Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorininkystė

Sena tema

Visa informacija

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ačiū už naują pastogę.
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif jetau...AČIŪ...Nu bet jau kad patapom izaurom ir dar ten kažkuom g.gif lotuliukas.gif blink.gif Dar nėr gi taip baisus mūsų gyvenimas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 24 liepos 2014 - 11:15
QUOTE(diuni @ 2014 07 24, 11:14)
bigsmile.gif jetau...AČIŪ...Nu bet jau kad patapom izaurom ir dar ten kažkuom g.gif  lotuliukas.gif  blink.gif Dar nėr gi taip baisus mūsų gyvenimas blink.gif

Paziurejau i kalendoriu ir supratau, kad tuoj prasides laikas prie puodu ir stiklainiu biggrin.gif Vargo nera, bet darbo tai padauges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 07 24, 12:43)
Paziurejau i kalendoriu ir supratau, kad tuoj prasides laikas prie puodu ir stiklainiu biggrin.gif Vargo nera, bet darbo tai padauges  ax.gif

Vakar 14 stiklainių jau paruošiau. 4u.gif
Atsakyti
oi, prajuokinot su nauja tema- nežinau ką klientai pagalvojo kai prunkštelėjau ale kas man darbo lotuliukas.gif
liuks foto, liuks namukai thumbup.gif
ale adijai tai už erzinimusis per šiknutę reiktų tykštele user posted image
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 07 24, 12:43)
Paziurejau i kalendoriu ir supratau, kad tuoj prasides laikas prie puodu ir stiklainiu biggrin.gif Vargo nera, bet darbo tai padauges  ax.gif

Būsim prakaituotos, blizgančiom kaktom kaip Ženuarija unsure.gif

Prie to pačio pasigirsiu, kad vakar nuskyniau apie 15 kg pomidorų cool.gif

Jūračiuks, kokia veislė nuo apačios 3-čioj nuotraukoj? Tie labiau pailgi vaisiai. Sunku suprasti, kai daug nuotraukų.

Turiu pasiūlymą: jei galit, parašykit, nuotraukas keldamos, veislės pavadinimą ant nuotraukos arba fotkindamos užrašykit ant lapelio ir padėkit šalia. Aš prisifotkinau šiltnamyje gal 15, susikėliau į kompą- viskas susimaišė, neatseku kur kas, negaliu pasigirti biggrin.gif . Tai dabar kitąsyk teks turbūt užrašus prisegti prie vaisių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 24 liepos 2014 - 12:11
Nu va- prasidejo maras doh.gif pas mama sode visus lauko ir siltnamyje per pora dienu nusinese verysad.gif atvaziavo- ogi visi jau juodi stovi verysad.gif siltnamio nakciai neuzdarinejo, nes dienom karsta, o privazinet kasdien atidarinet neiseina.
as nakciai butinai uzdarineju- nes nu ziauriai saltos naktys. kazko velai vakare isejau trumpom rankovem, tai pasicypdama namo parlekiau- toks jausmas, kad lauke visas minusas...
Atsakyti
Aš irgi uždarau nakčiai jau. Kažkaip bijau tų rūkų fear.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2014 07 24, 11:07)
nes primegzta tai daug,ypač TOLSTOJAUS kasos  thumbup.gif

Man nepasisekė su Tolstojum verysad.gif Žydi menkai,o primegzta visiškai mažai.Kažką ne taip padariau unsure.gif
Atsakyti
aš irgi marui jautri, kolkas gerai dar viskas, vakar bliūdelį nunokusių net prirupšnojo mažoji, genėjau negailestingai, kad tik nesikabintų kas nereik, nors vaizdas gražus. Kaiminka lauke jau nusirovė, mano būrai dar gražūs. Gal dar kartą nupūst revusu nepamaišytų, bais bijau...
Atsakyti
Sveikos,
AČIŪ 4u.gif už naują temą .

AČIU Saintlina už pagyras, be jumis nebūtu mumis pomidorai tokie 4u.gif
Aš Ženuariją prisimenu kaip labai linksmą, ištikimą savo darbui ir darbščią moteriškę biggrin.gif

Tinka ji į mūsų tarpą mirksiukas.gif

QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 24, 13:03)
Jūračiuks, kokia veislė nuo apačios 3-čioj nuotraukoj? Tie labiau pailgi vaisiai. Sunku suprasti, kai daug nuotraukų.

Turiu pasiūlymą: jei galit, parašykit, nuotraukas keldamos, veislės pavadinimą ant nuotraukos arba fotkindamos užrašykit ant lapelio ir padėkit šalia. Aš prisifotkinau šiltnamyje gal 15, susikėliau į kompą- viskas susimaišė, neatseku kur kas, negaliu pasigirti biggrin.gif . Tai dabar kitąsyk teks turbūt užrašus prisegti prie vaisių doh.gif

Ten Corazonas.
Aš ir rašiau rasiau, konspektavau,konspektavau, o reikia kelti nuotraukas ir nepamenu kur koks. Kol stoviu šalia krūmo žinau blush2.gif

IR BANDŽIAU KELTI PO KIEKVIENU PARAŠYMU NUOTRAUKĄ, BET NESUSIKĖLĖ KAIP NORĖJAU , NEMOKU KAŽKO g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 24 liepos 2014 - 13:01