į salotas ir ant sumuštinio.
Svarstau, kad gal rūgštesni sulčių daugiau atiduotų? Bet jaučiai tos malonios "mėsytės" duotų
Svarstau, kad gal rūgštesni sulčių daugiau atiduotų? Bet jaučiai tos malonios "mėsytės" duotų

Sultims imu visokius pomidorus. Žinoma, iš hibridų (jie rūgštesni) gaunasi daugiau sulčių, jos skystesnės būna. Bet man gerokai skaniau kai pamaišyta mėsingų pomidorų, tų vadinamų jaučiaširdžių - Miodų, Kliuvų, Mazarinių. Sultys truputį tirštesnės gaunasi, jaučiasi tikras pomidoras

Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 11, 16:42)
Tai kokios spalvos pomidorus valgai, jei raudonų bumbulų nebūna?
