Įkraunama...
Įkraunama...

Praeinamieji balai į MRU magistrantūrą

pasidalinkit patirtim kokie praeinami balai buvo pernai ar uzpernai stojant i MRU magistrantura i neakivaizdines ir dienines studijas? mazdaug kokio konkursinio balo reikia?
kur buvo didziausias ir maziausias konkursas? ax.gif

as siemet bandau stoti thumbup.gif
Atsakyti
as ir siemet bandau stoti, bet nezinau kaip pavyks, nes is VPU su 18.00 ar 17.89 labai daug. Klausiau konsultanto, tai sake, jog i dienini konkursai didesni, o i neakivaizdini mazesni buvo pernai, kaip siemet bus neaisku. Stoju i neakivaizdini, pasakiau kad mano balas 16,63, sake tureciau istot, nes ir su 15,33 istojo. Konkreciau nieko negaliu atsakyk.
Atsakyti
O kaip jie skaičiuojasi, ar susideda visi ir dalinasi, ar kaip kitaip? Gal prie valstybinio egzamino dedas kitų pažymių vidurkis?
Atsakyti
Stojant į magistrą:
Konkursinį balą sudaro dviejų dalių suma:
- baigiamųjų egzaminų ir (arba) baigiamojo darbo pažymių aritmetinis vidurkis, padaugintas iš 0,8;
- likusiųjų diplomo priedo pažymių aritmetinis vidurkis.
Sudeda šitus du skaičiukus ir gauna tavo stojamajį balą mirksiukas.gif
ir dar žiūrint kur stoji ir kokios krypties bakalaurą turi, nes stojantiesiems į viešojo administravimo, mokesčių administravimo, savivaldos institucijų administravimo, muitinių administravimo, aplinkos apsaugos politikos ir administravimo ir Europos Sąjungos politikos ir administravimo studijų programas bei jų specializacijas ir baigusiems viešojo administravimo krypties studijų programas prie konkursinio balo papildomai pridedamas 1 balas.
ir stojantiesiems į socialinio darbo ar vaiko teisių apsaugos studijų programas ir baigusiems socialinio darbo krypties studijų programas prie konkursinio balo papildomai pridedamas 1 balas.


Papildyta:
ir dar va ką radau :
Stojant į teisės ir policijos veiklos, ekspertinių tyrimų, teisės ir muitinės bei mokesčių institucijų veiklos bei teisės ir penitencinės veiklos magistrantūros neakivaizdines studijas pirmenybė taikoma dirbantiesiems pareigūnams pagal pasirinktą studijų programą. Jų konkursinis balas dauginamas iš svertinio koeficiento 2.

Papildyta:
QUOTE(stirniuke @ 2006 06 30, 14:40)
Klausiau konsultanto, tai sake, jog i dienini konkursai didesni, o i neakivaizdini mazesni buvo pernai, kaip siemet bus neaisku.

Šiemet stojant į neakivaizdinį skyrių prašymų ryškiai daugiau nei į dieninį. Iš viso į dienines magistro sudijas bendras prašymų skaičius apie 2000, o į neakivaizd. 9000 doh.gif . Pasirenkamumą į atskiras sritis galit pažiūrėt ČIA spauskit ant PROGRAMŲ PASIRENKAMUMAS (I etapas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 02 liepos 2006 - 10:33

Taip, i neakivaizdini stojanciu daugiau, i dienini maziau, kalbejau apie balus, kad stojanciu i dienini balai aukstesni, nesvarbu, kad i neakivaizdini daugiau prasymu, bet i ten galima praeiti su zemesniais balais
Atsakyti
aš irgi padaviau smile.gif man irgi sakė,kad turėčiau kažkur įstot (mano balas 14,85) taip pat sake,kad iš VPU geri balai,bet jie dažniausiai stoja į dieninį wink.gif ir dar-labai priklauso nuo to,kokia programa pasirinkai smile.gif aš girdėjau,kad įstojama ir su 13,50 smile.gif mano draugė įstojo su 14,15 (čia pernai) ax.gif
o rie 9000 tai kaip suprantu ne prašymų vienetai,o pretendavimas į tam tikras vietas. pa,pvz Marytė, Onutė ir Aldutė nešė prašymus į MRU: Marytė - į Teisė ir ES Teisę, Onutė į Viesąjį administravimą ir Teisę, o Aldutė Į ES teisę ir Viesąjį administravimą , taigi,viso yra 6 pageidavimai smile.gif,nors davė trys merginos. Tikiuosi supratot ka norejau pasakyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 02 liepos 2006 - 22:28
o jau siandien eiles ilgumas prie priemimo komisijos doh.gif
gyvatele issiraicius eile pirmo auksto foje, ant laiptu ir dar antram aukste wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukaz @ 2006 07 03, 15:06)
o jau siandien eiles ilgumas prie priemimo komisijos  doh.gif
gyvatele issiraicius eile pirmo auksto foje, ant laiptu ir dar antram aukste  wacko.gif

aš buvau prieš dvi savaites, tai elių visai nebuvo. kažin ar į Jūrų teisės magistrantūrą galima įstot su 14. su tokiais balais gėda buvo kitur ir paduot.Ar ten sunku mokytis neakivaizd.
Atsakyti
mano brangiausias šiandien eilėj stovi - nuo pirmos valandos, dar iki dabar nepriėjo, sakė, dar kokią gerą valandą lauks verysad.gif , ir dar tikisi su 13,7 praeit...
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2006 07 03, 17:03)
aš buvau prieš dvi savaites, tai elių visai nebuvo. kažin ar į Jūrų teisės magistrantūrą galima įstot su 14. su tokiais balais gėda buvo kitur ir paduot.Ar ten sunku mokytis neakivaizd.

jei neduosi dėl to,kad gėda gali daug prarasti...taip,kad duok ir bandyk smile.gif ir dar-labai daug žmonių įstoja tuo vadinamuoju antruoju etapu ax.gif
Atsakyti
O kaip suprasti II etapas. ten man paaiškino, kad praktiškai jo kaip ir nebūna, nes visi pirmu sustoja.
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2006 07 03, 19:29)
O kaip suprasti II etapas. ten man paaiškino, kad praktiškai jo kaip ir nebūna, nes visi pirmu sustoja.

Aš įsivazduoju, kad tie, kuriuos priėmė pirmajame etape, bet jie nesudarė su universitetu sutarties, jų vieta lieka laisva, ir tuomet vykdomas II etapas į laisavs vietas.
O su kiek balų stojat i ekonomikos magistrantura neakivazdini?
Atsakyti