Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžiečių turgelis

Medus. Kopinėtas šiandien, dar skystas, surinktas iš įvairių pievų ir pamiškės augalų, arba pavasarinis, jau susikristalizavęs, surinktas iš įvairių pievų ir sodų žiedų.
Birželio 21d., ketvirtadienį, būsime Kaune, Panevėžyje. Norinčius pasmaližiauti prašau rašyti asmeninę žinutę su kontaktiniu tel.nr. iki šiandienos vakaro ir rezervuoti norimą kiekį. Kaina 5eur/kg.
Pasiėmimas sutartoje vietoje, į namus nevežame. Rašome PVM sąskaitas-faktūras (ūkininko ūkis).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 20 birželio 2018 - 09:29
Gydomasis žolelių tepalas Zudaifu nuo odos ligų
vartotojo įkelta nuotrauka
Parduodamas kinietiškas kūno kremas ZUDAIFU (giminingas YIGANERJING) skirtas ženkliai apmalšinti žvynelinės-psoriazės simptomus. Taip pat kremas tinka šioms odos ligoms: dermatitas, egzema, dilgėlinė, odos niežėjimas, aknė, alergija bei kita.
Kremas pagamintas iš natūralių sudedamųjų dalių, kinų medicinos receptas, nesukelia alergijos bei tinka naudoti visam kūnui.
Vartojimas: vartoti išoriškai, nuplauti odą ir išdžiovinti, tepti kremu probleminę odą 2 k/d. Nedidelį tepalo kiekį masažuojate, kol jis visiškai absorbuojamas. Kremą naudoti tik išoriškai, vengti patekimo į burną, akis.
Kremas turi lengvą šaldomąjį poveikį, mažina niežėjimą, paraudimą, pleiskanojimą, spuoguotumą. Taip pat padeda nuraminti odą po vabzdžių įkandimų ir alergijos metu.
Vienos tūbelės talpa 15 gr.
KAINA: 2,5 eur/vnt.
Siunčiu registruotu paštu.
Atsakyti

Parduodu meiles romanus. Visos knygos 15 euru. Dauguma naujos.
Jei domina, rasykite az
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Ieškau  pirkti knygų, Siuvimo pagrindai ir Kaip naudoti pritaikyti ir modeliuoti siuvimo iškarpas.

Atsakyti