QUOTE(bonza @ 2014 07 27, 11:33)
o man atrodo, kad labai verta

skaiciavom ir ziurejom, kiek sumoketumem gamindami "ant duju" ir "ant elekstros". Kadangi visas vakarienes gaminu orkaitej, savaitgaliais pietus irgi orkaitej, tai skirtumas laaaabai akivaizdus. Dujomis zymiai zymiai pigiau. Nezinau koki elektros tarifa reikia tureti, kad mums apsimoketu pirkti el. orkaite
O kur Jūsų manymu "pasideda" dalis dujų degimo produktų?
Papildyta:
QUOTE(miegelis @ 2014 07 25, 22:59)
Laba diena,
Renkamės dujinę kaitlentę. Į akis krito
De dietrich DTE 1114X, jos metalinis paviršius toks lygus, skiriasi nuo kitų matytų metalinių, gal paprasčiau valytųsi? Gal kas turite ir galite patirtimi pasidalinti? Be to, vienas degiklis kiniškam maistui skirtas, kažin ar tinkamas jis ir paprastoms keptuvėms, puodams,ar ne per kaitru paprastam maistui gaminti?
Jei žiūrite tokias brangias kaitlentes, gal geriau jau su stiklokeramikos pagrindu
Geriau nėra