Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Dėkojame už užsakymus ir kantrybę laukiant savo prekyčių, tikimės, kad ir toliau taip smagiai bendradarbiausime wub.gif wub.gif

Siūlome pirkti šiose parduotuvėse:

GAP/Old Navy/BananaRepublic/ Piperlime (ON 20% komisiniai)
www.armani.com
www.ralphlauren.com (www.polo.com)
www.drjays.com
www.djpremium.com
www.calvinklein.com
www.cku.com
www.alloy.com
www.macys.com ("taxai" taikomi kosmetikai ir aksesuarams)
www.bloomingdales.com ("taxai" taikomi kosmetikai ir aksesuarams)
www.nordstrom.com ("taxai" taikomi kosmetikai ir aksesuarams)
www.saksfifthavenue.com ("taxai" taikomi kosmetikai ir aksesuarams)
www.neimanmarcus.com ("taxai" taikomi kosmetikai ir aksesuarams)
www.anthropologie.com
www.bodenusa.com
www.freepeople.com
www.halebob.com
www.store.diesel.com
www.guessfactory.com
www.guess.com
www.gbyguess.com
www.bebe.com
www.shoes.com
www.aldoshoes.com
www.zappos.com
www.stevemadden.com
www.heels.com
www.babyphat.com
www.ae.com
www.ardenb.com
www.nike.com
www.express.com
www.wilsonsleather.com
www.bluefly.com
www.endless.com
www.toryburch.com
www.bostonproper.com
www.metrostyle.com
www.venus.com
www.dillards.com
www.amazon.com
www.yoox.com (taxai aksesuarams)

Prekės tik vaikučiams:

www.gymboree.com
www.carters.com
www.gap.com

Prekės besilaukiančioms vaikučių nestuke.gif
www.mimimaternity.com
www.motherhood.com
www.oldnavy.com (20% komisiniai)
www.gap.com
www.apeainthepod.com

Galim užsakyti ir iš elektronikos parduotuvių:
www.bestbuy.com
www.officedepot.com
www.compusa.com

Kosmetika, vitaminai, maisto papildai:
www.beautyencounter.com
www.clinique.com (yra taxai)
www.tanforless.com
www.sephora.com (yra taxai)
www.drugstore.com
www.alkaitis.com
www.mariobadescu.com
www.sleekhair.com
www.thebodyshop.com (yra taxai)
www.bareescentuals.com (yra taxai)
www.uniquelyemu.com
www.vitacost.com
www.gnld.com (yra taxai)
www.maccosmetics.com (yra taxai)
www.esteelauder.com (yra taxai)
www.lancome.com (yra taxai)
www.fragranceshop.com

Isparduotuves:
www.modnique.com
www.ideeli.com
www.ruelala.com
www.hautelook.com (yra taxai aksesuarams ir kosmetikai)

Galite siūlyti ir savo išsirinktas parduotuves 4u.gif
RŪBAMS IR BATAMS PAPILDOMI MOKESČIAI (TAXAI) MŪSŲ VALSTIJOJE NETAIKOMI

Užsakymo sąlygos:
Prekės kaina + 15% komisiniai + siuntimas JAV (jei mokamas) + siuntimas į LT
Siutimas į Lietuvą kainuoja $14 už 1kg ($1.4 už 100 gramų), dideliems, bet lengviems daiktams (žaislams, crocsams ir pan.) skaičiuojame $16 už 1kg ($1.6 už 100 gramų)

Prekes siunčiame per EMS, siuntinukai pagal pašte nurodytus terminus turėtų atkeliauti per +/- 6 dienas, deja, ne visada tai pasitvirtina (ypatingai artėjant didžiosioms šventėms siuntinukai gali užtrukti ilgiau). Visas siuntimo į LT išlaidas apmokate jūs.

Siuntėjas atsakingas už prekių išsiuntimą iš JAV, už riziką susijusią su prekių gavimu ar papildomus mokesčius atsakingas prekių gavėjas.
Po išsiuntimo iš JAV, už siuntinį neatsakome.

Į mažesnius miestukus siuntinukus išsiuntinėjame jau Lietuvoje paštu. Už siuntimą Lietuvoje moka prekių gavėjas.

Galutinę kainą pasakysiu, kai gausiu prekes ir žinosiu, kiek sveria.
Gavusi apmokėjimą į LT sąskaitą, prekes išsiųsiu jums.

Kadangi dolerio kursas šiuo metu labai nepastovus, nustatyti fiksuoto kurso negalime. Skaičiuoju tos dienos, kai darau paskaičiavimus, kursu + 5 centai. Didesnis kursas skaičiuojamas dėl to, kad nemažai kainuoja pinigėlių persiuntimas iš Lietuvos į JAV.

Nesumokėjus per 4 dienas, mokėjimo suma perskaičiuojame nauju kursu (jei dolerio kursas pakils).

Darydamos pavedimą, nurodykite savo miestą, nick'ą ir už kurią siuntą mokate.

Uzsakymus siuskite i linelislt@gmail.com. Butu labai saunu, jei laiskelio pavadinimo eiluteje nurodytumete savo nick'a, miesta ir parduotuves pavadinima. Aciu!

Visus uzsakymus patvirtiname elektroniniu pastu, padarius uzsakyma irgi pranesame, kad uzsakyta. Atsiprasome, jei laiskucio is musu negaunate is karto, del laisku kiekio bei Lietuvos ir JAV laiko skirtumo ne visada pavyksta atsakyti tik gavus laiska.

BENDRA TEMOS FOTKI IŠPARDUOTUVĖ

Čia galite pasiūlyti sau netikusias prekes (pirktas per mus), rašykite mums į e-pasta, duosime prisijungimo duomenis 4u.gif

BENDRA TEMOS SM ISPARDUOTUVE

Perkam toliau drinks_cheers.gif

Rudaplauke, Savita1 ir Ciurlionis 4u.gif

Atsakyti
Galvojau, ir uzdesiu nr.1 taure... ale kaimas gi, nerandu, kur yra lotuliukas.gif

Mergaites, gal vyrisku-paauglisku kerzu kokiu idomesniu pasiltintu uzmatet??? vaikis uzsigeide, sakiau, reiks ieskot smile.gif
Atsakyti
Lyn, pasirodyk, kokius ten batukus ėmei iš Yoox? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 09 26, 08:30)
Lyn, pasirodyk, kokius ten batukus ėmei iš Yoox? bigsmile.gif

aha, smalsu smile.gif)) bet jau tikrai pazadu sau, jei netiks man siti batai, daugiaui niekad niekad is yoox nepirksiu batu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 26 rugsėjo 2014 - 07:38
QUOTE(spygliz @ 2014 09 25, 23:01)
Aciuuu... vaje, jei tau M geras tai man 100% s reikia net ir m tiktu. Aciuuuu!!! Uzsipirkus ju, gal viena parduot nori  biggrin.gif man sportinis interesas neleidzia pirkt bent be keliu % off. Saks uzsiregistravau laukiu gal atsius koda ir taikys CG smile.gif

Planavau tikviena Kensington pirkti, bet kai uztikau ta puslapiuka kur CG su 40 off buvo, is gobsumo uzsipirkau ir trumpesne biggrin.gif
Del siltumo buvo labai isgirtas Mystique modeliukas, bet ji labai ilga, man jauciu tik ugg islistu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 26, 08:32)
aha, smalsu  smile.gif))  bet  jau tikrai pazadu  sau,  jei  netiks  man  siti  batai, daugiaui  niekad  niekad  is  yoox  nepirksiu  batu biggrin.gif 

Aišku smalsu biggrin.gif Labai gražūs batai, tikiuosi, kad tiks ir neatmuš Tau ūpo 4u.gif Nes man tai batai iš Yoox liuks, ypač aulinukai visokie wub.gif
Manęs nieko nenori paklausti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 09 26, 08:48)
Aišku smalsu biggrin.gif  Labai gražūs batai, tikiuosi, kad tiks ir neatmuš Tau ūpo 4u.gif  Nes man tai batai iš Yoox liuks, ypač aulinukai visokie wub.gif
Manęs nieko nenori paklausti? mirksiukas.gif

nu ir as labai tikiuosi, kad tiks biggrin.gif nes labai man irgi foto grazus smile.gif o is yoox esu pirkusi kokias 5 poras batu ir tik vienus esu pasilikusi , va situs
user posted image

noriu noriu, bet zinok po paskutinio aspilankymo aps tave, kai nubraukiau su praktiskai nuliova masina ir dabar laukiu, kada atiduosiu remontui, upo vaziuot mazai biggrin.gif bet nuo zioplumo vaistu nera biggrin.gif aisku laukiu pakvietimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 26 rugsėjo 2014 - 07:56
Jau??!! Dezutes smile.gif Sandrixxx ??!!!
Atsakyti
Kaip HALE BOB megztukai ar didinti? jei tarp M-L dėviu, kokį geriau pirkt?

Atsakyti
Loren, gal bus dezutes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2014 09 26, 08:53)
noriu  noriu, bet zinok  po  paskutinio aspilankymo aps  tave, kai  nubraukiau su  praktiskai  nuliova  masina  ir  dabar  laukiu,  kada  atiduosiu remontui,  upo vaziuot  mazai biggrin.gif  bet  nuo zioplumo vaistu nera biggrin.gif aisku laukiu pakvietimo  mirksiukas.gif

Kaip nefaina verysad.gif žinau, kad sunki padėtis vakare su parkavimu, su įvažiavimu doh.gif Mažiau kiemuose mašinų būtų, jei aikšteles stovėjimo normalesnėm kainom pardavinėtų arba tą lauką duotų mašinom statyti, o dabar užarė gobšuoliai
QUOTE(TrioSSS @ 2014 09 26, 08:56)
Jau??!! Dezutes smile.gif Sandrixxx ??!!!

Taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 09 26, 09:10)
Kaip nefaina verysad.gif  žinau, kad sunki padėtis vakare su parkavimu, su įvažiavimu  doh.gif Mažiau kiemuose mašinų būtų, jei aikšteles stovėjimo normalesnėm kainom pardavinėtų arba tą lauką duotų mašinom statyti, o dabar užarė gobšuoliai

viskas normaliai, tik save kaltinti galiu 4u.gif
Atsakyti