Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nori kitos

Sveikos. Pameginsiu kuo trumpiau ir aiskiau papasakoti situacija. Su vyru esame desimt metu. Nebuvo tobuli musu santykiai pradzioje, taciau veliau viskas buvo puiku. Kalbedavomes daug ir ivairiom temom. Karta kalbejom apie svingeriavima.. Nuomones rodos nesutapo, taciau veliau priejome isvados, kad butu galima tai daryti , tik nesikeiciant partneriais. Susiradom kita pora, panasaus amziaus ir emem taip leisti laika. Viskas buvo puiku, musu lovos reikalai niekda nebuvo tokie geri, bet tik trumpam... Veliau pajutau kai ka kitka... Kad jis iesko poros, su kuria keistumemes partneriais, pasakiau, kad nelabai to noreciau. Tada prasdejo atsalimas.. Jei pamato, kokia moteri, matau, kaip jis ziuri i ja, matau, kaip visada apie kazka masto. Paklausiau jo, arnjis manes nepavydetu kitam vyrui, pasake, kad pavydi manes, bet tokiu atveju nebutu pavydo.. Gyvenu emociskai siaubingai. Jauciu, kaip jam reikia ir norisi kitos moters... Musu gyvenime siuo metu yra toks laikotarpis, kai tam tikruose dalykuose reikia priimti svarbius sprendimus, o beda tame, kad nebepasitikiu tuo zmogumi, kad galeciau kartu priimti sprendimus... Merginos ka jus galvojate? Gal man jam pasiusti pasala, kita moteri, paziureti ar jis nekris i lova su pirma pasitaikiusia?
Atsakyti
QUOTE(Lina3579 @ 2014 09 02, 14:34)
Sveikos. Pameginsiu kuo trumpiau ir aiskiau papasakoti situacija. Su vyru esame desimt metu. Nebuvo tobuli musu santykiai pradzioje, taciau veliau viskas buvo puiku. Kalbedavomes daug ir ivairiom temom. Karta kalbejom apie svingeriavima.. Nuomones rodos nesutapo, taciau veliau priejome isvados, kad butu galima tai daryti , tik nesikeiciant partneriais. Susiradom kita pora, panasaus amziaus ir emem taip leisti laika. Viskas buvo puiku, musu lovos reikalai niekda nebuvo tokie geri, bet tik trumpam... Veliau pajutau kai ka kitka... Kad jis iesko poros, su kuria keistumemes partneriais, pasakiau, kad nelabai to noreciau. Tada prasdejo atsalimas.. Jei pamato, kokia moteri, matau, kaip jis ziuri i ja, matau, kaip visada apie kazka masto. Paklausiau jo, arnjis manes nepavydetu kitam vyrui, pasake, kad pavydi manes, bet tokiu atveju nebutu pavydo.. Gyvenu emociskai siaubingai. Jauciu, kaip jam reikia ir norisi kitos moters... Musu gyvenime siuo metu yra toks laikotarpis, kai tam tikruose dalykuose reikia priimti svarbius sprendimus, o beda tame, kad nebepasitikiu tuo zmogumi, kad galeciau kartu priimti sprendimus... Merginos ka jus galvojate? Gal man jam pasiusti pasala, kita moteri, paziureti ar jis nekris i lova su pirma pasitaikiusia?

Mylėdavotės kitai porai matant ar kaip?
Lina, kiek suprantu, jums 35 m, jei jums nepriimtini tokie dalykai kaip svingeriavimas, tai ir sakykit tam savo vyrui tiesiai - šviesiai. Jei jums tai nepriimtina, tai manot pasijusit laimingesnė sutikdama. Pati rašot. kad jaučiatės siaubingai
Na o dėl pasalos, nepamėginus - nesužinosit, tik ar pagalvojot jau, ką su tuo žinojimu veikst?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 02 rugsėjo 2014 - 14:37
Taip, salia kitos poros.
Atsakyti
Aš manau, jog jis jūsų sutikimą svingeriauti be "keitimosi partneriais" tyliai mintyse laikė laipteliu į "keitimąsi partneriais".
Manė, jog laikui bėgant apsigalvosite, ir tiek.
Ką daryti dabar? Nežinau.
Džinas iš butelio jau paleistas.
Atsakyti
O Jūsų vyras daug parterių turėjo iki Jūsų?
Atsakyti
Jei as suzinosiu, jog jis atstums kita moteri, as busiu rami, ir patikesiu jo zodziais, as kalbu apie moteri kaip kabliuka zuvelei pagauti. Jei jis neatsispirs pagundai, vadinasi nebeverta su juo daugiau buti ir mano dvejones bet kokiu atveju i viena ar kita puse issisklaidys.
Papildyta:
QUOTE(Galė @ 2014 09 02, 15:42)
O Jūsų vyras daug parterių turėjo iki Jūsų?

Taip, mano vyras tikrai buvo pakankamai paseles... Ir partneriu turejo tikrai ne penkias.
Atsakyti
QUOTE(Lina3579 @ 2014 09 02, 14:46)
Jei as suzinosiu, jog jis atstums kita moteri, as busiu rami, ir patikesiu jo zodziais, as kalbu apie moteri kaip kabliuka zuvelei pagauti. Jei jis neatsispirs pagundai, vadinasi nebeverta su juo daugiau buti ir mano dvejones bet kokiu atveju i viena ar kita puse issisklaidys.
Papildyta:
Taip, mano vyras tikrai buvo pakankamai paseles... Ir partneriu turejo tikrai ne penkias.

Gerai, o kas bus ta žuvelė? Kur jie susitiks , kur pasidul...mašinoje?
Atsakyti
QUOTE(Lina3579 @ 2014 09 02, 15:46)
Papildyta:

Sakok pavydėtų jūsų, bet leistų dulkintis (mylėtis man čia žodis netinka) jo akivaizdoje su kitu, tai ko dar galima pavydėti doh.gif
Neįsivaizduoju, kaip mylitis žmoną vyras, galėtų stebėti ją besiraitančią su kitu doh.gif
Manau sutiks , nepraleis progos su kita, jei jau pimpalas smegenis valdo g.gif
O jūs pati asmeniškai, ar gerai jautėtės šalia tos kitos poros, koks jūsų požiūris į keitimąsi poromis. Atsakykit sau nuoširdžiai ir žinosit, kaip elgtis.
Atsakyti
Del "zuveles"... meginau mastyti, kas galetu tuo klausimu padeti... is pazystamu rato nera tokiu, kadangi cia reikia buti dar ir geru aktoriumi.. Pvz as tokiu klausimu be problemu galeciau kazkuriai padeti moteriai ir pabut ta zuvele.. Nezinau kur tokia rast, kuria pasitikeciau , ta prasme, kad nesusimetys ... Kur jie susititks pirma karta cia yra maziausia problema, o kur jie ta darys ir kaip ta darys priklausys ne tik nuo "zuveles" , bet ir nuo jo... Sakau, gyvenime tokia situacija, kad as dabar turiu ji patikrinti...
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2014 09 02, 14:53)
Sakok pavydėtų jūsų, bet leistų dulkintis (mylėtis man čia žodis netinka) jo akivaizdoje su kitu, tai ko dar galima pavydėti doh.gif
Neįsivaizduoju, kaip mylitis žmoną vyras, galėtų stebėti ją besiraitančią su kitu doh.gif
Manau sutiks , nepraleis progos su kita, jei jau pimpalas smegenis valdo g.gif
O jūs pati asmeniškai, ar gerai jautėtės šalia tos kitos poros, koks jūsų požiūris į keitimąsi poromis. Atsakykit sau nuoširdžiai ir žinosit, kaip elgtis.

Taigi buvo paapie panašią situaciją diskutuota. Apsikeitė partneriais, nes vyras norėjo, o po mėnesio vyras pareiškė , kad ji kur... ir turi kitą rimtą moterį. Manau, tai gali būti pretekstas skyryboms.

Lina, patikrinate, sugula, kas tada bus?
Patikrinate-nesugula. Viskas gerai tada? Priimsite svarbius sprendimus, o po mėnesio jis vėl norės keistis poroms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galė: 02 rugsėjo 2014 - 15:00
QUOTE(Lina3579 @ 2014 09 02, 15:54)
Del "zuveles"... meginau mastyti, kas galetu tuo klausimu padeti... is pazystamu rato nera tokiu, kadangi cia reikia buti dar ir geru aktoriumi.. Pvz as tokiu klausimu be problemu galeciau kazkuriai padeti moteriai ir pabut ta zuvele.. Nezinau kur tokia rast, kuria pasitikeciau , ta prasme, kad nesusimetys ... Kur jie susititks pirma karta cia yra maziausia problema, o kur jie ta darys ir kaip ta darys priklausys ne tik nuo "zuveles" , bet ir nuo jo...  Sakau, gyvenime tokia situacija, kad as dabar turiu ji patikrinti...

Jei naudojasi internetiniais pažinčių portalais ar kažkuo pan., apsimeskite kitu asmeniu ir bandykite "kabinti". Jei pasirašys "susitikimui dviese", tai kaip ir viskas aišku.
Bet ar tikrai to norite?
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 09 02, 15:03)
Jei naudojasi internetiniais pažinčių portalais ar kažkuo pan., apsimeskite kitu asmeniu ir bandykite "kabinti". Jei pasirašys "susitikimui dviese", tai kaip ir viskas aišku.
Bet ar tikrai to norite?

Susitikimas dviese-dar ne viskas aišku. Gal ateis kokia 2x2 ir jis net nelips ant jos.
Atsakyti