Tęsiam
Pūkuotuk, kaip tas Gucci Muziejus?
QUOTE(Monmorensi @ 2014 07 12, 20:30)
Nerealus kvapas

QUOTE(baisa-pabaisa @ 2014 07 15, 15:58)
Mergaites, esu naujoke kvepalus perkant internetu. Kvepalusala originalus kvepalai? Dekui
Originalūs

užsimaniau (dar kartą) pabandyt L'Or de Torrente
kur mažiau rožės - EDT ar EDP?
Papildyta:
jau kai sudominot dabar
reiks ieškot

Papildyta:
QUOTE(theorema @ 2014 07 15, 12:47)
Nerealus kvapas
Šiltas, nebanaliai ambriškas, nepersaldžiai vanilinis, saikingai smilkalinis (nors sudėty nėra, aš jaučiu smilkalus) Apskritai visos natos labai gerai sumiksuotos - oris, sandalas ir juodieji serbentai. Geriausias Burberry kūrinys, beveik niša. Matyt buvo naudojami natūralūs ar labai kokybiški ingredientai. Dabartinių Ebėjaus kainų (~150 dol) gal ir nevertas, bet radus pigiau, griebkite 

jau kai sudominot dabar

Mielosios prašau rekomenduokit gal kažką praleidus esu, noriu skanių kvepalų kurie ilgai išliktu ir paliktu gerą šleifą. Turbūt norėčiau saldesnių, tų sunkių nemėgstu. O gal kokie yra unikalaus kvapo, ko nežinau? Mėgstu visus chanelius ir tarkim armanio gaivumas, mėgstu lancomo ta naują populiarų variantą, bet kažkaip nenoriu kvepėt kaip visos, savo chloe pasilikau rudeniui, vėsesniems orams. Nusižiurėjus esu gucci guilty intense, lancome la vie est belle, armanio aqua. bet jie visi skirtingi, ir jauciu, kad ne tas ko dabar noriu. Kad ir armanio Si skanus vaisinis kvapas, bet na niekuo jis neipatingas, kaip ir mano einami netgi britnes, skanus saldus uoginis kvapas, jaunatviskas labai. Na bukit geros, kas dar yra?

QUOTE(Heichera @ 2014 07 16, 09:17)
Mielosios prašau rekomenduokit gal kažką praleidus esu, noriu skanių kvepalų kurie ilgai išliktu ir paliktu gerą šleifą. Turbūt norėčiau saldesnių, tų sunkių nemėgstu. O gal kokie yra unikalaus kvapo, ko nežinau? Mėgstu visus chanelius ir tarkim armanio gaivumas, mėgstu lancomo ta naują populiarų variantą, bet kažkaip nenoriu kvepėt kaip visos, savo chloe pasilikau rudeniui, vėsesniems orams. Nusižiurėjus esu gucci guilty intense, lancome la vie est belle, armanio aqua. bet jie visi skirtingi, ir jauciu, kad ne tas ko dabar noriu. Kad ir armanio Si skanus vaisinis kvapas, bet na niekuo jis neipatingas, kaip ir mano einami netgi britnes, skanus saldus uoginis kvapas, jaunatviskas labai. Na bukit geros, kas dar yra? 

La Perla J'aime, Prada Candy, Calvin Klein Forbidden Euphoria.
QUOTE(Heichera @ 2014 07 16, 07:17)
rekomenduokit
Guerlain Aqua Allegorijos, yra platus pasirinkimas, puikus kvapai
Papildyta:
dar Balenciaga ir visi jos flankeriai( Cristobal Balenciaga), Bvlgari Omnia
visa armija