QUOTE(Cola 777 @ 2014 10 21, 10:45)
Super skanus, kepti keptuveje, bet skonis priklauso dar nuo receptuko, ir ju produktu kokybes, net ir nuo miltu rusies, as savo recepta istobulinau, tai skonis nepakartojamas, neveltui sugrista pas mane vel ir vel, nors pilnas internetas pigesniu popsu. tai sako tie kiti daugiau primena keptus grybukus
Cake popsus daromi rankomis, man nepriimtina, dar nesu dariusi, tiksliau viena kart dariau, bet maniskiems nepatiko (buvo like biskvitu karameliniu nuo tortu, tai teko sunauduoti

O kad ligiau jos pdaryti, gerai tureti si aparaciuka , yra keliu didziu (galima dar panauduoti ir mesos kukuliams daryti

)
https://fbcdn-sphoto...d6f39f5b3b3ae0a
cia video (tik reklama praleisti reikia )
https://www.youtube....h?v=W7Af-Jyj20E
geras daiktas , per viena minute padarai net 21 vnt.
Gal galėtumėte ir mums savo Cake popsų receptuką parašyti
Sakote, kad priklauso net nuo miltų rūšies. Tai kaip žinot kurie jie geriausi?
Papildyta:
QUOTE(raima.ma @ 2014 10 20, 10:47)
2-3 dienas tai drąsių drąsiausiai. Tik ar vaikai iškentės nesuragavę

Kepu cake popsus ir iš tešlos (keksinės, biskvitinės) rankomis formuoju rutuliukus ir elektrinėje keptuvėje. Man labiausiai patinka keksų tešla, jų yra įvairių: pasibandai vieną, kitą ir išsirenki, kas labiausiai patinka. Su įdaru esu bandžiusi kepti, bet kažkaip nepasitvirtino pas mus.
Aptepu ne tik su tirpintu šokoladu, bet ir su pirktiniu glaistu, glazūra tortams, o taip pat su glazūra kaip grybukams: baltymas, rūgštelė, cukraus pudra.
Kiekių gramais surašyti negaliu, nes sveriu dažniausiai naujo recepto ingredientus 1-2 kartus, kartais matuoju šaukštais, o kitą kart ir "iš akies", nes pasakyti, kad 1 baltymui 250 g. cukraus pudros neteisinga, nes baltymai gali būti didesni ir mažesni, gal rūgštelė skysta, o ne milteliais, gal cukraus pudra kitos kokios firmos. Daug ką padarau intuityviai - Čia toms, kurios "alpsta" dėl gramų
O papuošimams cake popsų pasigooglinu - randu labai įdomių, ne tik pabarstukus ir gėlytę.
Sėkmės bandant.
Nusipirkau Cake popsų keptuvę, kepiau pagal ten pridėtą ir čia forume visi tą receptą mini. Neblogai gavosi, bet gal sausoki.
Rašote, kad kepate pagal keksų receptus. Ar keksų ir keksiukų receptai tai čia tas pats? Norėtųsi, kad parašytumėte jau jūsų išbandytą ir tikrai pavykusį receptą? Google gali daug receptų rasti, bet tuo ir naudingi forumai, kad čia ne popieriniai receptai, o išbandyti ir pavykę. Neturiu daug laiko dažnai kepti, bet vis pabandydavau kepti keksiukus pagal įvairius receptus. Tai kol kas tik 2 receptai patiko

Arba aš nemoku kažko kaip reikiant padaryti, gal išplakti ar dar kažko, bet man dažnai gaunasi sausi, sprangūs

Vienas receptas kur tikrai gavosi ir visiems skanus, ir lengvai pasidaro, tai su varške. Bet jis šlapias, sunkus ir net nelabai iškyla. Tai ar tinka toks receptas Cake popsams, ar jie laikysis ant pagaliuko, ypač kai mirkysi šokolade?