Įkraunama...
Įkraunama...

galvos grybelis mikrosporija

Dukrytei 2m, nuo katuko uzsikrete grybeliu- mikrosporija. Pradzioj buvo tik ant kunelio demeles, paskui ir galvyteje atsirado. Kai atsirado galvyteje, gydytoja salia tepalu ir jodo paskyre griseofulvina gerti, bet jo negalim staigiai gauti - reik laukti 2sav kol i Lt atves. O jau pradeda plaukuciai luzineti tose vietose sad.gif
O dar ir to griseofulvino salutiniai poveikiai gasdina - visokie pykinimai, galvos pilvo skausmai... Kepenis veikia...
ar esate kas gyde galvos grybeli be geriamu vaistu? Kaip greit jis progresuoja? Ar isplinka visas pazeistas plotelis? Kaip atrodo gyjimas plaukuotoje dalyje? Ant odos pas mus viskas graziai gija vien nuo tepaliuku, o galvyteje nesusigaudau - demeliu krastu po tepimo jodu nebesimato, bet plaukuciai dar krenta. Pleiskaneles nukrapstau, nuo vienos demeles tokia jau kaip plevele nusilupo- cia jau gal gyjimas? Kazkur esu girdejus kad reik plaukucius rauti pazeistose vietose, bet nezinau kam...
Zodziu kas esat susidure su panasia situacija - pasidalinkit patirtim - gal bent panika padesit iveikti...
Atsakyti
pati tik jaunystėj buvau šitą zarazą ant rankos pasigavus, tačiau pernai šunėkui kažką panašaus arbatmedžio aliejumi išgydžiau. Arbatmedžio aliejus labai gerai naikina grybelius, ir nepavojingas. Tik ant vaiko odos tepčiau atskiedusi kokiais riebalais ar kremu. Tiesa, kai kurie žmonės gali būt jam alergiški- todėl prieš tepant, būtina pasitikrint dėl alergijos.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 07 07, 20:49)
pati tik jaunystėj buvau šitą zarazą ant rankos pasigavus, tačiau pernai šunėkui kažką panašaus arbatmedžio aliejumi išgydžiau. Arbatmedžio aliejus labai gerai naikina grybelius, ir nepavojingas. Tik ant vaiko odos tepčiau atskiedusi  kokiais riebalais ar kremu. Tiesa, kai kurie  žmonės  gali būt jam alergiški- todėl prieš tepant, būtina pasitikrint dėl alergijos.

4u.gif jau bandom - jei nealergizuos tepsim ir juo. aprasymai gana itaigus.
Atsakyti
ne tik įtaigus, bet ir veikia- tuo aliejumi galima pakeisti pusę vaistinėse parduodamo šlamšto, veikia ir prieš virusus ir mikrobus. Jei kada turėsit kokius kosulius ar slogas- pamėginkit jo inhaliacijas.

Dar- tą katuką gali paglostyti šimtai vaikų, tačiau grybelis apsigyvens tik pas tuos, kurių odos pH tam tinkamas, kurių imuninė sistema pasilpusi. Odos pH labai veikia dažnos maudynės su muilais- jie nušarmina, ir odos apsauginis bakterijų sluoksnis atsikuria tik po keletos parų.
Imuninę sistemą silpnina saldumynų vartojimas, tad reiktų vaikui juos apriboti. net ir vaisių nesiūlyti, jei nereikalauja.
Kaip priešgrybelinį maistą galima vartoti kokosų aliejų galima pasiūlyt vieno paties po valgio suvalgyt šaukštuką (jei patiks), galima dėt į maistą, kai jis jau pagamintas.
Atsakyti
Ar dare kokius tyrimus del grybelio? Itariu, kad dukrai grybelis- atsirado demele ant rankos, po truputi pleciasi. Kadangi pati sergu odos liga, sunelis serga, tai esu maciusi tu ligu, tai itariu, jog tai grybelis, juolab, kad neveikia nei odos ligu vaistai, nei hormoninis tepaliukas. Turim kate, bet nera ant jos zidinuku. Pas odos dermatologe labai ilgos eiles, tai kol ten pateksim... Ir norisi, kad nenurasytu visko ant mano ligos paveldejimo, nes vaizdas kiek panasus, o istirtu del grybelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 08 rugsėjo 2014 - 16:30