Cia atsakysiu apie Bahar. Man tai ji simpatiska. Tiesa, KPA labai pridazyta, tai kai suzinojau kiek jai metu, vos nenugriuvau, nes maniau, kad su Tuba jos tikrai vienmetes

Bet kur jos foto buna su kukliu makiazu tai man visai grazi Tuvana ir metu maziau atrodo. Tik va , jeigu ji su Enginu tikrai pora, tai kazkuom man jie nelimpa

Man ji jam kazkokia perfyfiska
O siaip jeigu vien tik isorini grozi vertinti, tai isvaizdos prasme man Tuvana ir aktore, kur Pinar vaidina, tikrai simpatiskos. Tuba tai aisku man tarp ju grazuole be konkurencijos

Bet Asli kaip aktore patinka, tai nekreipiu demesio i isvaizda, o Pelin siaip tokia faina padriuske, kad iskart simpatiska pasidaro
O vyrai tai visi man cia simpatiski. Netgi Metinas, kuris visai ne grazuolis, bet kazko tokio turi

ai isskyrus Svirduli Merta. Kazkaip Kuzej Gunej jis man dar puse bedos buvo, o cia, tai kazkoks kaip apsiputes visalaika. Zodziu baisus. Bet, aisku, didziausios mano simpatijos tai komisarui atitenka
Papildyta:Jeigu bus ryt sokis, tai, apart, komedijos kazin ar kas gero gausis
https://www.youtube....h?v=NR3hlzfCCAgPapildyta:Ziuriu dabar Tuvanos fotkes, turbut teisybe ruses sako, kad ji yra plastiniu prisidarius
va cia ji man labai simpatiska, tokia paprasta panele
Papildyta:o cia tai pas ja net nosis kitokia