Įkraunama...
Įkraunama...

menstruacijų pasikeitimas

Laba diena,

Mano situacija tokia:

Po KT nutraukimo jau pusę metų ciklas nereguliarus [30-40 d.], bet mėnesinių pobūdis vienodas: pirmas 2 dienas gausios ir skausmingos, po to 3-4 dienas saikingesnės.

Paskutinės mėnesinės atėjo praėjusį penktadienį [birželio 23 d.], 34-ą ciklo dieną. tačiau jos tetrūko vos 2 dienas: pirmą diena kaip paprastai - skausmingai ir gausiai, antrą dieną žymiai mažiau, vakarop išvis beveik pasibaigė, po to 2 dienas labai nežymiai tepliojo.

Persigandau, kad čia gali būti ne menstruacijos, ir šį antradienį [birželio 27 d.] padariau kraujo HCG testą; rezultatas 1,51.

Šiandien [birželio 30 d.] ramybei pasidariau dar ir naminį testą - neigiamas. Tačiau jau kelios dienos pasibaisėtinai svaigsta galva, skauda pilvą kaip prieš menstruacijas ir pykina.

Be to, šiandien pasimatavau BT - 36,9 [tiesa, anksčiau niekad BT nematavau, tad galėjau padaryti ką nors netaip ir šis rodiklis gali būti netixlus į bet kurią pusę].

Dabar dar kartą važiuosi pasidaryti HCG kraujuje [nes viena ginekologė Internetu pasakė, kad HCG vertinamas dinamikoje].

Bet norėčiau paklaust: kaip Jūs galėtumėt pakomentuoti mano situaciją?

Labai ačiū

Atsakyti
Jei ciklas toks nereguliarus, galima galvoti kad dažniausiai nevyksta ovuliacija. Tuomet būna hormoninės pusiausvyros sutrikimai, kurie ir sukelia tokius skirtingo pobūdžio kraujavimus. Nemanau, kad būtumėte nėščia.
Siūlyčiau bent tris ciklus pamatuoti BT, kad išsiaiškinti, ar ovuliacija vyksta.
Atsakyti