Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Minties gimnazija

Sveikos mamytes, noreciau isgirsti jusu nuomone apie minties gimnazija lazdynuose. kadangi kai neistojau i artimiausia mokykla savo rajone nunesiau prasyma i minties ir mane iskarto prieme , noreciau pasidometi , ar tikrai minties gimnazija yra tokia gera mokykla, kokia atrodo? jokio konkurjo jokio balu skaiciavimo nebuvo, tiesiog ishkarto pakisho sutarti ir paske kad jeigu persigalvosiu tai paskambinti, o taip jau priimta. galbut kieno nors vaikai joje jau mokosi ir gali pasakyti ar toje mokyklo aukshtas pazymiu vidurkis, ar zemas, ar tarp mokiniu nera daug narkomanu ir apaskritai. thumbup.gif
buciau labai dekinga uz nuomones!! cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fieber: 30 birželio 2006 - 09:29
sveiki... norejau isgirsti jusu atsiliepimus apie minties gimnazija... kas per tvarka ir kas per mokytojai ten dirba? bigsmile.gif pasakokit viska ka zinot apie siA mokykla...
Atsakyti
Gana daug komentaru apie sia gimnazija yra temokje prie mokyklu apie Azuolyno vidurine ir Minties gimnazija.
Atsakyti
Sveikos. Gal kieno vaikučiai lanko “Minties„ gimnaziją? Galėtumėte gal papasakoti apie ją? Nes mes norėtumėme ten pereiti. 4u.gif
Atsakyti
Mokosi mano sūnus, bet dar tik pirmas mėnuo smile.gif Kol kas mokytojai nepila piktybiškai blogų pažymių, nes žino kad iš skirtingų mokyklų su skirtingu paruošimu suėję vaikai ax.gif Mano vaikas ne iš stipriųjų mokinių, bet pareigingai lankantis ir neturintis elgesio problemų ( tikiuosi visada taip bus smile.gif )Todėl man labai patinka, kad čia neskirstomi į gabius ir negabius. Gabiems mokiniams Vilniuje tikrai yra kur mokytis. Didesnė bėda su lėtesniais, ne viską iš karto įsisavinančiais unsure.gif Žodžiu po 1 mėnesio matau geresnę savo sūnaus psichologinę būseną ir padidėjusią motyvaciją mokytis ir kažko siekti smile.gif O kaip bus toliau, matysim smile.gif
P.s. o dėl narkomanų, tai gal parašysit kokioj mokykloj jų nėra ? Šiandien gal nėra, o kas garantuoja kad rytoj neateis koks dėdulė ir nepasiūlys iš pradžių pigiai blink.gif Be to kodėl viskas suverčiama ant mokyklų ? Juk vyresniokai jau vaikšto į klubus, o ten... blink.gif
Atsakyti
O ar ten reikalingos uniformos?
Atsakyti
QUOTE(Smile123 @ 2010 10 18, 18:09)
O ar ten reikalingos uniformos?

Nereikia smile.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai siemiet apie sia gimnazija? koks vidurkis?
Atsakyti
Sveikos mamos, mes irgi zvalgomes gimnaziju, stojimo vidurkio ir kitu atsiliepimu. Tiesa pasakius esu visai pasimetus sad.gif O jei vaikutis neistoja i jokia gimnazija, tuomet ieskot viduriniu m-klu?
Atsakyti