Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmenų plastika

Nežinau ar šita tema bus kažkam aktuali.. Jei nebus- ištrinsime lauk smile.gif Ar yra norinčių ar bandžiusių Lietuvoje darytis sėdmenų plastiką? Didinimą implantais? Jei taip,gal bus komentarų? Klinikų,kurios daro yra,tačiau atsiliepimų Lietuvoje kol kas neradau. Lauksiu žinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 09 30, 21:18)
Nežinau ar šita tema bus kažkam aktuali..

Žinoma aktuali 4u.gif
Aš jau po konsultacijos ir užsirašiau operacijai. Galėsiu pasidalinti įspūdžiais ir rezultatu. Darysiuos didinimą riebalais.
Vienok nei klinikos, nei chirurgo nereklamuosiu. schmoll.gif
Nebent...sumokėtų kas gerai lotuliukas.gif
Čia kažkurioj temoj rodžiau savo dantis, tai po to pasijaučiau kaip asmeninė savo stomatologės asistentė - tiek klausimų pasipylė į AŽ doh.gif
Atsakyti
Sveikutė, Sveikinu 4u.gif

Aš labai laukiu informacijos implantais,nes riebalais kaip ir yra.. wink.gif 4u.gif

Lauksim įspūdžių! Kada operacija?

Nei klinikos nei chirurgo reklamuoti nereikia wink.gif

Aš taip pat darysiuos didinimą riebalais. Tiesa,nusiurbus nuo šlaunų,husaro kelnyčių,nedaug ten jų bus..Bet kad neišmest,suleis užpakaliukan wink.gif

Mano Op lapkričio gale wink.gif
Atsakyti
Mano spalio pabaigoje, tad kiek ankščiau 4u.gif
Riebaliukų turiu šiam reikalui biggrin.gif kaip pasake chirurgas: patinka toks darbas, nes yra is ko modeliuoti ir gales padaryti tai, ko noretusi.
Žiūrėsim....Darysiuos nuotraukas kiekviename žingsnyje.

Implantų bijau iš principo. LT netikiu, kad yra gerų specų tam, vis tik jie dažnai matosi įdėjus. Skaičiau rusų forumus, baisių vaizdų pamačiau...Svetimkūnis plius. Mano chirurgas sakė, kad 95proc.pasaulio sėdmenų didinimo operacijų daroma riebalais. Kaži kodėl... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genardita: 09 spalio 2014 - 07:54
Dėl to procento labai abejoju,nes vien Pietų Amerikoj kiek prisidariusių.. Bet dėl svetimkūnio pritariu,bijau ir ašwink.gif Ir gijimas ilgesnis..sėdėt negalima ilgai..Geriau riebaliukai.Nors jų gali daug neprigyt..wink.gif Lauksiu atsiliepimų!
Atsakyti
Ar pasidalinsit, moterys, atsiliepimais? Aš taip pat planuoju darytis, nes netekau daug svorio ir, deja, turiu vyrą - apvalumų gerbėją. Gal ir kvaila darytis kažką tokio dėl vyro, bet noriu vėl jam būti pati patraukliausia moteris 4u.gif Svoris man šiaip ir auga ant užpakalio ir krūtinės pagrinde, liemuo lieka liaunas, taigi priaugusi vėl turėčiau jam idealias proporcijas, bet kad visai priaugti nenoriu... Todėl lieka operacija, kuriai pasiryžtu pamažu. Riebalų neturiu nuo kur nusiurbti, nesu liesa, bet riebalų sankaupų tikrai niekur nėra, taigi galvoju apie implantus. Labai laukiu jūsų pastebėjimų ir kaip jaučiatės po operacijos!
Atsakyti
sveikos. man iskilo naturalus klausimas-o ar jus nebijot narkozes? ponarkozinio laikotarpio...kitas dalykas-zinau,kad pasidaryti operacija turbut yra lengviau,bet nejaugi nebandete daryti pratimu sedmenims. aisku,as ir pati lanausi sporto saleje ir tam reikia ideti daug pastangu,bet rezultatai puikus,ir nereikia gultis po skalpeliu...juk sedmenys tai ne krutine..
Atsakyti
Dar riebalų nusiurbimo operacijas pateisinu, nes tikrai būna situacijų, kai nei sportas, nei dietos nepadeda. Bet krūtinės ar sėdmenų didinimą riebalais, tai tikrai ne. Krūtinė tai dar gal gal... Bet jau sėdmenys schmoll.gif Juk užpakaliukas turi būti stangrus, riestas, o ne riebalinis, išvagotas celiulito, minkštas, kad net drebėtų... Fee... Antra, retai kada tie riebalai priauga ir su laiku išsivaikšto...
Tikrai jau geriau sportuoti, atlikti pratimus, kurie padidina bei užriečia užpakaliuką.
Pati esu iš sportuojančių, tai užpakalį fainą turiu thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salamandra* @ 2015 02 05, 14:21)
Dar riebalų nusiurbimo operacijas pateisinu, nes tikrai būna situacijų, kai nei sportas, nei dietos nepadeda. Bet krūtinės ar sėdmenų didinimą riebalais, tai tikrai ne. Krūtinė tai dar gal gal... Bet jau sėdmenys  schmoll.gif  Juk užpakaliukas turi būti stangrus, riestas, o ne riebalinis, išvagotas celiulito, minkštas, kad net drebėtų... Fee...  Antra, retai kada tie riebalai priauga ir su laiku išsivaikšto...
Tikrai jau geriau  sportuoti, atlikti pratimus, kurie padidina bei užriečia užpakaliuką.
Pati esu iš sportuojančių, tai užpakalį fainą turiu  thumbup.gif  blush2.gif

Nusipezat brangioji mirksiukas.gif Niekas niekur nedreba, riebalai niekur neissivaiksto jeigu jie prigijo, nemigruoja. Jokie pratimai neuzriecia jeigu fiziologiskai neduota. Jus kalbate apie tai, ko nezinote, bet tik isivaizduojate. As zinau, nes pasidarius ir atrodo nuostabiai. Laiminga. wub.gif
Atsakyti