QUOTE(speedy @ 2014 11 01, 13:46)
1. No frost arba low frost tik saldiklyje.
No frost - šaldiklio nereikia atitirpinti. Low frost - tai kad vos ne visi likę dabar - ala belekoks "frost".
2. 0 zona, 3. drėgna zona daržovems
Jei 0 zona, tai yra ir drėgna daržovėms ir sausa mėsai. Tada viskas yra kaip reikiant.
4. Kokybiskos lentyneles.
Pas visus dabar "kokybiškesnės nei kitų", nepabandęs-nesuprasi, pabandysi-bus vėlu. Gal BSH sakyčiau ...
5. A+ ar daugiau.
Visi jie tokie dabar ...
"Veltinis" čia, kas ką norės įbrukti, tą ir siūlys. Sėkmės
Jooo, penas pamąstymams
Tai padekit man išsiaiškint, ar man reikia no frost, ar tiks "belekoks frost" : karta per 2 metus atitirpint aš ne prieš, bet, jei vaikai mėgsta padarinėti ir atidarę spręsti, kurių jie uogų šiandien nori, mano pasirinkimas turėtų būti kuris?
Na, su ta 0 zona išvis jau nieko nesuprantu: tipo tas pats stalčius ir mėsai ir daržovėms? Mėgstu pirkti mėsą turguj penktadienio ryte, bet kartais, dėl audringų savaitgalių

gaminti ją užsiimu tik pirmadienio pavakary. Norėtųsi kad ji nepašvinktų neįkišus jos į šaldiklį. TUO PACIU metu tikiuos, kad ir daržovėm atsiras šaldytuve vietos. Bet gi 0oC joms jau kaip ir nelabai? Ar ten ne 0, o kokie +6?
Tai kad viskas būtų su ta mėsa, agurkais ir krapais gerai,

ko man reikia? Biofresh, cool select zone, chill box ar dar kokio velnio? Nervina tie ju pavadinimai, nieko aiškaus