Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai - perkam, parduodam, dovanojam

Ieskau,kas galetu skubiai ir greitai numegzti senoliui labradorui megztini i lauka. Susimokesim. Vilnius. Rasykit i az.
Atsakyti

 i 
1. Skelbimų tema yra skirta skelbimams, o ne paaikčiojimams (kokios gražios nuotraukytės) ar priekaištams (kokie negeri ir kvaili šeimininkai). Toleruojami tik tie komentarai, kurie suteikia skelbimui daugiau aiškumo.
Jei susidomėjote vienu ar kitu skelbimu, prašome pasinaudoti funkcija "rašyti nariui až".

2. Komerciniai skelbimai, produktų ir paslaugų reklamavimas, platinimas netoleruojamas, todėl tokios žinutės bus trinamos be atskiro įspėjimo. Dėl reklamos sąlygų prašome kreiptis į forumo administraciją el.paštu: reklama@supermama.lt.

3. Nuotraukas prašome kelti ne didesnes kaip 640x480 pikselių, kad neapsunkintumėt savo ir kitų forumo narių bendravimo. Per didelės nuotraukos bus ištrintos be įspėjimo.

4. Taip pat prašome nekartoti skelbimų kiekviename puslapyje.

5. Dedant skelbimus apie parduodamą šunų maistą, prašome aiškiai nurodyti pavadinimą, turimą maisto kiekį ir tinkamumo laiką.

Nariams, nepaisantiems šių reikalavimų, gali būti skiriami asmeniniai įspėjimai ar draudimai rašyti žinutes.
Moderatorė kykutė


Sena tema yra čia.
Atsakyti
Parduodami 2014.06.09 gime chichuachua veisles suniukai. 2 kalytes (juoda ir sviesi) ilgaplaukes ir patinelis (sviesus) trumpaplaukis.Mama trumpaplauke nuotraukoje (sviesi) sveria 2.5 kg,Tevas ilgaplaukis ir sveria 1.7 kg.
Suniukai jau savarankiski ir paskiepyti.Sunkiukai nereliai grazus ir guvus kaip ir teveliai.Teirautis telefonu 860005577

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 08 13, 22:22)
07.12 veislyne "Tai Fokstrotas" gimė trumpalaukių foksterjerų vada. Tėvai kilmingi, show linijų, tituluoti, nemedžioja. Šuniukai trispalviai, bus su LKD kilmės dokumentais, skiepyti, čipuoti, perspektyvūs parodoms, sportui ar tiesiog kaip kompanjonai. Galima rezervuoti kalytes.

www.tai-fokstrotas.lt
tai.fokstrotas@gmail.com

user posted image


Laisva VIENA kalytė.
Atsakyti
JOSERA Sensiplus 15 kg - 60 Lt (galioja iki 2015.06, likę 13,6 kg.)
NATURE'S PROTECTION Senior - 60 Lt (galioja iki 2015.10, pakuotė nepradaryta)

user posted image

Atsakyti
Veislynas parduoda ilgaplaukius rusų žaisliukų veisles patinėlius . Šuniukai į naujus namučius keliaus dehelmetizuotį, paskiepyti, turi visus reikiamus dokumentus LKD/FCI, su euro-vet.pasais, mikro-čipais.
Šuniukų tėvai su kilmės dokumentais, dalyvauja parodose. Tėvams atlikti PRA (akių)-norma ir Patella( kelio girnelės)-0/0 tyrimai.
Puikus geneologinis medis.
Visi mūsų veislyno šunys nereikalauja ypatingos priežiūros, pasižymi ypač gera sveikata, yra linksmi ir aktyvūs, meilūs ir labai gražūs. Laukiame tik rūpestingų ir atsakingų šeimininkų. Šuniukai jau gali keliauti į naujus namus, net į užsienį.
Smulkesnė informacija paskambinus telefonu. +370 650 22306
SMS neatsakau.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Parduodu visiškai naujas petnešas skirtas mažų veislių šuniukams. Dydį rašo 26-34cm. Spalva - rožinės. Visiškai naujos, net nebandytos. Kaina 22lt.
user posted image
Atsakyti
Pirkčiau palapinę parodoms, panašią kaip paveiksliuke. Rašykit až.

Palapinė
Atsakyti
sveiki, siauliuose pirkciau geros bukles guoli mopsui.
Atsakyti
Pomeranian
for for sale
Three beautiful boys
Born July 27, 2014
Tel +37060216466
Video can be viewed here:
https://www.youtube....h?v=Z7IRjT1sn0M

Trys nuostabūs berniukai

gimęs 27 liepa 2014

te. +37060216466

Video gali būti peržiūrėti čia

https://www.youtube....ch?v=Z7IRjT1sn0
Atsakyti
Birželio pabaigoje pasiėmėm iš priglaudos nuostabią labradorę, manėm kad ji šiaip su nedideliu viršsvoriu ir liūdna dėl pasikeitusių aplinkybių bet ji liepos 20 atsivedė du šuniukus. Mergytė neišgyveno, tai turim puikų jos šuniuką. Puolėm prieglaudos puslapyje ieškoti potencialaus tėvo ir radom šuniuko kloną, kuris kritiniu momentu tikrai buvo už-klydęs į prieglaudą ir grįžo pas šeimininkus. Taip kad ieškau namų Bondukui, kuris tikrai labradoriško charakterio -ieško žmogaus, guli prie kojų, ramus, moka būti vienas.Jei paskiepysim-norėčiau atgauti už skiepus,šiap bus dovanojams ar parduodamas už simbilišką mokestį. Svarbu kad patektų geras rankas. sudedu mamą, tetį ir Bonduko foto.
Atsakyti
Dvi baltos bulterjerų kalytės laukia savų šeimininkų. Mažylės gimusios 2014 04 08d., su LKD-FCI kilmės dokumentais, dehelmentizuotos, pilnai paskiepytos , sučipuotos ir su Euro pasais.
Kalytės labai draugiškos, linksmos, puikiai socializuotos. Viena tinkama parodoms/veisimui,miela, žaisminga, kita tiesiog būti puikiu draugu, stambi, švelni.
Tėvas: Noetic Delta Knight of Excalibur (Latvija) - puikaus charakterio, dirba žmonių paieškose, išsilaikęs paklusnumo egzaminą. Daugelio šalių čempionas (Multi-Inter čempionas) 2xBIG 1; BIS 1; BIS 2 !
Mama: Rainbow Connection Tanagros - taip pat labai puikaus charakterio, rami, švelni su vaikais ir kitais gyvūnais. Lietuvos-Latvijos jaunimo čempionė, Lietuvos-Latvijos čempionė; 2xBIG 2; BIG 1; BIS 2 ;BIG 3 ;BIG 4 ; JN BIS 5!
Abu tėvai turi sveikatos tyrimus (Inkstai, širdis, kelio girnelė - sveiki)

Prašau tik su rimtais ketinimais ir informacija apie save kreiptis telefonu
(į sms neatsakau) ar el.paštu: vilkobele@gmail.com
http://vilkobele.weebly.com/

user posted image
Atsakyti