Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Dark Elf @ 2014 11 06, 05:47)
Man reiikia ausiniu garintuvo..mb plansetke :-D dar galvoju apie siurbliuka biggrin.gif

kas yra ausinių garintuvas ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 11 06, 17:12)
Dykai už tuos lipdukus duos?

Neee.. dadet pinigu reikes smile.gif

Taure.. kablelio neparasiau smile.gif beraste tikra..nepamirskit to :-D
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 11 07, 10:22)
Neee.. dadet pinigu reikes smile.gif

Taure.. kablelio neparasiau smile.gif beraste tikra..nepamirskit to :-D

Aš irgi pasijutau visiškai atsilikus nuo gyvenimo, nežinodama kas yra ausinių garintuvas blink.gif biggrin.gif bet nedrįsau klaust... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 11 04, 20:56)
Duokit merginos man statoil lipduku biggrin.gif DAAAUG biggrin.gif

aš irgi ten keletą dalykų nusižiūrėjau: žibintuvėlį, garintuvą, bluetooth ausines. bet man prie pat darbo kaip tyčia Neste... ir šiaip aš automatines degalines paprastai renkuosi, o tokiose lipdukai nepriklauso g.gif

QUOTE(Shalimar @ 2014 11 05, 15:05)
Siaip uzmaciau.. Kam atrodo, kad pas mus vairuoti sudetinga biggrin.gif

bet tai kiek tolerancijos bigsmile.gif mums dar mokytis ir mokytis. manau, kad LT tokią sankryžą tuoj pat uždarytų dėl pastovių avarijų rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Dėl automobilio palikimo stovėti noriu paklaust. Paliekat laisva ar pirma pavara?
Atsakyti
Pirma pavara.
Atsakyti
Kai vazinejau su mechanine tai laisva ir rankinis, o db su automatu, tai parkingas ir rankinis. Bent mane instruktorius mokino, kad rankini butina uztraukti bet kokiu atveju. smile.gif
Atsakyti
Vyras palieka laisva, instruktorius pirma. Kažką aiškino kodėl, bet nebeatsimenu. O geriems šalčiams užėjus, sakė, ir rankinio geriau netraukt, nesant būtinybei.
Atsakyti
rankinis ir pavara. Rankinis butinas ir pavara dar del atsargos, kad nenutemptu vagys smile.gif
Sian teko pavairuot nakti, labai nepatiko, ypac paskui vaziuojantys ir per veidrodelius akinantys. Ir priešais važiuojantys ir akinantys nepatiko, nu žo, viskas nepatiko... Bet pati sau patikau, kad viskas baiges gerai smile.gif
Atsakyti
Rankini ir pirma pavara smile.gif Dukros masina tik ant rankinio (nes bijau,kad ji uzsives nepatikrinus,nors sake,kad tikrina-ypac po manes smile.gif ).Jei ikalneje/nuokalneje,tai dar ir ratus susuku smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(off-line @ 2014 11 07, 22:33)
Vyras palieka laisva, instruktorius pirma. Kažką aiškino kodėl, bet nebeatsimenu. O geriems šalčiams užėjus, sakė, ir rankinio geriau netraukt, nesant būtinybei.

Traukiu visada ir dar neteko tureti del to problemu,ilgiausiai per salcius stojo dvi savaites uztrauktu rankiniu,niekas neprisalo ax.gif bet mano masinos rankinis tvarkingas,karta per metus darau galiniu stabdziu ir rankinio profilaktika (perrenkamas ir sutepamas/sureguliuojamas visas mechanizmas).
Atsakyti
Visados jungiu rankinį. Nuo pradžių taip pripratus smile.gif Mb beveik niekad nejungia rankinio gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2014 11 07, 17:57)
Kai vazinejau su mechanine tai laisva ir rankinis, o db su automatu, tai parkingas ir rankinis. Bent mane instruktorius mokino, kad rankini butina uztraukti bet kokiu atveju. smile.gif

O ar reikia automatui rankinio? As uztraukiu tik del to, kad buvo segedes, uzrudijes, servise sake, kad daznai nutinka, kai labai retai naidoji, todel naudok smile.gif
Atsakyti