Laistomi, kodėl gi ne? Bent jau man nesulaistyti biskvitai visai neskanu O jei dengiat tortą pastilažu, tai prieš tai juk aptepat sviestiniu kremu, jis tą drėgmę sulaiko.
Manau, kad nelabai gera mintis šitaip puošti, bent jau aš negadinčiau sviestiniais kremais varškės tinginio skonio Jei norite ale voratinklio, geriau padenkite šokoladiniu glaistu visą pyragą, ir su kokiu baltu šokoladu išpaišykite tinklą. O jei norite spalvų, tai jau pastilažu reiktų dengti.
kadangi tortus kepu tik savam naudojimui ,tad nesu labai igudusi ,turiu klausima jai torta puosiu sokoladu ar sokolado glaistu ar i sviesto mase galiu deti trupinius (tortas medaus) ir aplamai kai dengete sviesto mase ar i ji dedate trupinukus ar ne?
[quote=raima.ma,2014 08 25, 15:15]
[quote=@boruze2@,2014 08 25, 15:06
mano pirmas krikstynu tortas sokoladinis karamelinis
[/quote]
Gražus drambliukas, o tai visas iš pastilažo? Ar kaip
Sveikos Kadangi pirmą kartą bandysiu lipdyti gyvūnėlių figūrėles, tai vis iškyla klausimų. Gal ir kvailą klausimą užduosiu, bet pasakykit, su kuo suklijuojamos smulkios dalys, pvz., letenėlės, nosytė, akytės? Ar reikia kažkokių specialių klijų?