Įkraunama...
Įkraunama...

SVR dermo active cosmetologie

user posted image
Lietuvoje pasirodė produkcija, apie kurią Lietuvoje radau labai mažai atsiliepimų. Gaminiai reklamuojami žurnaluose, jų radau vaistinės lentynose. Kas turite atsiliepimų kviečiu pasidalinti.
Gamintojo tinklapis: http://en.labo-svr.com/products/
Atsakyti
Sveikos, bandžiau daug ką, kol kas man labiausiai patinkanti ir tinkanti kosmetika. Mano oda labai jautri, linkusi į atopiją, o tuo pačiu mišri ir problematiška. Naudoju Lysalpha micelinį vandenį jau kelintą butelį, Lysalpha želė nuo spuogų (kai iškyla). O kai žandai ima niežėti gelbsti Topialyse palpebral kremukas, tokioj mažoj tūbelėj. Užsikabinau aš ant šitų produktų. Planuose dar daug kas, bet pasitaupyt finansų reikia.

Atsakyti
Išbandžiau parsisiųstą dušo žėlę SVR Provegol . Patiko, kad nėra SLS, kvapas neįkyrus. Tinkamas naudoti tiek vaikams, tiek suaugusiems
user posted image
Atsakyti
Kokia uzmirsta tema rolleyes.gif Nejaugi niekas nenaudoja SVR laboratories kosmetikos??
As papirkau Liftiane veido krema (lengvesne versija), Liftiane akiu ir lupu krema bei Hydracid20 kremuka, naudoju apie pora savaiciu, kolkas esu patenkinta. Lengvos priemones, turiu misria, laaaabai alergiska ir jautria oda, tai jokio dirginimo ar kitokiu negerumu nejauciu smile.gif Kaip ir kitu dermatologines kosmetikos priemoniu, taip ir SVR produktai bekvapiai, nes negaliu pakesti, kai atsidarius produkta nosi riecia astrus kvapai blink.gif
Atsakyti
Esu sunaudojus ne vena pakuote SVR Clairial SPF50+ Cream Brown Spots Very High Sun Protection 50ml
Labai geras. Vienas geriausiu is kada naudotu kremu su spf. Nera lipnumo jausmo kai uzsitepi ant odos. Kremas nedaro veida melyno atspalvio. Lengvai tepasi. Tikrai pirksiu vel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 16 balandžio 2017 - 17:42