Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo planavimas po abrazijos, persileidimo

QUOTE(Inga777 @ 2014 07 17, 16:18)
Siandien lygiai 4 men nuo patirto P...  jau labai noriu patapt nestuke.gif  siandien 19 cd iki mm dar 6 d.... Bt laikosi kolkas 37.2 , 37,3.... vyliuosi ,kad sis ciklas man sekmingas ,bent noriu tuo tiketi blush2.gif

Ar pirmas ciklas, kai planuojate? O kokių nors požymių jauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 07 18, 12:50)

PAJŪRIO SMILTIS, jei O neseki, tai gal mmm nevelavo, o tiesiog O nusekele savaitei veliau del kazkokiu tai rupesteliu.. g.gif Ko pasekoje gal neuztaikyta ant O... Na cia siaip galvoju... g.gif

kažkiek sekiau aš tą O, bet ne iki galo, tai gali būti, kad ji nusivėlino, nes 14-15 CD dar antro ryškaus pagaliuko nerodė...
Atsakyti
laba diena 4u.gif
Sakykit ar normalus augimas pas mus?
tarp tyrimu gaunasi ~64h
HCG 39,79 -> 135,30
PRG 14,79 -> 37,23
Nes vis dar bijau negimdinio
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2014 07 18, 11:59)
laba diena  4u.gif
Sakykit ar normalus augimas pas mus?
tarp tyrimu gaunasi ~64h
HCG 39,79 -> 135,30
PRG 14,79 -> 37,23
Nes vis dar bijau negimdinio

Kiek dpo buvo pirma ir antra karta? Ir PRG kokie matavimo vienetai?
Atsakyti
O šį mėn. nesekiau ir nežinau kada buvo kaip tyčia, nes jau buvau slydės patepus diagnostinei LP doh.gif Įtariu kad pirmas darytas 15-16DPO, antras 17-18DPO
nmol/l matavimo vienetai PRG. Po pirmo rezultato paskyrė dufą po 2t. 2kart dienoje
Atsakyti
QUOTE(KrioOo @ 2014 07 18, 15:03)
O šį mėn. nesekiau ir nežinau kada buvo kaip tyčia, nes jau buvau slydės patepus diagnostinei LP  doh.gif Įtariu kad pirmas darytas 15-16DPO, antras 17-18DPO
nmol/l matavimo vienetai PRG. Po pirmo rezultato paskyrė dufą po 2t. 2kart dienoje

HCG paauges, kaip tokiam mazam nestumui tai skaiciukai geri. O del PRG tai dar butu gerai zinoti laboratorijos normas, bet del to jog paskyre dufa tai speju mazokas buvo. Taciau su dufu graziai soktelejo i virsu.

Del negimdinio is situ skaiciuku ne kazka galima spresti. Tiek HCG, tiek PRG paaugo (HCG netgi patrigubejo) - kolkas viskas gerai. Dar galima butu pakartoti abu ir ziureti kokie tada skaiciukai.

Echo eiciau daryti apie 5-6sav jei netepliotu, skausmu jokiu neaiskiu nebutu ir HCG graziai augtu. Tada butu matyti ar vietoje ir ar atitinka laika.
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 07 18, 19:02)
HCG paauges, kaip tokiam mazam nestumui tai skaiciukai geri. O del PRG tai dar butu gerai zinoti laboratorijos normas, bet del to jog paskyre dufa tai speju mazokas buvo. Taciau su dufu graziai soktelejo i virsu.

Del negimdinio is situ skaiciuku ne kazka galima spresti. Tiek HCG, tiek PRG paaugo (HCG netgi patrigubejo) - kolkas viskas gerai. Dar galima butu pakartoti abu ir ziureti kokie tada skaiciukai.

Echo eiciau daryti apie 5-6sav jei netepliotu, skausmu jokiu neaiskiu nebutu ir HCG graziai augtu. Tada butu matyti ar vietoje ir ar atitinka laika.

Laboratorijos normos PRG I trimestrui yra 8.8-380.0 (labai beje didelis diapozonas)
Pagal MM man pirmadieni prasidėtu 6sav. Kaip tik pirmadieni einu pas ginę. Tepliojimas beveik liovesi, matyt dufas veikia gal, bet pilvas pradėjo spazmuoti labai doh.gif Turėjau magnio diasparolio tai išgėriau pakelį. O tyrimą PRG kartojau kai buvau išgėrusi tik 4tabl.
Atsakyti
Dėl negimdinio skaičiukai nieko nepasakys, jie pasakytų tik dėl nesivystančio, nes negimdinio atveju HCG auga taip, kaip ir normalaus nėštumo metu. Būtent todėl ir pavojingas reikalas tas negimdinis, nes lėliukas auga taip, kaip priklauso, tik kad ne vietoje.
Stebėkite save ir nedelskite važiuoti į ligoninę, jei skausmas kils.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif O įdomu, kada jau galėtų kažkas matytis echo? Na vieta, kur prisitvirtino?
Atsakyti
5-6 savaitę jau tikrai turėtų matytis.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Kaip laikotes? Kaip planuojanciom sekasi planuoti, o pilvukus auginanciom juos auginti? Temute zemai pasilikusi - reikia gaivinti... ax.gif

KrioOo, kaip nestuke.gif ? Kaip HCG ir PRG? Gal jau echo buvot?

Inga777, ar jau drasiai galima sveikinti? mirksiukas.gif

pupele99, kaip Jusu nestuke.gif gyvena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Hazell @ 2014 07 22, 16:37)
KrioOo, kaip  nestuke.gif ? Kaip HCG ir PRG? Gal jau echo buvot?

Buvau echo, bet nieko nematė vėl. doh.gif Pirmadieni eisiu dar karta. Ryt priduodu krauja HCG ir PRG
Atsakyti